כ סופי מעסה מבת ים - סקס אדיר

סופי מעסה מבת ים

1
שלום אני נמצא בפורום הרבה שנים אך אינני פעיל בו וזאת בעיקר משום שאינני מזיין בתשלום כבר שנים רבות. מדי פעם אני הולך למסאג' - אצל פרטיות בלבד, לא עושה לי את זה המסחריות במקומות ההמוניים... אינני מדווח כי כל הבחורות שביקשתי או שמוכרות כאן או שהן חוויה בינונית מינוס.
לעניין:
לא נתקלתי בדיווח הודותיה למרות שאני משוכנע שרבים מכירים אותה -
לפני מזה חודשים הכרתי את סופי. סופי היא בחורה רוסיה, להערכתי בגיל 35+-, נראית לדעתי מעולה. גוף חטוב, אולי טיפה מלא, חזה יפיפייה טבעי די גדול, תחת יפה לא גדול ולא קטן עגול ודי מוצק. יש לה פנים מאוד יפות לטעמי - עיניים כחולות, אף קטן שיער שחור., מראה טבעי לא מטופחת יתר על המידה.
סופי בחורה שקטה מאוד, מעניקה עיסוי לא מקצועי אך די מחרמן. זורמת לנגיעות, אצבעות, נשיקות. דוברת עברית די טוב.
אני בטוח שניתן להגיע איתה רחוק הרבה יותר (מתחתי גבולות והייתה זרימה מוחלטת) אך אישית - אני לא בעניין, סתם מחרמן אותי לשחק בכמעט....
מה שגרם לי לחזור אליה כמה פעמים זה בעיקר היופי שלה והאופי הרגוע.
מארחת ברחוב ניצנה בבת ים, הדירה די מוזנחת (לא מתגוררת בדירה), ניתן להתקלח, דיסקרטיות מעטה (שכנים בבניין...).
יד 2 סופי בת ים המספר מסתיים ב9251. יש לה תמונת פרופיל אמיתית ועדכנית בוואטסאפ. לא תמיד זמינה, לא חושב שעובדת כל יום. התייחסו אליה בכבוד ובעדינות ותהנו.

סופי מעסה מבת ים

2
נ.ב :
באותה דירה מארחת לפעמים דודה רוסיה שמנה, פעם סופי הציעה לי עיסוי ב 4 ידיים (לא הכרתי את הדודה) מדובר בחוויה מיותרת, הימנעו....
מבחינת זמן - לא יכול לאמר שסופי מתקתקת כי אין הרגשה של לחץ מבחינתה. עם זאת, בדר"כ אני מוצא את עצמי בחוץ אחרי 30-35 דקות, בטוח שאם הייתי מעוניין הייתי ממצא את הזמן עד תומו (45 דק'). אני פחות שם דגש על עניין הזמן.
שינתה את השם במודעה ל-לינה. תמונת המודעה היא דובון אוחז פרח.

סופי מעסה מבת ים

4
[QUOTE=Colombo]טוב. תודה על הדיווח ראשית.
שנית אין ביד2 סופי מבת ים.
שלישית תן לנו עלות אולי זה יצמצם את החיפוש (כי יש רק 500 מודעות בעיר זו)
[/QUOTE]
נתתי פרטים בתגובה ה-2 שמקלים על מציאת המספר.
200 ש"ח. מי שביקש מס' בפרטי, קיבל. במידה ויש אישור מההנהלה אפרסם כאן את המספר.
אשמח לשמוע על חוויות של אחרים איתה...

סופי מעסה מבת ים

6
העיסוי הוא לא בודי, יכול להיות שמעוניינים יקבלו. היא נשארת בחוטיני במהלך העיסוי. אני תמיד מוריד לה אותו בסוף ואוהב להתחכך בישבן השווה שלה.
חברים ששולחים לי הודעה בפרטי - נתתי לכולכם את המספר. למרות שההכוונה ברורה מאוד וקל מאוד למצוא את המספר, מאמין שבעוד יום יומיים אני שוב אעלם מכאן לכמה שנים...
צחוק כך שהשאר יאלצו לעבוד קשה. עכשיו אני מבין מה עובר על המדווחים הקבועים, אבל הכל ברוח טובה...
מקווה לשמוע דיווחים עליה.
אם נוצר הרושם שהיא איזה חוויה מטורפת, אז לא. אני מאוד נהנה מהמראה שלה ויש בינינו כימיה טובה. מאמין שיש כאלו שיהנו ואחרים לא.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”