כבר הרבה זמן צופה בפורום,לאחר התשלשלות האירועים בחג הפורים תשע''ז החלטתי לפתוח משתמש בשביל להגיב.
את הפעמים שהייתי עם קוקס אפשר לספור באצבעות של שתי ידיים אבל כל פעם האכזבה מפתיעה מחדש.
פאולינה http://www.אין לקדם אתרים/טלפון:
כפי שידוע לכולם ירושלים עיר הקודש והיובש, מגיעה לפה קוקס פעם בשנה וכל הכיפות בעיר מזדקרות. (גם הסרוגות)
הרבה זמן חיכיתי לזה שתגיע מישהי עד אליי ותחסוך לי את הנסיעה לתל אביב אבל מה אגיד לכם... ההמתנה לא תמיד משתלמת.
מתקשר אלייה, נשמעת נחמדה, שואל פרטים וכמובן שומע את כל המלל הרובוטי הרגיל "עושה הכל אק פס זין גדול עומד אקט שלם בלה בלה ב300 ותוספת 100 לגמירה שלי" ...
מסכם איתה שאני מגיע בקרוב מקבל פרטים ומתחיל במשימה. מגיע לבניין נכנס במעלית עולה קומה נפתחת הדלת אני נכנס ונגלית לפניי
בחורה עם פנים נשיות ויפות. יש לה גוף חמוד,שחום, חלק,רזה וכמעט ללא חזה בכלל. (לדבריה חזה הורמונלי שהיא מרגישה איתו לא בנוח להוריד את החזייה ) מה שקצת מטעה אחרי מבט בתמונות.
"היי שלום מה קורה כנס הנה החדר שינה. ---תשלום מראש מותק ויאללה תתפשט---"...אני בן אדם של מילים, של סמולטוק, של קצת אבל באמת קצת
פילרטוט לפני שהצד החייתי משתלט. ניסיתי ליצור שיחה קצרה ללא הצלחה.
הצורה שבה היא דחפה אותי להוריד את הבגדים ולהתחיל את העניינים לא ממש באה לי בטוב,
קלטתי שאין בנינו יותר מידיי כימיה אבל אמרתי יאללה עד שיש מישהי בעיר הקוידש חייבים לנצל את ההזדמנות ששלח האל.
מתחילים להתחמם העניינים, אני יודע טוב מה אני אוהב ורוצה. לרדת לה ואז לזיין אותה.
כלי עומד ויפה לא גדול ולא קטן. אני מתחתיה, משתדל ומתאמץ להשתמש בלשון ובפה שלי כראוי למשימה.
אחרי דקות אחדות היא אומרת שהיא "רוצה כבר לגמור" וש" תגמור איתי ביחד בייבי " ... ואני בתגובה "רגע מותק אני רוצה לגמור בתוכך לא ככה משפשפוף"
"אני לא יכולה שתזיין אותי אחרי שאגמור כל החשק יורד" בזמן שהיא מביאה לי ביד באגרסיביות רק כדי שאשפריץ.
היא מתקרבת להשפרצה ורק דוחקת בי שאני אגמור איתה באותו זמן... בסופו של דבר בלי הרבה בררה היא גמרה ואני הייתי צריך לשפשפף עוד קצת כדי לגמור
בלי מציצה ממנה ובלי חדירה.
גומר ובלי שנייה אחרי זה לנשום היא ישר כבר עומדת ליד הדלת " יאללה אל תשכח כלום ותתלבש,לקחת הכל? יש לי טלפון שאני צריכה לענות לו"
ביי להתראות 400 שקל ב10 דקות... הבנתי שאכלתי תקתוק של אבל זאת לא הייתה הפעם הראשונה.
מה שבאמת היה בשבילי קו אדום לחלוטין זה השקרים שלה:
שדיברתי איתה בטלפון אמרה שהיא לבד אך לרגע שהכווינה אותי איך להגיע הקול השתנה והיה נשמע כאילו מישהי אחרת מדברת איתי.
שנייה(!!!) אחרי שיצאתי מהדלת שלה ולפני שנכנסתי למעלית, פתאום אני שומע קול של גבר מהדירה. הם מתחילים לנהל שיחה
ואני ומבין שהיה שם מישהו כל הזמן הזה והיא הסתירה את זה ושקרה!!!
דבר שאסור לעשות במיוחד לאחר ששאלתי אותה אם אנחנו לבד !!!
כמובן שהיא לכלכה עם אותו גבר כמה שניות על הפגישה.
למה אני נופל כל פעם מחדש ולא מקשיב לאינטואיציות?
למה הלך לי יום עבודה ב10 דקות?
כי נתתי לזין להוביל.
ככה זה שאתה גר בירושלים...
