כ הירקון 206 דנה - סקס אדיר

הירקון 206 דנה

1
טוב אחרי הדיווח האחרון אמרתי לבדוק עוד מקום ולדגום אחרי הדיווח האחרון שהלכתי אחרי שקראתי המון המלצות לגבי עמל 22 , רציתי לדגום מקום שלא דווח עליו פה מעסה פרטית אף על פי שהדגישה בפניי שזאת דירה פרטית בסוף התברר שזאת הייתה מזכירה מדובר בדירה של בחורות שמתחלפות, אוקראינית סביבות גיל 30 יפה רזה תחת קטן ציצים נפולים קצת שיער בלונד גלי יופי 8 , בחורה מאוד נחמדה חייכנית אשת שיחה עיסוי לא חזק מדובר בליטופים נותנת לגעת בכל המקומות שאלתי אם יש אקסטרות ענתה לי מה שאתה רוצה כל גבר והאקסטרות שלו, 35 דקות מלאות , דירה משופצת ונקייה מתקלחת אחרי כל לקוח נהניתי לדבר איתה בזמן שהתקלחה לצפות :) שיחה קטנה איתה לגבי בחורות ששם ציינה לי שיש בחורות תקתקניות , היא עבודת חמישי ושני אחזור לא בטוח כי לא מדובר בעיסוי מקצועי אך הרפיה היתה עם מסאג בביצים לא מכנית ציון 8 מחיר 250 ציון כולל 6.5
מקווה שהשתפרתי

הירקון 206 דנה

8
הייתי אצל צליל והיה ממש טיפול מינוס מינוס
הכול היה טכני מדי ,ללא שום עניין ורגש
והייתי לפחות פעמיים,ובפעם הראשונה היה
סביר ,אבל שוב לא משהו לספר לחברים
ובפעם השניה היה גרוע מינוס,כמובן שלא אחזור
ושיהיה יום טוב.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

הירקון 206 דנה

9
היא יכולה רק לקפוץ . שתחרים. חסכה לי כסף על כלום שהיא נותנת. לשאלה איך יודעת. אם כתבת ששילמת לה סכום חריג וקיבלת כלום . היא כבר תזהה. לא שווה 100 שח . על שיפשוף ללא הורדת תחתון. זה עבודה בענץיניים. כמובן שאין מה לדבר על עיסוי. כל נושא העיסוי רחוק ממנה כמו מזרח ומערב. היא משפשפת לך תוך הפניית הגב שלא תיגע בחזה שלה . אתה שוכב ומרגיש שהיא סולדת ממך . ואחרי זה היא בטח גם מצפה לטיפ. כי השמש זורחת לה מהתחת.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”