ימי חמישי בלילה בfkk- האם מומלץ? או שעמוס?
12ג'ומי הרגת אותי עם הקטע של הכסף? מה קרה לך פעם שגמרת את כל הכסף במועדון ולא נשאר לך כסף למונית? :)
תעשה מה שאני עושה - בתחילת הערב, שים 100 יורו בכיס אחר (תפריד אותי משאר הכסף שלך), וצא מהנחה שהכסף הזה לא שם, מה שלא יהיה אתה לא נוגע בו. בהרבה מקרים מרוב אלכוהול, אני שוכח שהכסף הזה בצד. או שתיקח איתך כסף מזומן לבזבוזים, וגם כרטיס אשראי, לכל צרה שלא תבוא.
אבל הדיווחים שלך מדויקים, יום ראשון באופן כללי נחשב יום "חלש" מבחינת הבחורות, אין הרבה גברים ולנו (התיירים) זאת חגיגה :), כי הגרמנים (בניגוד לישראלים), חושבים על יום העבודה של מחר והולכים לישון מוקדם :)
ולכן אישית אני אוהב להגיע גם בימי שישי וגם בימי ראשון, פשוט האווירה שונה לגמרי - סוג שונה של אווירה.
13אגב, יש מקומות שאחד הכללים שחל על הבחורות הוא שאסור להן לבוא ולהתעלק עליך, אלא רק אם אתה קורא לבחורה היא יכולה לבוא, אז תשימו לב שאתם לא במקום כזה (אפשר פשוט לשאול את הבחורה הראשונה שמדברת איתכם, היא תעדכן אתכם).
ברוב המקרים, אם מישהי מתעלקת עליכם - אתם יכולים בעדינות לנפנף אותה (אבל לא צריך להעליב, אפשר פשוט להגיד לה שבדיוק יצאתם מהחדר ואתם רוצים לנוח, או שאתם מחכים למישהי אחרת).
אם מישהי מתנהגת אליכם בגסות, אתם יכולים להתלונן עליה - אתם תגלו שתוך כמה דקות יעיפו אותה מהמקום, אישית לא התלוננתי על אף אחת, אבל ראיתי את זה פעם באחד המקומות שהייתי בהם - הנהלת המקום לא הקשיבה לבחורה אפילו, ישר העיפו אותה החוצה וקיבלו את התלונה של הלקוח (מן הסתם אמרו לה לחזור בערב אחר - אבל זה הפסד כסף לבחורה).
ולפעמים הבחורות שם מתנהגות בצורה מזלזלת (כמו שעשתה לך הבחורה שאמרה לך שפחות מ 100 יורו היא לא עולה לחדר), לי קרה משהו אחר:
ממש לפני שבאתי לצאת מהמעדון, פנו אלי שתי בחורות, שלא הכרתי עד אותה שניה, וביקשו "50 יורו לסיגריות" ככה! כאילו אני חייב להן משהו, רק חייכתי וכמובן שלא נתתי להן כלום, ואז אחת מהן אמרה לשנייה בקול ובאנגלית (כדי שאוכל להבין טוב) "הוא בחיים לא ייתן לך הוא בטח קמצן" כשהיא לא מכירה אותי בכלל, לא דיברתי איתה, אין לי מושג מי זאת, סתם מגעילה, היא חשבה שאני אשמע את זה ואז כדי להוכיח לה שאני לא קמצן אתן לה כסף - כמובן שלא נתתי להן כלום, אבל זה רק מראה לכם שהן רואות בכם "כספומטים" אז תהיו בפרופורציות ואל תפזרו כסף סתם כך לחינם, ואל תתאהבו שם באף אחת :) אף אחת שם לא תהיה חברה שלכם, זה עסק והן נשות מכירה - קר אבל נכון :) כשמבינים את זה הכל יותר פשוט וקל.
14EREZZ צודק במאה אחוז חד וחלק ואל תקנו פה את הסיפורים 'מצאתי חן בעיניה' החמיאה לי נוצרה כימיה ועוד סיפורים
15ג'ומי, הסתבכתי
עוד לא הזמנתי מלון
הבנתי שצריך מלון ליד u , s שזה הרכבות שלהם
האם מלון סביר ליד הרכבות האלו יביא אותי באמצעות התחבורה הזו לבתי הזונות האלו 24-7? או שחייבים מונית?
והאם אפשר להזמין דרך הוטל-קומביינד שזה יוצא זול יותר?
16מנסיון שלי עם fkk הכי כיף ביום, אין הרבה לקוחות ויש הרבה בחורות.
כשחזרנו באותו ערב היה מפוצץ כמו מועדון ריקודים בארץ, פשוט יצאנו בלי לזיין אף אחת.
נפלו על ערב ממש פח, אבל בגדול בצהריים תמיד ריק יותר וזה נכון לכמעט כל מקום שהייתי בעולם
תאילנדולג וחוקר יבשת אירופה