כ נלי ביאליק 27 - סקס אדיר

נלי ביאליק 27

1
אתמול בערב הייתי קודם כל בעמל והמקום מוזנח ולא מתאים לי אז הלכתי ראיתי רק מעסה אחת והיא לא היתה נראית טוב...משם עברתי לביאליק 127.טלפון מבחוץ לפקידה ומסתבר שכל הבנות תפוסות הודעתי שאני מחכה בחוץ .השעה היתה 8 וחצי בערב ואנשים נכנסו פנימה ולא ממש אהבתי את הטיילת אבל הייתי נחוש להכנס.אחרי 20 דקות בחוץ התקשרתי שוב והפקידה אישרה להכנס.הכניסה אותי לחדר הראשון איך שנכנסים,ובזווית העין ראיתי את נלי.נלי בת 24 בערך,לא כוסית אבל יפה מאוד ועדינה,ביקשתי שהיא תבוא .נתנה פרטים חצי באנגלית חצי ברוסית את המחיר הראתה על צג הטלפוןצחוק היא היתה כזאת מתוקה שהעברתי לה 250 שקח ונשלחתי להתקלח.באמצע המקלחת אני נזכר שלא נתנה לי מגבת..חיכיתי במקלחת עד שהיא באה וצחקקה שהבינה ששכחה לתת לי מגבת...עליתי על המיטת עיסוי נשכבתי על הבטן ונלי התחילה בעיסוי. הנקודה כי מעצבנת היתה שאתה שומע כל מי שעובר במסדרון..והצלצול פעמון בדלת ממש מציק אבל לפחות ידעתי כמה אנשים נכנסים וזה הרבה קריצה נלי היתה מהממת...התחילה בעיסוי מושקע ברגליים..אחר כך עברה לגב ממש משקיעה בעיסוי למרות שרואים שאין לה ניסיון.העיסוי היה חושני מאוד אבל בכל פעם שהושטתי יד לגעת בה היא זזה מעט אז הפסקתי.לאחר שאמרה להסתובב העיסוי הפך לבודי כיפי היא עלתה על המיטה והחלה להתחכך בי חייב לציין שהקטע הזה היה ממש טוב נלי נראית מעולה והעיסוי היה טוב.אחרי שגמרתי שמתי לב כי קיבלתי את מלוא הזמן וזה מצויין והלכתי להתקלח.לצערי השמן שלהם לא יורד בקלות וזה קצת מבאס לנשואים שביננו....כשבאתי לצאת היה צריך מבצע צבאי לחלץ אותי מבלי שאפגש עם אף אחד בכניסה...והשעה היתה רק 9 בערב!!!המקום ממש עמוס .ממליץ בחום על נלי רק למי שהחוסר דיסקרטיות והטיילת לא מפריע לו.
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”