כ רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן) - דף 30 - סקס אדיר

רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)

291
כל הכבוד קולומבו
אתה הגבר הישראלי בתמציתו המכוערת
בגללך יש לגברים הישראלים את הדימוי העלוב שהם נושאים אותו בארץ ובעולם
לקרוא לבחורה "מוטציה"?
גם אם היא נמוכה ולא יפה ?
ללעוג למגבלותיו של בן אנוש שאין לו יד ורגל בהווצרותן ?
מחר תתחיל ללעוג לחולי סרטן לכרותי גפיים לעוורים חרשים ומשותקי מוח
כל הכבוד קולומבו
מקווה רק שאתה ומשפחתך מושלמים בכל אברי גופכם ושכלכם כמו שילוב של בר רפאלי ופרופ ישעיהו ליבוביץ . מסופקני
לא יודע בן כמה אתה אבל תתבייש לך - יש דרכים מהוגנות יותר לתאר נשים גם אם הן זונות !
אבל לא נראה לי שתלמד אז כל טוב לך - אתה מאלה שצורך זונות ואחכ לועג להן - כמה פטתי

292
חבריי הנכבדים
חברינו המנוסה (בכינויו "המנוסה" למי שלא סגור) העיר את עיניי בצדק לגבי איך שכיניתי את גברת ניקול.
אין טעם לחזור על זה. קבלו התנצלותי הכנה בפומבי. זה לא היה במקום. זו לא רוח הפורום.
אקפוץ אליה בהזדמנות עם איזו בונבוניירה ;) שתמתיק את היום על הדרך גם לידידיי כאן מהפורום.
שלכם, קולומבו האח ;)

295
עזרה פליז,החלפתי טלפון והמספר של ניקול נמחק.אני לקוח קבוע עוד מהמלונית בבן גוריון.
אנא שלחו המספר ותבוא עליכם ברכה ( ברכה היא "עובדת" בתאגיד הבת ימי שעושה גרון עמוק וסורמת על גולדן דאואכ אפילו למי שאינו דונלד טראמפ

296
נפגשתי איתה אתמול צריך סבלנות כדי לתפוס אותה, דיברתי איתה כמה פעמים במהלך היום וסיפרה שכל פעם שהתקשרתי בדיוק ניסה להשיג אותה מישהו אחר אז אם אתה קורא פה חבר תסלח לי חח, חוץ מזה נאמר הכל קטנה כיף להרים אותה, מבוגרת לפחות 50 ומשהו, אני לא הרגשתי בהיי מהרימינג אולי כי יותר שאבה מאשר ליקקה אבל זה רק אני אולי אתם יותר תהנו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”