בהצלחה ופורים שמח מעיר עם חומה.
דיווח פאולינה
2תותח בידיוק רציתי ללכת אליה חסכת לי את המאמץ והדיסקרטיות לא יאומן עד שבאה לפה מישהי גם זה לא טוב
דיווח פאולינה
3היא מחקה את השם במודעה
המודעה שלה באתר כאן הוא " קוקסינלית מטריפה בת 22 "
המודעה שלה באתר כאן הוא " קוקסינלית מטריפה בת 22 "
מס' מסתיים ב 2506
דיווח פאולינה
4תודה תודה ענקית
מירושלמי שחשב .........
תדע שזה המצב בכל הארץ אין קשר בין התמונה למציאות וכן בין התקשרות לפני לבין הפגישה בפועל .
וזה בכל תחום הזנות בארץ . עונים אנשים ונפגשים עם אחרים וכן בתמונות .
דיווח פאולינה
5מספר נגמר ב 2506
"קוקסינלית אקזוטית בת 22 שחומה
בעלת פנים מרשימות
אוהבת להתפנק ולפנק מעניקה מסאג' של שיכרון חושים
עובדת בכל שעות היום והלילה
יש חניה בשפע עובדת במקום דיסקרטי ומפואר.
שובבה מצחיקה.
פאולינה,"
זה תיאור המודעה.
<b>חברה תקשיבו טוב למה שאמרתי לכם, הבחורה אמרה שהיא לבד בבית והיה שם עוד מישהו!!! </b>
אל תפלו גם אתם תעשו לי טובה
"קוקסינלית אקזוטית בת 22 שחומה
בעלת פנים מרשימות
אוהבת להתפנק ולפנק מעניקה מסאג' של שיכרון חושים
עובדת בכל שעות היום והלילה
יש חניה בשפע עובדת במקום דיסקרטי ומפואר.
שובבה מצחיקה.
פאולינה,"
זה תיאור המודעה.
<b>חברה תקשיבו טוב למה שאמרתי לכם, הבחורה אמרה שהיא לבד בבית והיה שם עוד מישהו!!! </b>
אל תפלו גם אתם תעשו לי טובה
דיווח פאולינה
6לירושלמים היקרים שלום
תודה על הדווח והאזהרה
אני רוצה לשתף גם למקרה דומה עם שתיים (סיוון וקוקסינלית איכו תית בלונדינית) שגם באות לבקר בירושלים מדי פעם וקיבלתי יחס דומה שזה מציצה חפיף וברגע שאתה דוחף את הזין ילא מאמי תגמור ובסוף אתה משלם 400 שקל עעל 10 דק'. לצערי זה ההיצע שקיים בארץ.
לצערי/מזלי השירות הטוב היחיד שקיבלתי זה מקוקסים שבאים לבקר מחו"ל
דיווח פאולינה
8ראיתי את הכרטיס שלה באטרף כבר מזמן, תמיד היתה נראית לי ערסית ותקתקנית. בדרך כלל זה גם הולך ביחד השילוב הזה.
אני עוד לא נתקלתי במישהי שהיה אצלה עוד בנאדם בדירה, אבל כן הייתי אצל מישהי שאיך שיצאתי שלושה חברים שלה יושבים במדרגות ומחכים שאני אצא.
רציתי לתת לה ולהם מכות באותו רגע. שום טקט, שום דיסקרטיות, לא אכפת להן מכלום, רק את הכסף היא ראתה. בנאדם שעושה דבר כזה, לא מעניין אותו מה אתה רוצה ומה אתה מרגיש ומה הצרכים שלך, הוא רוצה רק את הכסף שלך ושתלך כמה שיותר מהר.
כאלה צריך לפרסם וטוב עשית. שההוא שהיה איתה בדירה יעזור לה כלכלית כשהזרם של הפראיירים ייחלש והיא לא תדע איך היא סוגרת את החודש.
אני עוד לא נתקלתי במישהי שהיה אצלה עוד בנאדם בדירה, אבל כן הייתי אצל מישהי שאיך שיצאתי שלושה חברים שלה יושבים במדרגות ומחכים שאני אצא.
רציתי לתת לה ולהם מכות באותו רגע. שום טקט, שום דיסקרטיות, לא אכפת להן מכלום, רק את הכסף היא ראתה. בנאדם שעושה דבר כזה, לא מעניין אותו מה אתה רוצה ומה אתה מרגיש ומה הצרכים שלך, הוא רוצה רק את הכסף שלך ושתלך כמה שיותר מהר.
כאלה צריך לפרסם וטוב עשית. שההוא שהיה איתה בדירה יעזור לה כלכלית כשהזרם של הפראיירים ייחלש והיא לא תדע איך היא סוגרת את החודש.