כ מאיה מקיבוץ גלויות - דף 2 - סקס אדיר

מאיה מקיבוץ גלויות

11
פקדתי את הגברת. אכן בסביבות גיל 50 פלוס. מעט בטן. לא פרגית צעירה.
מקום עצמו נקי עם כניסה פרטית ודיסקרטית ומקלחת הגיינית, שזה פלוס גדול לדרום ת"א. גישתה של מאיה בהחלט שירותית. שילמתי עוד 100 להגדלת זמן ל50 דקות עד שעה( סה"כ 250 ש"ח) וקיבלתי שתי אקטים מלאים , מציצה חשופה ומסג' בין לבין. לטעמי, תמורה טובה לאגרה למי שאינו מחפש פרגית כוסית.

מאיה מקיבוץ גלויות

12
[QUOTE=רימינג מעשי]פקדתי את הגברת. אכן בסביבות גיל 50 פלוס. מעט בטן. לא פרגית צעירה.
מקום עצמו נקי עם כניסה פרטית ודיסקרטית ומקלחת הגיינית, שזה פלוס גדול לדרום ת"א. גישתה של מאיה בהחלט שירותית. שילמתי עוד 100 להגדלת זמן ל50 דקות עד שעה( סה"כ 250 ש"ח) וקיבלתי שתי אקטים מלאים , מציצה חשופה ומסג' בין לבין. לטעמי, תמורה טובה לאגרה למי שאינו מחפש פרגית כוסית.
[/QUOTE]

תגיד היא עוד מתנשקת כמו משוגעת?

מאיה מקיבוץ גלויות

14
שלום חברים!
אחרי תקופת צינון קצרה, ביקרתי אצל העלמה לפני כמה ימים. עוד בתיאום הטלפוני היתה שירותית ונחמדה, מה שהגביר אצלי את סף החרמנות והציפיות בהתאמה.
המיקום דיסקרטי בעיניי, דרך שביל צדדי שמוביל לחצר קטנה ומשם לדירת החדר המסודרת-אך-מלאה-חפצים. קיבלה את פני בחיוך וחיבוק כאילו אנחנו מכירים מכיתה א'.
בערך 1.60 גובה, שיער אדמוני לא ארוך, חזה לא גדול, ומעט רופס, בכל זאת הגיל עושה את שלו...
זורמת בשיחה, חברותית ונעימה, סיפרה שחזרה לא מזמן מחופשת ביקור המשפחה בחו"ל, ושם בלסה במסעדות ללא הבחנה, ולכן היא צריכה להוריד כמה קילו בזמן הקרוב. אמרתי לה ש'לא, את נראית מצוין' ובלה בלה בלה...
הציעה מקלחת והסכימה בשמחה להצטרף. מקלחת נקייה, מגבת יבשה וחדשה. התחלנו במזמוזים קלים עד מתונים, עבור לנשיקות ואצבעות פה ושם והיישר למיטה הרחבה.
פתחה במציצה לא רעה בכלל, אחרי כמה דקות הפסקתי אותה, הלבישה כובעון שובב ועברנו לרכיבה כשהיא עם הפנים אלי. מתנשפת, מתאמצת, ועושה קולות של נהנית (או שבאמת נהנתה..). הפכתי אותה למסיונריות עצבנית ופמפמתי בה ככל יכולתי. עברנו לדוגי מחרמן תוך כדי חפינת השדיים הבשלים והנפולים ומשם למציצה חשופה שסופה בשיגור הסבון הנוזלי היישר ללוע הארי הרעב.
שטיפה זריזה במקלחת, הציעה כוס שתיה, נשיקה ונפרדנו עם בקשה שלה להדרן..

שירות - 9, משתדלת מאוד לרצות
היגיינה - 9
גוף - 6, בכל זאת לא פרגית צעירה וחטובה
אתנן - 150, חצי שעה

למי שיש המלצות ומספרים על נותנות שירות מבוגרות במחיר הנ"ל באזור ראשל"צ/ר"ג - אשמח לקבל בפרטי
שאו ברכה וסעו לשלום!

מאיה מקיבוץ גלויות

16
דיווח מעודכן משבוע שעבר,
את הגברת פגשתי לראשונה לפני ארבע שנים בדיווח המקורי של צעיר לנצח(במידה ואני לא טועה).
נסעתי לכיוון קיבוץ גלויות 81,ונכנסתי לסמטה שנמצאת ממש לצד חנות של רהיטים.

