עזרה: אלינה האתר הלבן
12גם ממני ביקשה תמונה. שאלתי אותה מי הולך לשלם למי. לא הבינה. לא נראה שפספוס גדול מדי
13גם אני ניסיתי להסביר לה איך העסק הזה עובד: "את נותנת תמונות, אנחנו נותנים כסף". לא עזר.
אבל אם זה 600 ש"ח, אז אין עסקה בכל מקרה. אלא אם יש מסלול קצר מוזל - בשביל זה שווה להכין תמונה מבצעית. אף אחד לא יודע?
14גם אני קיבלתיתמונות ופרטים ממנה,
600 שקל... תודה שלום,
הלימיט זה 400 בשביל כל הזונות מחו"ל, ואני לא מתכוון לשבור את המילה שלי בזה,
אני מציע לכם גם כן להרגע קצת, כי בקצב הזה עוד שנה שנתיים נתחיל לדבר במספרים בעלי 4 ספרות,
וכל אלו שיקפצו ויגידו שאני לא מדווח מספיק, אז תאמינו לי שב 200 או ב120, אין יותר מדי מה לדוח, וזה פשוט כמו להביא ביד רק שאחרי זה אתה ינשאר עם פחות כסף בארנק,
15טוב דיברתי עם הליידי השרמוטה הזאת ודבר ראשון היא לא יודעת עברית אפילו לא את הפרוש של המילה זין
מדברת רק אנגלית והיא עושה סילקציה היא רוצה תמונת פנים וגוף שאלה אם אני מתאמן... שלחה לי תמונות אבל יש לי נורה אדומה בביצים שהתחילה לפעול
שמשהו לא ממש אמיתי בהם. בתמונות דוגמנית כסטרו. היא גם לא מוכנה להוריד בשום אופן תזוזות שלחתי לה אפילו תמונות של
מר ישראל והיא עדיין לא מוכנה לעשות הנחה. פשש יש לה מספיק זין אני מנחש... בגלל שהחבר אמר שהתמונות לא ממש אמיתיות אני לא הולך לדגום לעכשיו אבך הכנסתי אותה לרשימת הכוס שלי
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
16יצא מצב ונשארתי אובד בנות וחרמן פצצות ואלינה היתה האופציה הזמינה ביותר.
לא מתפשרת במחיר והייתי צריך להשאיר את זה ככה אבל... אתם יודעים...
בגדול, בחורה חביבה ונחמדה ונראית טוב. אם הייתי פוגש אותה ברחוב/פאב/מסיבה/ים הייתי מאחל לעצמי לפגוש אותה ערומה אבל לא שווה את המחיר היקר אותו היא דורשת.
אנגלית טובה. פנים וגוף יפים. מחייכת ומכניסת אורחים. אוהבת לרקוד ולענטז (ויש לה עם מה).
מציצה זיון סבירים. לא יותר. מה שכן, כוס צר וגם טעים.
אני לא התחברתי אליה ומצטער שהייתי.
לא אחזור. ממליץ רק אם 600 ש"ח לשעה לא עניין בשבילכם
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
17הייתי היום, תודות לחבר מ"פ שנתן לי את הטלפון שלה.
התיאום בווצאפ היה קל ומהיר, קצת מוזר שהיא מבקשת תמונה אבל לא היה אכפת לי, שלחתי לה תמונה וביקשתי שתשלח גם, שלחה תמונה מגרה שהתברר שלא כל כך תואמת את המציאות אבל בקטנה. רצתה 600 לשעה, הצעתי 400, אמרה שבמחיר הזה חצי שעה, סגרנו על 40 דקות.
כיוונה לדירה בארלוזורוב, הגעתי בזמן אחרי שעברתי למטה ב AM PM וקניתי יין ושוקולד. עליתי למעלה, דירה קטנה אבל מטופחת. פתחה לי את הדלת אלינה, בחורה גבוהה ושחומה, עם עקבים בערך 1.80. הפנים קצת אכזבו, ניכר שיש לה שורשים קווקזיים, אבל הגוף טוב, אמנם לא רזה כמו בתמונות אבל מוצקה וחטובה. אני אהבתי, אז החלטתי להישאר.
דיברנו קצת ושתינו יין. אמרה שהיא במקור מאוקראינה וגרה בספרד, עברנו לספרדית וקישקשנו קצת עד שפתאום שמתי לב שעברה כמעט חצי שעה.
