אגב הוא קצת עלה בימים האחרונים, היום ירד שוב... אבל בסכומים שצריך לקחת לגרמניה זה לא כזה משמעותי.
תקציב לברלין ועונה טובה
12[QUOTE=סופר לה טיב]הלוואי וידעתי.
יש עכשיו את כל העינין של בריטניה שנפרדת מאירופה וראיתי כתבה שאם לה פן נבחרת לכהן כראשת הממשלה בצרפת אז האירו ירד עוד.
אחכה עוד קצת
תגיד אחי הכרטיס הנטען מדואר ישראל המסטאר קארד הוא טוב לשימוש בברלין ? אפשר למשוך איתו כסף בכספומטים בברלין ?
יש לי כרטיס אשראי בינלאומי אבל יכול להיות שיקחו ממנו עמלות המרה, לא ?
שאלות של פעם ראשונה חחח
אם הייתי יודע היה לי הרבה כסף גם לבילויים.
[/QUOTE]יש עכשיו את כל העינין של בריטניה שנפרדת מאירופה וראיתי כתבה שאם לה פן נבחרת לכהן כראשת הממשלה בצרפת אז האירו ירד עוד.
אחכה עוד קצת
תגיד אחי הכרטיס הנטען מדואר ישראל המסטאר קארד הוא טוב לשימוש בברלין ? אפשר למשוך איתו כסף בכספומטים בברלין ?
יש לי כרטיס אשראי בינלאומי אבל יכול להיות שיקחו ממנו עמלות המרה, לא ?
שאלות של פעם ראשונה חחח
תקציב לברלין ועונה טובה
14כמה שאלות ! אתה נוסע לזיין בחורות או את השכל ? עלק מחכה שלה פן תבחר כדי שהיורו ירד עוד קצת.זה היה טוב
תקציב לברלין ועונה טובה
16תשובות,
אני לא כלכלן, אבל לפעמים הפערים אינם גדולים, יכולים להגיע סביב כמה עשרות שקלים או גג מאות שקלים.
נכון שזה מבאס, אבל אין מה לעשות.
יש יתרון ויש חיסרון בתשלומי מזומן או כרטיסי אשראי,
כדאי לבדוק עמלות בחברות כרטיסי האשראי..
הרכבות מקבלים כרטיסי אשראי קניה , במכונות
מוני וו ת , ח אני יודע לא ניסיתי.
כדאי להגיע , גם עם מזומנים....
אפשר לחסוך על ידי קניות במקומות פטורים מכס וכו
תקציב לברלין ועונה טובה
17[QUOTE=sex_master]קיצר כמה להביא לתיירות מין בברלין ? (10 ימים,כמובן להוריד שופינג ואלכוהול)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
החישוב שלך צריך להיות כזה לארטמיס:
כניסה: 80 יורו (פעם ביום ואתה יכול לחזור כמה שתרצה עד הסגירה), הכניסה גם כוללת אוכל ושתייה קלה/קפה
בחורה: 50 יורו, יש מצב שתוכל לסגור איתה דילים של 2 בפחות.
תחשב 80 יורו כניסה + כמה בחורות תרצה ביום
זה התיירות מין (לא חייב גם כל יום מן הסתם)
תאילנדולג וחוקר יבשת אירופה
תקציב לברלין ועונה טובה
18אם אתה הולך למסיבות מין של תיירים אז 200-300 יורו ליום, תלוי כמה יצליחו להוציא ממך בארטמס, קליגולה אני פורש ועוד.....
אם אתה הולך למסיבות פרטיות של חילופי זוגות, הפקות פורנו, גאנג באנג פרטי, ועוד אז 50-80 יורו ליום.
תקציב לברלין ועונה טובה
20[QUOTE=שחר סגל]
אם אתה הולך למסיבות מין של תיירים אז 200-300 יורו ליום, תלוי כמה יצליחו להוציא ממך בארטמס, קליגולה אני פורש ועוד.....
[/QUOTE]
שחר סגל האיש והאגדה !! כבוד שאתה מגיב לי !
בבקשה תפרט בפרטי איפה יש את המסיבות מין בברלין, והפקות פורנו (ראיתי שעשית)
ותסביר לי מזה ''גאנג באנג פרטי'' ?
בוא נהיה בקשר, שלח לי תמספר פלאפון שלך נדבר בוואספ. (צריך רק עזרה את הכתובות והכוונה בעיר וזהו)
אם אתה הולך למסיבות מין של תיירים אז 200-300 יורו ליום, תלוי כמה יצליחו להוציא ממך בארטמס, קליגולה אני פורש ועוד.....
אם אתה הולך למסיבות פרטיות של חילופי זוגות, הפקות פורנו, גאנג באנג פרטי, ועוד אז 50-80 יורו ליום.
[/QUOTE]
שחר סגל האיש והאגדה !! כבוד שאתה מגיב לי !
בבקשה תפרט בפרטי איפה יש את המסיבות מין בברלין, והפקות פורנו (ראיתי שעשית)
ותסביר לי מזה ''גאנג באנג פרטי'' ?
בוא נהיה בקשר, שלח לי תמספר פלאפון שלך נדבר בוואספ. (צריך רק עזרה את הכתובות והכוונה בעיר וזהו)