כ טאשה אוקראינית רזה ואנאלית - דף 6 - סקס אדיר

טאשה אוקראינית רזה ואנאלית

53
חחחחח גדול .
בקצב הזה של הביקוש אלייה עוד לפני שנחתה , יש מצב שהיא באמת תדפוק מחיר של 1000 שקלים בשעה . מה שבטוח , היא הולכת להיות עמוסה בימים הקרובים .
דרך אגב , עברתי עכשיו על הדיווחים מהסיבוב הקודם שלה , ואף אחד לא שם לב שגמרו לה בתוך החור של התחת ?? לפחות לפי טענת אחד המדווחים .
אם זה אכן נכון , עדיף כנראה לא להתקרב אלייך כי יכול להיות שעוד כמה עשו את זה .

54
שלום לחברי הפורום.
טאשה כבר בארץ, נפגשנו היום. כמה דברים להבהרה:
1. עד כמה שהיא אומרת, אף אחד לא גמר לה בשום מקום מחוץ לקונדום.
2. אכן שירות מהטובים.
3. מחיר עלה מהפעם הקודמת ל 500₪ לשעה. אבל לטעמי, שווה יותר מכול בחורה בתאגיד הבת ימי או תל אביבי.
לסיכום:
תפגשו ותהנו. היא חלה בכול המובנים. GFE אמיתי, לא חרתא.

58
קודם כל רוצה להודות ל tz69 שמסר לי את המספר של טאשה.
לאחר התכתבות קצרה עם העלמה , קבענו להפגש בבת ים. אוסף אותה ברכבי . עולה בחורה בלונדינית חייכנית נעימה ומתקשרת באנגלית בסיסית סבירה ביותר . לבשה ג'ינס צמוד שישב עליה יפה מאוד עם ז'קט צמר ורוד ונעליים חצי ספורט חצי הליכה כסופות. לא לבוש של זונה קלאסית אבל חמוד ויפה. אהבתי. נוסעים למלונית קטנה במרכז בת ים , נכנסים לוקח חדר לשעתיים 120 שח. נכנסים לחדר , החדר מרווח ונקי למעט הסדין שעל המיטה לא לגמרי נקי. הבחורה במצב רוח טוב מדליקה טלויזיה לשמוע מוסיקה ומתחילה לרקוד לי בחדר כמו נערה. חמוד . מתחילים להתנשק הבחורה מתנשקת סבבה למרות שידעתי צרפתיות טובות יותר.. הלאה . היא נגשת מול המראה ורוקדת כשאני נצמד אליה מאחור ומחרמן אותה עוד כשהיא עם הבגדים. אט אט מוריד לה את החולצה ומתגלה לעיניי חזה דווקא לא רע בכלל .. אמרו כאן נופל , אמרו כאן שקיות שוקו.. ממש לא ! נראה נחמד גודל קטן אבל עומד יפה עם פיטמה ונטיל. במגע רך למי שאוהב. מורידה תמכנס וכאן מתגלה עוד הפתעה נעימה.. תחת קטן וסקסי פשוט לאכול.. הבחורה רזה אבל ממש לא מקל . אני אהבתי. מורידה לי את המכנסים והתחתונים ומביאה לי מציצה מצויינת. לא טובה כמו של ליזה הידועה ,כמו של ליזה יש רק באגדות , אבל טובה ! תוך כדי המציצה היא מבחינה שאנחנו כבר לא בזוית של המראה אז מזיזה אותי מול המראה ואומרת לי אני רוצה שתראה אותי מוצצת לך דרך המראה. איזה שובבה ! אהבתי מאוד ! מסתכל על המראה והמחזה מלבב.. רואה את עצמי בסרט כחול ! בחיים לא חשבתי שזה יקרה.. חח
מדרימה לביצים שולקת ומלקקת נהדר. ניסיתי לכוון אותה לרימינג , אומרת שלא מלקקת מרעומים. התבאסתי אני מאוד אוהב..
עוברים למהלך ב' , מכופף אותה לדוגי על המיטה ונותן לה חפירה אנאלית מצויינת. הבחורה מקבלת אנאלי יפה עד הסוף ..ויש לי כלי שלא כל אחת יודעת להסתדר איתו.. מוריד אותה מהמיטה לרצפה כדי לתת אנאלי מלמעלה , מכוון אותה על ארבע , נותן לה קידוח אנאלי מלמעלה כשאני מעליה כמו בסרטים. הבחורה משתוללת.. כמה דקות של פמפום הבחורה קמה כי דפקתי לה את הברכיים ברצפה כשהיא היתה על ארבע ולכן הולכת מביאה כרית ומניחה מתחת לברכיים כדי לחזור לתנוחת ארבע. מכניס שוב למרעום הגמיש שלה אבל הפעם אני מביא טויסט בעלילה.. נותן לה קידוח אנאלי כשאני הפוך. למי שלא מסוגל להבין , אני מתכוון שהראש שלה והראש שלי בכיוונים נגדיים.. צועקת לי פעם ראשונה .. פעם ראשונה.. התכוונה לזה שפעם ראשונה מישהו נותן לה בזוית כזאת. ממשיך לקדוח בה הפוך ומוריד את הראש קצת למטה כדי לחזות במחזה המלבב של הזין בתוך המרעום שלה. אחחח.. התמונה הזאת לא יוצאת לי מהראש.. כמה דקות של פמפום מוריד את הקונדום ונותן לה למצוץ עד לגמירה על הפנים. קמה צחקה והלכה לשטוף. מדברים ומתקשקשים ואחרי שעה ורבע שאנחנו בחדר אני רוצה סיבוב שני . הבחורה אומרת לי תם הזמן שלך לפני רבע שעה ועוד חצי שעה יש לי פגישה עם בעל הבית של הדירה שלי ולכן אי אפשר סיבוב שני. ממש התבאסתי ואמרתי לה שאני רוצה סיבוב נוסף , מתעקשת ואומרת שנגמר הזמן. ממש התבאסתי כי היה לה שירות נהדר.. בסוף ראתה שאני מבואס אז זרמה על מציצה כדי שבכל זאת אצא מרוצה וכך באמת יצאתי..
לפני שהתלבשה עשתה לי ריקוד טרפטיז סקסי כשהתחת שלה על הפרצוף שלי.. שובבה כבר אמרתי..
אמרה שהגיעה לא מזמן ותעזוב במאי אז יש לכם זמן לדגום..
לסיכום : הבחורה רזה , מתאימה רק לאוהבי רזות. בהירה נראית חמוד לא מלכת היופי אבל סקסית. באה עם חיוך והולכת עם חיוך. אנגלית בסיסית. מציצה טובה , אנאלי ללא תלונות / טענות. לא אוהבת לעשות רימינג. שירותית ,והכי חשוב עושה מה שצריך כדי שתהנה (מלבד הרימינג ). סה"כ חוויה שווה . 500 שח. כנראה אחזור לסיבוב נוסף. מומלצת.
אין על אנאלי

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”