ביקשתי וקיבלתי מגבת ונכנסתי למקלחת זריזה. כשיצאתי גיליתי להפתעתי שהיא עדיין לבושה ומתעסקת בטלפון. דווקא אהבתי כי אני אוהב להפשיט אותן, לא אוהב שהן מחכות כבר ערומות במיטה. ניגשתי אליה, התחלנו להתלטף ולהתנשק בסלון, נשי קות צרפתיות עם לשון אבל לא מתמסרת לגמרי. לאט לאט הורדתי מעליה את השמלה והחזייה ולעיני נגלה חזה סיליקוני עגול ויפה עם פטמות בולטות ומגרות שנהניתי למצוץ.
תוך כדי כך היא לטפה לי את הזיין, עד שנעמד בדום מתוח.
משם עברנו לחדר השינה, נשכבתי על המיטה והמשכנו להתנשק כשהיא מעלי והמראה המחרמן של הפטמות שלה מתחככות בשלי, גרם לי לזקפה חזקה. משם היא ירדה דרומה והתחילה במציצה, מציצה לא רעה אם כי לא עמוקה, היו לי טובות ממנה.
ניסיתי לכוון אותה לליקוק ביצים, היא התחילה ללקק בעדינות אבל לא ירדה דרומה מדי. אחרי מספר דקות אמרתי לה שעכשיו תורי, הפכתי אותה והתחלתי לרדת לה. יש לה כוס יפה עם שפתיים חומות ומגרות. היא נאנחה ונראה שנהנתה אבל משום מה לא הצלחתי להביא אותה לגמירה. אחרי מספר דקות היא שאלה אם אני רוצה לזיין אותה. כמובן שהסכמתי ואז היא הלבישה קונדום והתחלנו במסיונרית. הבחורה באמת צרה ומרגישים טוב את החיכוך. עברו עוד 5 דקות ואז היא העירה לי שנגמר הזמן, ושאני צריך לגמור. בדרך כלל הערה כזו מוציאה לי את כל החשק אבל הפעם היה לי בסדר כי ידעתי שכבר עברנו את ה 40 דקות שסיכמנו מראש. גמרתי והיא קמה מייד ונכנסה למקלחת. אחרי שהיא סיימה נכנסתי גם אני להתקלח וכשיצאתי הסתכלתי בשעון וראיתי שעברה לה שעה שלמה. הודיתי לה על החוויה, אמרתי שלום ויצאתי לרחוב התל אביבי החם.
לסיכום, הייתה חוויה נחמדה, לא בין הטובות שהייתי איתם אבל גם לא בין הגרועות. לא הייתי משלם יותר מ 400 על שעה איתה. אגב כשנתתי לה את הכסף שמתי לב שהיא רושמת משהו בפנקס, יכול להיות שהיא מדווחת למס הכנסה? ??
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
19חזרה אלינו אתמול.
מפרסמת באתר הלבן טלפון מסתיים ב 2509
תחת השם אלסיה
ממוקמת בתל אביב.
טרם הייתי בסיבוב הזה.
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
20חזרה ובגדול......
ואוו אני אחד שהולך הרבה לבנות...
אבל הרבה מאוד זמן לא נהנתי ככה...
כל הבנות שהייתי איתן יכולות לצאת לפרישה מוקדמת. (חוץ מאחת!)
תתלו את המפתחות, כי הגיעה מפנקת אמיתית
אלינה/אליסיה נחתה לפני כמה ימים
תיאום קל מגיע לכתובת יש עוד 100 מטר בערך חניון קטנטן אבל המפלצת שלי נכנסה בלי בעיה..
הכניסה מאוד פשוטה עולים במעלית.. פותחת את הדלת היפייפה האמיתית...
הייתי שעה אולי טיפה יותר לא הסתכלתי על זמן.
מה שאוכל לומר שאליסיה/אלינה היית כאן לפני כמה חודשים בערך באזור מאי.
גבוהה נקייה ומטופחת חזה מסולקן יפייפה קעקועים כמו שאני אוהב
לא תשמעו אצלה לא אך תתנהגו כמו ג'נטלמנים.
יש הכל חוץ מאנאלי.
אני הייתי אחזור שוב בעוד מספר ימים.
נ.ב המספר שלה מופיע כבר בעמוד השני בלבן לפעמים גם בראשון..
בקיצור חוויה