כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 29 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

282
אני חושש ללכת לליזה , שלא אתאהב בה ...אחרי הכל אני רווק
וסתם באותו עניין ,נגיד וליזה היתה מוצאת מישהו ונשארת כאן, היתה הולכת ללמוד עברית? באיזה עבודה היתה עובדת? מי שרציני צריך לבדוק איתה את כוונותיה..להיות איתה כבן זוג כרוך בעוד דברים חוץ מסקס מטורף כמה פעמים ביום...לפחות בתקופה הראשונית....לא לזרוק רעיונות באויר בלי בסיס. בהצלחה לה ולנו....אעדכן אם אחליט בכל זאת לפגוש אותה.

284
דבר ראשון הבחורה דווקא מעוניינת ללמוד עיברית. ברור שקל במציאת עבודה לא יהיה אבל היא בחורה עם ראש על הכתפיים ולא מסוממת 24/7 ובארץ ישנה אוכלוסייה רוסית ענקית, אין לי ספק שהיא הייתה מוצאת עבודה אבל בחייאת היית מצליח למחוק את העבר???
הבעיה זה לא העתיד, אותו אפשר לעצב ולבנות, הבעיה היא בעבר ואותו אי אפשר למחוק. גם אם אתה תתעלם ממנו היא לעולם לא תשכח את מה שעברה ובזה אי אפשר לטפל ופה קבור הכלב.
בקשר לאם ללכת או לא אני לא חושב שיש כאן ספק. אני חושב שביקרתי כבר בחצי גלובוס ולדעתי אין שני לה מכול הבחינות ואני לא מדבר רק על הסקס

285
נראה לך באמת שהיא תסכים לעבוד בארץ ? מה היא תעשה , תיהיה קופאית בשביל 4000 שקל בחודש ? זה מה שהיא מרוויחה ביום כזונה .כל עוד היא צעירה ויפה ויש לה ביקוש , היא תמשיך לעבוד כזונה ולהרוויח המון כסף במזומן .אם היא רוצה להתחתן עם גבר ישראלי , זה רק מישהו עשיר מאוד שיסבסד אותה והיא לא תצטרך לעבוד אפילו יום אחד .בקיצור , להתחתן איתה זה עסק מאוד מאוד מאוד יקר . עדיף לזיין אותה מדי פעם ולא ליפול שבי אחרי האשלייה של חתונה .

286
מוזר31 אחי היקר. ראשית היא כבר לא ככ צעירה
דבר שני תאמין לי שלא היית רוצה לעבור את מה שהיא עברה בשנים האחרונות אפילו למשך 30 שניות, אם הייתה לה אפשרות אחרת אתה מסכים איתי שהיא הייתה בחורת בה
דבר שלישי מאיפה שהיא באה האפשרויות הם לא ממש בלתי מוגבלות, תאמין לי
ואחרון אם תאמין או לא תתפלא אבל לבחורות עובדות יש לב וגם הן מחפשות מישהו שיאהב אותם כמו שהן ומי שהן ולא רק כסף זה מה שהן רואות לנגד עיניהן. שוב אני מדבר פה ככלל ולא בפרט לגביה אבל אם אתה שואל אותה היא הייתה שמחה מאוד להישאר בארץ ולא לחזור לארץ מוצאה.

287
אקטע את החגיגה כפי שכבר קטעתי בעבר..
ליזה היא ליזה כי אתם עשיתם אותה כזאת ליזה.

כוונתי... השירות שלה מצוין אין מה להגיד.
אך הבחורה אינה מסובבת ראשים ודאית (בשוני מאלונה לדוגמא..)

גוף טוב סבבה מסכים. לא אלוהי.
חזה סביר. טוסיק סביר+
פנים סבירות-
כנ"ל שפתיים ושאר האלמנטים..

אנא שימו דברים על דיוקם.

היא לא אחת בדור. ממש לא. ליזה מהשורה הראשונה
אך לא נמצאת על הפודיום. אצלי היא אף פספסה את הארד.

289
קולומבו אחינו...
החלטנו שלא תוכל להשתתף בריאליטי "קחי אותי ליזה"...
צחוק
לפי כמות המאוהבים, אפשר לארגן מספיק חתימות לעצומה למשרד הפנים לתת להן אזרחות של כבוד בשל תרומתן להרמת (!) המוראל וזקיפות (!) הקומה... הלאומית.

וברצינות, שתיהן מודעות לכל ההשלכות של המקצוע, וברור להן שזוגיות רצינית תחייב הפסקה לתמיד של העבודה בזנות.
אני מאחל להן שכך יהיה ואת כל הטוב שבעולם. מגיע להן!

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

290
אני רוצה לפתוח את הדיווח קודם כל בתודה רבה וגדולה לרוני גולן שלא רק מצא לנו את ליזה אלא גם היה הראשון ששלח לי בפרטי את המספר שלה לאחר שהגבתי שאני מחפש את המספר, אז תודה רבה רוני.

שעה מופלאה מחרמנת ומהנה במיוחד עברה עליי עם ליזה ולמרות שכל המוסיף גורע אני אוסיף את רשמיי
רזה ועדינה עם תחת מגרה ופיסת גן עדן חלקה ומגולחת טעימה למגע לשון, חזה קטן-בינוי אבל מאוד מגרה ואכן הבחורה היא פשוט חווית ה GFE המושלמת לפחות מבחינתי
בשום חלק מהשעה איתה לא הרגשתי תקתוק לא נסיון לגרום לי לגמור מהר אלא פינוק וליקוקים כל הגוף ואמרה לי שהיא אוהבת שאני נקי ומריח טוב כך שמי שרוצה פינוק לדאוג להגיע אחרי מקלחת ולא להתבייש לשים בושם

בין גמירה (אינטנסיבית) לשנייה ולשלישית שכבה בזרועותיי ודיברה איתה באנגלית
הבחורה מכוונת לרצות שאלה איזה תנוחה אני אוהב וזרמה עם כל מה שביקשתי ואפילו הציעה לי להתקלח בסוף מבלי שהייתי צריך לבקש וכל זה במסגרת קצת מעבר לשעה סה"כ בלי להלחיץ בזמן
לסיום איש הישר בעיניו יעשה אבל קחו המלצה ממני (ומעוד רבים אחרים פה) ביקור אחד לפחות אצל ליזה הוא בגדר חובה השאר הם בגדר התמכרות לשירות
שבוע טוב לכולם
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”