כ אזהרה חמורה ביותר! החמורה ביותר עד כה! - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה חמורה ביותר! החמורה ביותר עד כה!

11
משתתף ב(בעסה שלך ........... אבל ברצינות בפעם הבאה שים הכל , כסף טלפון וכד' , בתא המטען או בתא הכפפות אם הוא ניתן לנעילה.
ורבאק, אם יש ריח מגעיל תן גז :-)

אני בהחלט הייתי מנסה לתפוש אותה וכמה שיותר מהר למרות שלדעתי הטלפון כבר נמכר מזמן - אבל אל תתאבד עליה ....

סופש נעים

13
וואוו.חתיכת סיפור.
אני תמיד משאיר בארנק 100 שח והשאר מחביא בגרביים ועוד מקומות
כבר גנבו כמה מאות שח לפני שעשיתי זאת.

לדעתי.כמו שכתבו פה.תחזור אפילו עם כמה חברים לשם תאסוף אותו ותאיים אליו או משטרה או מכות.העיקר שיחזיר את הכסף ואת הפון.10000 שח.זה לא צחוק.

מעניין לראות האם המנהלי הפורום ישאירו את הפוסט או עוד שבוע זה אמחק לצערנו.

16
אקסטרים....... עכשיו הבנתי את מהות השם שלך
קריצה
בהחלט מקרה מצער,לא מתאים למשהו עם ניסיון כמו שלך
מקווה שתחלים במהרה
מזכיר לי מקרה בתאילנד שליידיבויי מצצה לי וגנבה לי 1000 שח מתוך הארנק בלי ששמתי לב
אחר כך כשגיליתי הלכתי לחפש אותה,מצאתי אותה לקחתי אותה הצידה תפסתי לה ביד ואמרתי לה שתחזיר לי את הכסף וכך היא עשתה

17
נשמע רע...
טוב אני רק יכול להמליץ לך על מישהי סבבה לגמרי. היא פינקה אותי אצלה בדירה.. היא חדשה בתחום ולכן בהתחלה קצת מפוחדת אז צריך להיות עדינים איתה. דווקא נראית טוב חלקה בגוף.. בלי שערות תלתלים ובלי כלום וכן משקיעה בעצמה. רק הפנים שלה לא לגמרי חלקות. אתה מוזמן לדבר איתה היא נמצאת בתל אביב... אבל תסיים עם הזיבה שלך ואז אני אתן לך את המספר כדי שלא תהרוג לי אותה חחח

18
האשמה היא כולה שלך ברגע שאתה מיתקרב ורואה שזה לא מתאים תיתרחק שעיר פאה חרא בחריץ בתחת חולה במחלות מין ובנוסף לכול גנב נפלת חזק אחי חזק חחחחחחח מה חסר בנות שניראות טוב בחולון? לפחות אחת שתיים יש שמה שניראות טוב ואני הקבוע של אחת כזאות שמה אים החלטת שאתה רוצה ללכת למיתלבש שעיר דקיק שלובש פיאה עם חרא בתחת זה כבר אשמתך ברגע שרואים שזה לא מתאים עושים אחורה פנה ונוסעים
tomer
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”