כ לני לוי מרעננה - סקס אדיר

לני לוי מרעננה

1
מישהו היה אצלה ולא נכווה?
הייתי אצלה לפני שנה ופשוט גנבה לי את הכסף אין תאור אחר לזה.
היא שווה בטירוף מילפית מהסרטים ומפרסמת עיסוי בכל מיני מקומות. כשהתקשרתי היא רמזה להרפיה בסוף ולעוד אקסטרות אבל לא אמרה שום דבר מפורש.. חשבתי שהיא מפחדת כי זה בטלפון. בכל מקרה הגעתי אליה שילמתי התפשטתי והיא התחילה בעיסוי. עובר כמה זמן ולא קורה כלום חוץ מעיסוי מפוצץ שמן ואני שואל מה קורה והיא עונה למה ציפית. בקיצור מסתובבכ מתחיל להתווכח איתה והיא אומרת שהפסיקה עם הדברים האלו ועכשיו היא רק מעסה וחבל שציפיתי כי היא גם לא מחזירה את הכסף.
עכשיו מה תעשו לאחת כזאת..פשוט קמתי התנקיתי והלכתי.
לאחר בירור עם כמה אנשים מתברר שהיה לה שיגעון כזה של פעם כן פעם לא.. כשאני הגעתי היא לא עשתה כלום בכלל (כנראה חוץ מלרמות אנשים).
אז אם מישהו היה לאחרונה ולא נכווה אשמח לדעת.

לני לוי מרעננה

2
בחיים אבל בחיים אל תתפשט לפני שוידאת פרטים אחרונים מול הגברת אצלה פנים מול פנים, לא לצאת מנקודות הנחה כמו אני זוכר ממפגש קודם היה לפני חצי שנה או חבר בפורום שסיפר שקיבל הרפיה.
מי שמוציא לפני שמעביר את הכסף נתפס בעיני הגברת כבחור חכם שלא עושים לו טריקים.
טוב שם משמן טוב

לני לוי מרעננה

3
הייתי אצלה, לא קיבלתי שום דבר.
היא "רומזת" בטלפון אך אם שואלים בפירוש היא מתפוצצת ואומרת שאין שום דבר ואין הרפייה ואיך אמרה לי ... " לך תמצא מישהי אחרת שתשחק לך בביצים" .

חבל על הכסף - חרא של עיסוי
אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

לני לוי מרעננה

5
אחת הנשים הכי חתיכות וכוסיות ...
במיוחד למעסה
לחובבי מילפיות פשוט מושלמת..לגביי אקסטרות..לא יהיו.
שינתה את דרכייה..והיום אם רק תשאלו על זה תקבלו נביחות במקרה הטוב וקללות במקרה הרע
משהו בסגנון של ליהיא מרחובות

החליטו להשאיר את הפרק הזה מאחוריהן ולהתקדם הלאה
לא נותר לנו אלא לכבד..
ולהמשיך הלאה
:)

לני לוי מרעננה

6
טוב לדעת... אני מת על הפתעות.. לכן לא שואל אף פעם.
אבל מה לעשות יש בנות שלא עושות.... בדרך כלל, אם מוריד תחתונים, אז יהיה..
אבל זה לא בטוח, לדוגמה, כשהייתי אצל תמי (אזור תעשייה ר"ג / ב"ב), גם גן הייתי בלי תחונים אבל נשארתי בלי הרפייה.

.

לני לוי מרעננה

7
או לני לני לני, מילפית כוסית ברמות. כבר הרבה שנים בעסק, בהתחלה לא ניתן היה לקבל ממנה כלום. בשלב מסוים התחילה לעשות הרפיה ב 200, בודי ב 300 וסקס ב 400.
גם זה ניגמר אבל למי שלא קיבל...לא הפסיד כלום, היא אפילו לא יודעת להיז....
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”