כ מאיה (גבעתיים) רמת גן מלאה עם חזה גדול - דף 3 - סקס אדיר

מאיה (גבעתיים) רמת גן מלאה עם חזה גדול

22
ביקרתי את מאיה לפני כמה זמן.
לא יפה במיוחד, שמנמונת, חזה מדהים וקעקוע מגניב למטה. בחורה סופר נחמדה ועושה הכל בשביל שתהיה מרוצה, דירה קצת מעופשת, אבל אחד העיסויים הכי טובים שקיבלתי.
בגלל שביקשתי לגמור פעמיים, התחילה במסאג' בודי עם השדיים המדהימים שלה,שחרור טוב ואז עיסוי מעולה עם אבנים חמות, לאחר כ 30דקות עברנו למיטה הזוגית, ועשתה עיסוי בודי מעולה - שאני חייב לומר שמגרה מאוד גם לראות אותה במראה שעל יד המיטה.
גמרתי שוב עם זיון שדיים (שוב שדיים מדהימים), מקלחת והביתה. לא שאלתי על תוספות - לא עניין אותי.
מחיר 250 ל 45 דקות.

25
אז ביקרתי אותה לבסוף. סגרתי איתה בטלפון על שעתיים והיא נתנה לי כתובת מקורבת. הגעתי אליה והיא כיוונה אותי בטלפון לדירתה שנמצאת קרוב מאוד למיקום שמסרה. היא ראתה אותי דרך חלון ביתה וכך ידעה לכוון אותי במדוייק.
מאיה היא בחורה אוקראינית כבת 40, גובה ממוצע, עור בהיר, מלאה, בלונדינית, פנים רחבות ונעימות, קצת בטן, חזה מכובד ותחת סבבה. שילמתי לה בכניסה 600 ש"ח ונכנסתי להתקלח במקלחון קטן מאוד. נשכבתי על מיטת העיסוי והיא החלה בעיסוי עם שמן שהיה מהנה מאוד והיא אכן יודעת את רזי המקצוע. דיברנו קצת והיא בעלת עברית טובה יחסית ובהחלט אישה אינטליגנטית. עברנו למיטה הגדולה, שם היא עשתה לי בודי משובח ביותר עם החזה הגדול והמפנק שלה, נתנה לנשק אותה חופשי ואף לרדת לה. גמרתי חזק וטוב והודיתי לה על כך שוב ושוב. היא לא ענתה לטלפונים תוך כדי למרות שהיו הרבה ריטוטים. ההיגיינה שלה טובה והדיסקרטיות בהחלט גבוהה. נתנה לי את הטלפון הפרטי שלה וביקשה שאבוא שוב כי גם היא נהנתה. התקלחתי וכשיצאתי ראיתי שאכן קיבלתי את מלוא הזמן שהובטח. לסיכום, מומלצת, מפני שהשאירה לי טעם של עוד.
יחס גורר יחס

28
[QUOTE=מ-ציצי]לאוהבי החזה הגדול כמו של מאיה, וטיפול אמיתי+אירוטי אצל אחת שלא מאכזבת, הגברת עברה לקרניצי רמת גן, יותר קרוב יותר נגיש -לפחות לי..[/QUOTE]

התקשרתי מספר פעמים למספר שמפורסם מעלה ללא תשובה
יש לה מספר חדש ?
למי שיש תעבירו בבקשה, תודה חברים.
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”