כ אליזבט לשעבר מדייט 69 - סקס אדיר

אליזבט לשעבר מדייט 69

1
בשיטוט שלי בשוגר דדי מצאתי פרסום של אחת אליזבט וביקשתי ממנה ליצור עימי קשר. התמונה שהופיעה באתר היתה של בחורה יפה בבריכה עם מספר סלולארי רשום על התמונה.

מצב זה מהווה אינדיקציה ברורה לבחורה עובדת. האתר מסיר תוך כמה שעות פרסומים כאלה ומוחק את המשתמש מהאתר.

על כל פנים בחלון הזמן הזה שנוצר שלחתי וואטס אפ (היה כתוב לשלוח וואטס אפ) שאלתי מה נשמשע וכתבה לי hibro lo

ממש ככה....

"עיברו לא" אז אין מה לעשות עברתי לאנגלית שאלתי מי היא? כתבה אין לקדם אתרים שאלתי לפרטים וקיבלתי מחירון מודפס (תמונה). תודו שירות לקוחות מצויין......אין מזכירה או פקידה רועמת הכל גלוי כמו במסעדה;

אגב בוואטס אפ תמונה שלה בלונדינית (את הגבות השחורות גם משקפי השמש לא הסתירו).

אבל מרשימה מאוד צעירה לטענתה בת 25.

ולמחירון שכתוב באנגלית ומזכיר אתרים בחו"ל:

30 דקות 400 ש"ח שעה אחת 600 ש"ח והשירותים במחירים הנ"ל : סקס קלאסי עם קונדום אוראלי בלי ball lickig (תודו שנשמע נחמד באנגלית) gfe וגמירה על הגוף.

באקסטרה היא כותבת ספנקינג פיסטינג פוט פטיש כל אחד מהם תוספת מאה. היא מציינת שלא ניתן לצלמה ולהסריטה. וזאת יש לדעת, בשירותים מעין אלה בחו"ל ניתן לצלם ולהסריט ולשמור למזכרת, להראות למשפחה וכו'.

בדרך כלל הבחורה מציינת שם שהיא תהיה עם מסכה.

אז כאן לא. אבל ברור לי מזה שהיא כתבה את הלא, שהיא עובדת בחו"ל ומשם היא הביאה את המחירון והרעיון שנשלל על ידה - לצלם. (בדווח שלי על פארג שכתבתי היום ציינתי שיש מאות אם לא יותר פרסומים כאלה על בחורות בפראג רבות מהן מפרסמות מחירון דומה אם כי מתירני יותר ואתה יכול למצוא למשל anal depend on size

אצל הגברת אין גמירה בפה.כך רושמת.

מעיון בסקירות כאן אני יודע שיש שחלק מה"לא" שלה לא יתאים לכולם. יחד עם זאת במחיר שגובים ב- דייט 69 לעומת זה נראה שהמצב כאן יותר טוב וגם לא צריך לשכור חדר. מציינת שהיא נמצאת במרכז תל אביב ליד הים.

בכל אופן פניתי אליה מתוך סקרנות אין לי זמן במהלך היום להכנס לתל אביב - לא הלכתי. על בת ים אין מה לדבר.

את המספר לא אוכל לפרסם מטעמי האתר כאן אך אשלח אותו לראשונים שיפנו אלי. אינני שוהה כאן הרבה אז מקווה שלא תכעסו אם אינני משיב לכולם מיידית

המשך יום נעים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”