תשמע... אני בדעה שאם אתה מחפש פצצות אתה תמצא אותם גם בחלונות וגם במועדון ברמה של השארקס. למען האמת הסיכוי למצוא אגדה גדול יותר בחלונות בדייסבורג מאשר בכל המועדונים כי ההיצע מטורף.
למרות זאת השארקס גם מפנק מעבר עם מתקנים איכותיים ואוכל טוב. יש לזה יתרון שאתה לא צריך להתרוצץ ואחרי שגמרת לא לחכות ברכב כמו טמבל רבע שעה לפעם הבאה.
יש לי המון מה לומר על המועדונים שהוא לא רק לטובה... יש שם מנטליות בעייתית מאד בעיניי. אבל אני אפרט באריכות בהמשך.
.
72[QUOTE=אוליגופול]תשמע... אני בדעה שאם אתה מחפש פצצות אתה תמצא אותם גם בחלונות וגם במועדון ברמה של השארקס. למען האמת הסיכוי למצוא אגדה גדול יותר בחלונות בדייסבורג מאשר בכל המועדונים כי ההיצע מטורף.
למרות זאת השארקס גם מפנק מעבר עם מתקנים איכותיים ואוכל טוב. יש לזה יתרון שאתה לא צריך להתרוצץ ואחרי שגמרת לא לחכות ברכב כמו טמבל רבע שעה לפעם הבאה.
יש לי המון מה לומר על המועדונים שהוא לא רק לטובה... יש שם מנטליות בעייתית מאד בעיניי. אבל אני אפרט באריכות בהמשך.[/QUOTE]
יש לי המון מה לומר על המועדונים שהוא לא רק לטובה... יש שם מנטליות בעייתית מאד בעיניי. אבל אני אפרט באריכות בהמשך.[/QUOTE]
מחכים לדיווח שלך אוליגופול !
.
75איך הארטמיס, בימי ראשון בלילה?
האם עמוס?
האם יש כוסיות על?
אני קורא , וגם אומרים לי , תשמע יש שם כוסיות על,
מכיוון שאני מצד אחד , מאמין לאנשים. ומצד שני לא פרייאר
ודי סקפטי,
האם יהיו שם יפהפיות ?
נכון מבחינתי שיפהפיה היא מישהי ברמת דוגמנית, כמו שיש לנו צילום שלה בפורום פה למעלה
ואני לא מתכון ליפה פלוס
הייתי עם שתי יפות מאוד בהאבקות,
אבל הרבה זמן לא עם בחורות שפינקו אותי
אני נוחת סביב 21 , סביב 22 א היה במלון, אקנה איזה סים,
יכול להיות שם סביב 24 ,
בבוקר יש לי שסן האבקות . (יכול לקום ב9 בבוקר).