סיפור הזוי
פעם התקשרתי לאיזה טלפון שאני כבר לא זוכר מאיפה הגעתי אליו, ודיברתי עם איזה בחורה רוסיה נחמדה, שנשמעה ממש לעניין והבטיחה מסג' טוב ו"פינוקים" במשך 40 דקות וב 200 ש"ח, ונמצאת בוולפסון 40. ואפילו היה מאוד חשוב לה שהודיע לה חצי שעה לפני שאני מגיע.
אז ידעתי שאני מגיע לאזור והתקשרתי חצי שעה לפני.
טוב, הגעתי למקום והתקשרתי שוב.
כבר בשלב ההכוונה לדירה, התחילו הקטעים.
הבחורה שולחת אותי לעמוד ליד איזה רמזור בשביל לראות אותי לפני.
כנראה שעברתי את ה"מבחן" וזכיתי להיות מוזמן לדירה שלה, תוך כדי זה שהיא מסתכלת עלי ומכוונת אותי.
אז נכנסתי לבניין, וכמובן יש את הקטע הזה שהבחורה מתחבאת מאחורי הדלת עד שאני בפנים..
כאילו שאם אני אכנס, אני כבר לא ייצא.. :-)
אבל פה היה קטע ענק..
לא רק שהיא מתחבאת מאחורי הדלת, כאשר נכנסים לתוך הבית.. הבית כל כך חשוך.. שלא רואים כלום...
אז היא שמה כל מיני נרות בבית, אבל זה היה נראה יותר כמו איזה קטע מסרט אימים שהקורבן נמצא רגע לפני שחברי הכת הסודית שוחטים אותו...
אני אומר לכם, לא ראיתי כלום...
חשוך,
נרות
ואיזה רוסיה שאני לא מצליח לראות איך היא נראת, אבל כנראה שיש לה סיבות טובות להשאר בחושך...
בכל מקרה, הסיטואציה לא הכי נעימה לי, אז אני אומר לגברת שאני מעדיף שיהיה קצת אור...
פעם התקשרתי לאיזה טלפון שאני כבר לא זוכר מאיפה הגעתי אליו, ודיברתי עם איזה בחורה רוסיה נחמדה, שנשמעה ממש לעניין והבטיחה מסג' טוב ו"פינוקים" במשך 40 דקות וב 200 ש"ח, ונמצאת בוולפסון 40. ואפילו היה מאוד חשוב לה שהודיע לה חצי שעה לפני שאני מגיע.
אז ידעתי שאני מגיע לאזור והתקשרתי חצי שעה לפני.
טוב, הגעתי למקום והתקשרתי שוב.
כבר בשלב ההכוונה לדירה, התחילו הקטעים.
הבחורה שולחת אותי לעמוד ליד איזה רמזור בשביל לראות אותי לפני.
כנראה שעברתי את ה"מבחן" וזכיתי להיות מוזמן לדירה שלה, תוך כדי זה שהיא מסתכלת עלי ומכוונת אותי.
אז נכנסתי לבניין, וכמובן יש את הקטע הזה שהבחורה מתחבאת מאחורי הדלת עד שאני בפנים..
כאילו שאם אני אכנס, אני כבר לא ייצא.. :-)
אבל פה היה קטע ענק..
לא רק שהיא מתחבאת מאחורי הדלת, כאשר נכנסים לתוך הבית.. הבית כל כך חשוך.. שלא רואים כלום...
אז היא שמה כל מיני נרות בבית, אבל זה היה נראה יותר כמו איזה קטע מסרט אימים שהקורבן נמצא רגע לפני שחברי הכת הסודית שוחטים אותו...
אני אומר לכם, לא ראיתי כלום...
חשוך,
נרות
ואיזה רוסיה שאני לא מצליח לראות איך היא נראת, אבל כנראה שיש לה סיבות טובות להשאר בחושך...
בכל מקרה, הסיטואציה לא הכי נעימה לי, אז אני אומר לגברת שאני מעדיף שיהיה קצת אור...
ואז היא מראה לי איזה משהו שנראה כמו כורסא (בכל זאת היה באמת חשוך לחלוטין), ואומרת לי :
"יהיה אור, קודם להתפשט.. תשים פה בדגים שלך"...
ואני שואל אותה מה עם האור, אז היא אומרת לי "קודם תוריד בגדים.."
אז ברור שנפרדתי ממנה, כי עם כל הצער, אני מעדיף לראות לפני שאני משלם, ובוודאי לפני שאני מתפשט..
היה הזוי.
"יהיה אור, קודם להתפשט.. תשים פה בדגים שלך"...
ואני שואל אותה מה עם האור, אז היא אומרת לי "קודם תוריד בגדים.."
אז ברור שנפרדתי ממנה, כי עם כל הצער, אני מעדיף לראות לפני שאני משלם, ובוודאי לפני שאני מתפשט..
היה הזוי.