יש תופעה באתרים שלא ראיתי בעבר, של שירותי ליווי ששולחים בחורות לכל איזור הצפון. הצד החיובי הוא שצפוניים מרוחקים כמוני לא צריכים לנסוע לקריות, אך הצד השלילי הוא שזה חתולה בשק. הזמנתי בחורה לטבריה, היא הגיעה די מהר, תוך כ-30 או 40 דקות. קוראים לה אלינה, ויש להם עוד בחורות. החיובי - מחייכת ומשתפת פעולה. השלילי - שמנה ועם צלקות על החזה.
לקחתי חדר בבית שמשון, ברחוב ציון בהלול 20, ב- 150 ש''ח לשעתיים. הבחורה לקחה 700 לשעה.
משרדי ליווי לכל איזור הצפון
2זה בדיוק מה שקרה לחבר עם חשפנית שהוזמנה למסיבת רווקים בראש פינה.
הסוכן הציע שאם הבחורה לא תהיה אטרקטיבית במראה הוא ידאג לשלוח מישהי אחרת במקומה.
עכשיו לך תחזיר לו את החשפנית בשעה 2 בלילה ועד שהוא יביא את החלופית יקח לפחות שעה.
אקיצר פעם הבאה כדאי לבקש תמונה אמיתי של הגברת לפני שהיא יוצאת לדרך וגם לסכם מראש מה מדיניות הביטולים במידה והיא לא מוצאת חן בעיניך.
טוב שם משמן טוב
3אני לוקח את ההודעה שלך בתור נורת הזהרה

להוציא 850 הרצלים על בחורה שאתה אפילו לא יודע איך היא נראת? חבל אחי על הכסף
4לאחרונה התקשרתי למשרד שמסתיים ב-7754, לא מזמן הוא פרסם משהי בשם "שני גרושה מחיפה". כמובן זו לא היתה שני ולא נעליים, הגיעה בחורה רוסיה בת 32 בשם מרינה (נדמה לי). שתינו אספרסו ואז התלנו את הביזנס. היא היתה יפה (אקזוטית קצת), חלקה, חזה קטן, מריחה מדהים, אבל בשורה התחתונה - אחת הדגימות הטובות שהיו לי. ממש כימיה טובה ושירות מעולה, כולל GFE מהמשובחים, וזיון כפול. מה שהציק היה הנהג שלה שהתקשר כל 10 דקות לקראת הסוף. אבל שווה 800 לשעה. באירופה זה עולה יותר :-)
שפה יוצרת מציאות