כ דיווח על טל - סקס אדיר

דיווח על טל

1
שלום, אז לפני שנה נרשמתי לפורום לדווח על קוקס שהייתי איתה אבל אדמין לא אישר לי, אמרתי אני אנסה להירשם שוב והיום אושרתי יש!

בקיצור, לפני איזה שנה הסתובבתי בהר ציון וראיתי איזה בלונדה שם בפנים, ממש נמשכתי אליה והתקרבתי אליה, אמרה לי שזיון ומציצה 100 שח, אמרתי אני פסיבי, היא אמרה לי שהיא מזיינת ויש לה מקום, הלכנו למקום שלה, היא שוכרת בהר ציון, לא רחוק מלוינסקי.
קבענו 300 שקל בלי בלבולי מוח. נתתי לה כסף לפני שנכנסתי לדירתה. הדירה הייתה די נקייה מסודרת,האווירה הייתה נחמדה מאוד, דיברנו קצת היא הציעה לי וודקה סיגריה היה די נחמד, ואז היא שאלה אם אני רוצה לטעום אותו, אמרתי בכיף!
הורידה את התחתון ושמה לי את הזין בפה, הוא נעמד די מהר, הזין בערף 18 די עבה כלי מסודר יפה, מצצתי לה קרוב ל 20 דקות בלי קונדום וגם היא מצצה לי אבל עם קונדום. אמרה שמפחדת.

אחרי מציצות שונות ומשונות, מצצתי לה על 4, אחרי זה ישבתי במיטה היא עמדה וזיינה לי את הפה, ניסתה תמיד לדחוף לי אותו עמוק, ולי יש גרון עמוק אז זה הצליח לה.
אחרי זה אמרה לי תשכב על הבטן ותרים את הטוסיק, היא שמה קונדום והכניסה לי, בהתחלה ממש כאב לי ביקשתי שתוציא אותו,היא אמרה - לא צריך הוא נכנס יפה,ואז התחלתי להנות מזה עם הכאב, והיא תוך כדי זה מביאה לי ספאנקים ומנשקת לי את האוזן(אני חולה על זה)
אחרי איזה 8 דקות שאלה אותי איפה לגמור, אמרתי לה על הפנים! הסתובבתי, היא עשתה 3-4 שיפשופים והשפריצה לי על כל הפנים! היה ממש הרבה! אבל הקטע המדהים באמת שזה היה הכל מתוק!!!!! וכמה שהספקתי לתפוס תפסתי צחוק
אחרי זה היא ניקתה את עצמה, הלכתי למקלחת גם הסתדרתי. רשמתי את המספר שלה. ומאז לא התראינו.

זאת הייתה הקוקס היחידה שהייתי איתה, היא קראה לעצמה טל באותו יום, בלונדינית רזה ציצי גדול, תחת לא כזה גדול, גבוהה 185 בערך לדעתי.
זאת לא טל מלוד - כי גם ראיתי אותה באותו ערב ואמרתי שאין מצב שאני עושה משהו עם הערסית הזאת :D
קיצר מאז לא ראיתי אותה ולפני איזה שבוע גם הטלפון שלה כבר לא פעיל,כל פעם הייתי מציץ בתמונות וואצפ שהיא משנה עד היום, אז אם מישהו מכיר ויודע אז אשמח מאוד לקבל אותה חזרה אחרי שנה לחוויה נוספת! תודה!

דיווח על טל

3
[QUOTE=ben277] מצצתי לה קרוב ל 20 דקות בלי קונדום וגם היא מצצה לי אבל עם קונדום. אמרה שמפחדת.

[/QUOTE]

המשפט שלך הזה ממש לא מסתדר לי, לה יש בעיה למצוץ לך בלי, אבל לך אין בעיה למצוץ לה בלי??
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”