כ מישהו זוכר? לורן מזכרון יעקב - סקס אדיר

מישהו זוכר? לורן מזכרון יעקב

1
לפני שנה נפגשתי כמה פעמים עם בחורה בשם לורן, בזכרון יעקב שבצפון, שחומה, רזה, שיער שחור, חזה קטן וכלי מהממם בין הרגלייםחיוך גדול

השבוע חזרתי מחול לאחר שהות ממושכת וניסיתי ליצור איתה קשר במספר שהיה שמור לי בזיכרון, לצערי המספר מפנה לבית עסק לא רלוונטי והגעתי למבוי סתום בכי

ניסיתי לחקור את הנושא ובעזרת האינטרנט הצלחתי להגיע למודעה המקורית שלה שכבר לא מופיעה באף מקום, צרפתי את כל הפרטים, התמונות שהיא פרסמה לא ככלו את הפנים אז לא צרפתי אותן :

*** חדש חדש סטודנטית בת 24 הגיעה מתל אביב ***

קוקסינלית הורמונלית מדהימה ואיכותית במיוחד ברמה
גבוהה אקטיבית מאוד מאוד וגם פסיבית מזמינה אותך
לשעת פינוק ואירוח ברמה הגבוהה ביותר אצלי
בדירה דיסקרטית לחלוטין לחוויה בלתי נשכחת...
אני פנויה בכל שעות היום וגם בשעות הקטנות של הלילה.

3
אני מסכים ידידי, יש דברים בגו ואכן לקח לי זמן לצאת מהארון ולהגיב Embarrassed
להגנתי זהו היה המפגש היחידי שלי עם טרנסית (שלקח שנה עד שבכלל העזתי לעשות את הצעד) וכמו שאתה יכול לתאר לעצמך, עלו הזיכרונות הטובים ואני רוצה לחזור לעוד Tongue

אקסטרים שלחתי לך הודעה בפרטי, ניראה לי שמצאתי את המודעה המדוברת אך אשמח לוודא איתך !

4
[QUOTE=סופר לה טיב]packo, אתה חבר פה משנת 2014, אבל לא השמעת את קולך.

עכשו אתה מספר על ביקור לפני שנה, כשכבר אז היית כשנתיים כאן.

על הביקור ההוא בזכרון, לא דווחת ולא שיתפת...

מה אתה אומר על המצב הזה שנוצר?בכי

[/QUOTE]

אני לא מבין מה הקטע כשכל פעם שמישהו חדש או וותיק שחס וחלילה לא העלה דיווח שואל איזה שאלה אז מעירים לו על זה ודורשים תמורה לעזרה שהוא מבקש
אפשר לעזור לאחרים גם ללא תמורה,לא כל אחד חייב לדווח על מעלליו,שכל אחד יעשה מה שטוב לו,יש כאלה שאוהבים לפרט ולהעלות דיווחים ולהיכנס לפרטיי פרטים שזה מבורך וכל הכבוד להם ויש כאלה שפחות
אפשר לעזור לכולם
גם אני פחות אוהב להעלות דיווחים ולהיכנס לפרטים אבל תמיד אתרום מהידע שלי מתי שאני יכול לעזור ומצפה גם מאחרים לעזור
לעשות משהו טוב בשביל משהו אחר בלי לצפות לתמורה לטעמי זה אחד הדברים החשובים בחיים

10

לורן זו אכן אותה ערביה שהיתה בזכרון בשם לינל והופיע תחת עיסוי ביד 2 במחיר 250 ש"ח.
עכשיו החליפה שם, עברה לגבעתיים ומבקשת 300. בזמנו דיווחתי עליה שהיתה "קוצנית" בגוף, ולבקשתה מחקתי את המשפט מהדיווח שלי!

אני נתקלתי בה עכשיו באתר הכתום ושאלתי אם זו היא מזכרון יעקב, קיבלתי בתגובה חסימה!
עכשיו כשאני מנסה לאתר הכרטיס באתר הכתוב, אני לא מצליח.. וגם רישום התכתובת נעלם לו באופן מוזר! גם את הדיווח כאן אינני מצליח למצוא!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”