כ טאשה אוקראינית רזה ואנאלית - דף 7 - סקס אדיר

טאשה אוקראינית רזה ואנאלית

62
שלום לכל חרמני הפורום. טאשה ביקשה ממני להעביר מסר. החליטה לפרגן ללקוחות חוזרים. בפגישה הראשונה איתה גובה 500 ש"ח . לאחר מכן אם הלקוח חוזר המחיר 400.. הצפתם אותי בבקשות לטלפון שלה ולכן מי שעדיין לא קיבל את המספר שלה זה מטעמי שמירת רעננותה של הגברת . כולנו רוצים שתשאר רעננה וללא שחיקה. אמסור לאט לאט לכולם !
אין על אנאלי

טאשה אוקראינית רזה ואנאלית

64
טאשה, טאשה, טאשה....

מה אני יגיד, הבחורה עושה לי את זהTongue
לא בגלל שהיא יפה (הפנים לא יפות), לא בגלל שהיא צעירה (כי היא לא ילדה), לא בגלל החזה (כי החזה הקטן מתחיל להכנע לכוחות הגרויטציה)

כשירו של מיכה שטרית - רק בגלל הרוחמוחא כפייה

והרוח שהבחורה מביאה איתה טובה...
טובה עד מאוד.קריצה

כבר כתבתי עליה בעבר ואין הרבה מה להוסיף מלבד העובדה שפרקתי את הבחורה לגורמים....
פרקתי והרכבתי, פרקתי והרכבתי, פרקתי והרכבתי

למרות המראה העדין, השברירי הבחורה יודעת לפנק קבלני הריסות ופינוי מבנים (בתנאי שיש להם רישיון לבניה מחדש)

הבחורה יודעת לקבל אנאלי אגרסיבי,אצבע למעלה
יודעת להתפתל, לגנוח, לצעוק ולרעוד במה שנראה כמו שרשרת אורגזמות אנאליותShocked
(בספרות המקצועית ידוע שיש בחורות בודדות שמקבלות אורגזמות מחדירה אנאלית - כנראה טאשה היא מבנות המזל)

זיון של שעה שלמה בשלל תנוחות (לדעתי החלפנו שמונה תנוחות) מתוכו רבע בכוס הפתוח שלה, רבע בגרון העמוק שלה וחצי שעה במרעום הסופר מקצועי שלהמוחא כפייה.

יודעת לנקות את שקדי הגרון שלה עם כיפת הזין שלי (וגם עם הגזע)Star

שטיפת פה עם משקה שיק-חלבונים משובח מבית היוצר של ביצי-טיטאן מתקבלת באהבה ובהערכה עצומה.צחוק

יודעת לשמוח מזיון טוב, ממש שמחה בסוף אמרה שזהו יום נפלא חיוך גדול(וקשה לזייף אנרגיה)

הייתי

נהנתיHeart

ובטוח אחזור (נשארת עד אמצע מאי)Hug
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”