התקשרתי למאיה,
מאיה בהתרגשות פתחה לי את הדלת(בכול זאת הלקוח הכי צעיר שלה) 23 והיא כבר אמרה לי לא פעם אחת שאני נכנס לTOP 5 שלה בישראל(במיוחד שעוברים על הגברת משהו כמו 10,000 איש בשנה). (מכובד ביותרמוחא כפייה)

מאיה בעבר הייתה שמנה מאוד,משהו כמו 120 קילו על גובה של 1.57.
ירדה לפחות 40 קילו.

תיאור חיצוני של הגברת -
- גוף בינוני,שמנה במקומות הנכונים.
- חזה שמזכיר טיפה שוקו במשקית
- עיניים כחולות
- שפתיים בשרניות
- גיל 54 (כן שאלתי)
מחיר העסקה - 150 שקל לחצי שעה ומספר אחד בלבד
250 שקל לסיבוב של שעה ו2 מספרים.

התחלנו את הפגישה בדיבורים של עשר דקות שתוך כדי התקלחתי במקלחת,
היא סיפרה לי על הנסיעה האחרונה שלה,סיפרה לי על הבת שלה ושהיא שוקלת להגיע לישראל גם וקיבלתי תמונה (תכלס הבת פצצה,לא מפריע לי עסקת חבילה).
אחרי שיחה קצרה עברנו לאקשן -
מאיה זרקה אותי על המיטה,ודחפה לי את הלשון שלה לפחות עד מכסה הגרון.
לא מגזים במשך כ5 דקות הרגשתי שאני עובר אונס של נשיקות שבחיים לא עברתי,דמיינו שיש לכם כלב שמלקק אותכם בפרצוף זה מה שהרגשתי על כול הפנים ,בדרך כלל אני חובב נשיקות.
במיוחד צרפתיות,אבל זה היה כול כך מוגזם שהגשתי שעוד דקה אני נחנק.
סובבתי אותה על המיטה ועברנו ל69 (כן לרדת לזונה,לא לפני שראיתי שהיא מנקה טוב טוב למטה לפני).
אחרי 10 דקות של מציצה נחמדה מאוד של הגברת,עברנו לתנוחת קשת עצבנית ומהר מאוד החלפתי הרגשתי שאני עומד להתפוצץ אז זרקתי את הקונדום ויריתי במהירות לגרון שלה חלבון איכותי תוצרת ישראל 100% איכות.

סיבוב שני לא היה לי כוח,
אז ביקשתי מציצה תוך כדי שאני יושב על הכיור במטבח.(אל תשאלו למה,פשוט ראיתי את זה באיזה סרט אז אמרתי שווה לנסות).
תכלס חוויה הקטע הזה ממליץ לכולם.

סיכום הפגישה -
מחיר - 250 שקל (מסלול כפול)
נשיקות צרפתיות V
ריימינג V (הגברת אמרה שרק לי היא מוכנה) אין לי מושג למה נראה לי קטע של קבועים.
מציצה ללא קונדום

ציון הפגישה - 8.9

בקשות בפרטי.

מוחא כפייה

מאיה מקיבוץ גלויות

17
הנייד של מיה מסתיים ב 7242?
כי את הנייד הזה יש לי , ותמיד לא זמין....
האם משהו בבקשה יוכל לעדכן אותי (לפחות בפרטי) מה הנייד העכשווי שלה?
מחר ככל הנראה אהיה בת"א
אם אכן אהיה , ואקבל נייד עכשווי ..
יהיה דיווח (ואולי קטלני)
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

מאיה מקיבוץ גלויות

18
[QUOTE=מר-חיב]הנייד של מיה מסתיים ב 7242?

כי את הנייד הזה יש לי , ותמיד לא זמין....

האם משהו בבקשה יוכל לעדכן אותי (לפחות בפרטי) מה הנייד העכשווי שלה?

מחר ככל הנראה אהיה בת"א

אם אכן אהיה , ואקבל נייד עכשווי ..

יהיה דיווח (ואולי קטלני)

[/QUOTE]

כן זה הנייד שלה.
תקשר משעה 10 בבוקר,בדרך כלל שיש לקוח היא מנתקת את הטלפון.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”