כ קולומביאנית בעיר ללא תקווה...(פתח תקווה) - דף 2 - סקס אדיר

קולומביאנית בעיר ללא תקווה...(פתח תקווה)

12
אז ככה....אני לא נכנס עכשיו לדיון הסוער כאן מעלי...

רק רוצה להוסיף משלי לגבי לונה המתוקה...שנחתה אלינו באהבה היישר מהיבשת הלטינית

ההבדל הגדול שבין בחורה מכל אומה ולשון אחרים העובדת בסקס,לבין קולומביאניות...הוא פשוט.
קולומביאניות הן לא זונות!
קולומביאניות מזדיינות כי זה בדיוק כמו לאכול בשבילם.זה קיומי בסיסי.הן אוהבות.רוצות.ונהנות.
וכמובן שגם יודעות לעשות מזה כסף...

הדבר המדהים הזה שנמצא בפתח תקווה היא אולי לא הזיון הכי טוב שהיה לי...(ליזה...גילי המיתולוגית וכו).אבל שוב.לונה לא זונה...היא ק ו ל ו מ ב י א נ י ת. עם מישהי כזו שווה להיות.הבנות במדג'ין,העיר שממנה היא באה,נחשבות ליפות ביותר בעולם.אני מצדד בזה לחלוטין.פשוט שלמות.

רוני כבר אמר....תמונות אמיתיות....אבל היא עוד יותר מדהימה במציאות.משהו בתנועה...בחיוך...תשדורת של סקס מתפרץ.

מומלץ לדעת ספרדית מינימלית,...עוזר מאד לכימיה...
תפנקו....זה מרים אותה...היא אוהב גברים.היא אוהבת ישראלים.מי שהיה בקולומביה יודע עד כמה אוהבות אותנו....

היא אמורה להיות פה חודשיים...תנצלו.

ובשורה תחתונה..
זה אולי לא יהיה הסקס הכי טוב שהיה לכם.אבל בטוח תצאו עם חיוך ענק.שלדעתי שווה כל שקל.

15
מנסיוני ישראלית היא לרוב: שמרנית, כבדה, מחושבת, חסרת סקרנות ושמחת חיים... קריצה

לפי התאור שלך מדובר ממש בתמונת מראה של הישראלית המצויה.

לא הכרתי קולומביאניות, אבל הכרתי הרבה בנות אחרות מהעולם, ורובן יותר כייפיות מהישראליות. בטח בכל מה שקשור לסקרנות ופתיחות מינית. Embarrassed

[QUOTE=אגוז]אז ככה....אני לא נכנס עכשיו לדיון הסוער כאן מעלי...

רק רוצה להוסיף משלי לגבי לונה המתוקה...שנחתה אלינו באהבה היישר מהיבשת הלטינית

ההבדל הגדול שבין בחורה מכל אומה ולשון אחרים העובדת בסקס,לבין קולומביאניות...הוא פשוט.
קולומביאניות הן לא זונות!
קולומביאניות מזדיינות כי זה בדיוק כמו לאכול בשבילם.זה קיומי בסיסי.הן אוהבות.רוצות.ונהנות.
[/QUOTE]

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

17
התאור של הכבדות וחסרות יצר המין היה שלי הישראליות, לא של הקולומביאניות.. תיקנתי את הניסוח שלא יעלבו הקולומביאניות... חיוך גדול

[QUOTE=אגוז]וואו....הכי לא הבנת אותי...
אין כמו קולומביאניות בסקס...
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

18
אכן תמונות אמיתיות.
לא ממליץ בכלל.
תקתוק לגמרי.
לא מאפשרת להנות מהגוף שלה ורוצה סקס ישר.
אם החלטתם ללכת תהיו קשוחים איתה כי היא תנסה להעביר את הזמן ולתקתק. (שילמתי 400 ל40דק היא ניסתה לתקתק אותי אחרי 20 דק ולגמר אותי, עניין לי את הביצה שלא בא לה כבר והמשכתי לזיין אותה למרות שגם אני לא נהנתי, מגיע לה.)
הדיווחים מעליי לא תואמים בשום צורה את הבחורה. - אך ורק שיש לה שדיים יפיפיים ובטן יפה יחסית לבנות בתאגיד -כרגע-
והיא ממש לא יפה ויש לה פצעונים קטנים על הפנים כשמתקרבים.
ביצועים לחוד, ומה שהפקיד מבטיח לחוד.
לא שווה יותר מ250שח להתרחק.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”