כ ליזה ? ( או שאני טועה ) - סקס אדיר

ליזה ? ( או שאני טועה )

1
היי חברים. לקראת הסופ"ש רציתי קצת להנות. חיפשתי משהו זול יחסית ונתקלתי במודעה הנ"ל http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13515 .
איגור אומר שישנן 2 בחורות חדשות ולא אלו שבמודעה. ביקשתי תיאור : "אחת בלונדינית והשנייה ברונטית". אמר גם שמות אבל לא זוכר רק שלאחת קוראים ליזה. או לא .... מעקל את המידה ונוסע לכתובת שניתנה. מגיע עולה וליזה? פותחת לי את הדלת. כמו אישה נאמנה שחיכתה לבעלה יום שלם, לבושה בגופיה שחורה מכנס גינס שחור ונעלי בית מהסוג של בתי מלון. גובה כ 165 . אכן ברונטית. רזה חזה קטן עומד נעים למגע. תחת שטוח. שיניים לא זקוקות לטיפולים חוץ מישור שניים ממה שראיתי. ( בדיקה עם צילומים לא נעשתה ) לא תסובבו אחריה את הראש ברחוב.
נכנס שואל לגבי מחיר ואקסטרות ( אנאלי ליתר דיוק ) . אומרת שאין אבל הבחורה השנייה כן עושה ואם אני רוצה אני יכול לחכות שהיא תתפנה. לא רציתי. עלות 300 שח .
מקלחת .סמול טוק. ולעניינים - זורמת בחצי כח , לא מתנשקת, גומי הולבש ישירות ( לא התעקשתי על מציצה חשופה אז לא יודע אם זה עקרוני בשבילה ) . תנוחות סטנדרטיות. גמירה שלי ממציצה שאצבע שלי בתוך המרעום שלה. סה"כ חוויה נחמדה.
שוב סמול טוק שוב מקלחת ופרידה.
אומרת שפה עד ה12 לחודש. בגדול מי שלא מספיק לא מפסיד יותר מדי.
נ.ב. - די שעירה למי שזה מפריעה לו. לא בקטע של שפם אבל הרבה טיפות מעבר למה שאמור להיות על בחורה.

ליזה ? ( או שאני טועה )

3
ממש לא !
זאת לא ליזה , המפורסמת מהפוסט של רבי רוני גולן על ויקה ו -ליזה.

ליזה היא עצמאית, יחס מדהים, גוף חלקקקק, והמחיר 500₪ לשעה,
בלי תיקתוק.
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”