כ קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ - דף 2 - סקס אדיר

קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ

11
כבר הרבה זמן לא עקצו אותי והנה זה קרה...

הגעתי למקום ותיאמתי עם הבחורה על גמירה אחת בסקס ואחת ביד. היתה הסכמה ולא היה שום ספק שהיא הבינה מה שאני רוצה. אחרי חמש דקות שנגמר הסקס אני שוכב על המיטה והיא מראה לי בגוגל טרנזלייט שאני צריך לשלם עוד אם אני רוצה לגמור שוב. ניסיתי להסביר לה שזה לא מה שסוכם והיא עשתה עצמה לא מבינה והפנתה אותי לבוס.
כנראה שכחתי שיוליה יש רק אחת וכמובן שדיברתי אל הקיר. אמרתי לו שתיאמתי עם הבחורה ושהוא דופק אותי עכשיו.
קיויתי שישכיל להבין שאם יתן לי עוד חמש דקות שפשוף כמו שסיכמתי עם הבחורה הוא ירוויח לקוח נאמן אבל זה כמובן לא הזיז לו.

אז איגור יקר... אני ביליתי אצל הבחורה 5 דקות ושילמתי על זה 300 שקל. אני אדאג לזה שאתה תשלם יותר מ300 שקל על ידי כך שיבינו שעקצת אותי ולא יבואו אליך יותר.

אני מקווה שחברים פה יזדהו איתי וירשמו בפומבי שאצלך הם לא דורכים שנוכל לסכום כמה כסף הפסדת ושאדע שזה מעל 300 השקלים שגנבת ממני.

אני לא דורך יותר אצל אף בחורה שאינה של יוליה.

14
[QUOTE=אוהב סקס]רוסיות הן מאוד קרות ומכניות באות לעבודה לעשות כסף נטו
חסרות רגש וקרות כמו קרח בגלל זה אני לא הולך אליהן. רק ישראליות
ד"א קים נראית בתמונה אסייאסית, או שהיא רוסיה .?

[/QUOTE]

הפוך הישראליות הכי גרועות במיוחד בתחום של הזנות.
לדעתי הכי גרועות בעולם.

וקים חצי רוסיה וחצי סינית או משהו בסגנון.

15
פטיש...

הוא לא נקב בשום דבר וזה לא עניינו מה קורה בחדר עם הבחורה. אם אני יכול לגמור 14 פעם עם בחורה בחצי שעה אין שום סיבה בעולם שזה לא יקרה. מעבר לכך אני לא מתלונן על זה. יש פה כמה בעיות שהראשון שבהם הוא שהבחורה סיכמה איתי פרטים טרם הכניסה ושיקרה... חד וחלק עקצה אותי בלי שום פרשנות או אי הבנה. הדבר השני הגרוע יותר זה שאני סיפרתי לאיגור את מה שארע כאשר כל מנהל הוגן היה אומר לבחורה לעמוד בהתחייבות שלה. אבל הגנב הזה עזר לה בעוקץ.

פשיט... לבלבל את המוח כולם יודעים ואתה אחד הטובים בזה. אני יודע בדיוק מה חיפשתי ואני בחייים לא ישלם 300 לחמש דקות. הטיפשות של איגור היא חוסר ההבנה שיש לספור גמירות זה אדיוטי... תן את הזמן ושחרר. אבל כמובן שעל חוסר הבנה עסקית אני לא מלין. הוא רוצה לאבד לקוחות שיהיה.
אני מלין על העוקץ שהבחורה החלה והוא המשיך. זו היתה רמאות לשמה וזה שאתה מגן עליו מראה כמה אתה חסר אינטלגנציה. כתבתי בדיוק מה היה... בדיוק מה נאמר... בדיוק מה סוכם. ואתה מצטט לי משהו שמעולם לא שמעתי או קיבלתי.

הפרטים היו שלא נאמר לי לעולם שזה פעם אחת, יותר מזה הבחורה סיכמה איתי על פעמיים, יותר מזה לאחר שהבחורה ניסתה לעקוץ איגור עזר לה. שני הדברים האחרונים הם סיבה לא להתקרב אליו כי זה אומר שמדובר במנהל לא הגון. עכשיו זה עוקץ גמירות איתי ופעם הבאה זה קיצוץ בזמן או כל דבר אחר. חוסר הגינות זה דפוס.
אני אעשה ככל יכולתי שהוא יפסיד יותר ממה זאני הפסדתי.

סופר לה טיב - אתה בחור עם שכל. תקרא מה כתבתי ותבין שאין פה עניין של כסף יש פה סיכום, מילה, הסכמה מה הולך להתבצע בחדר... הבסיס של כל עסקה והדבר הכי חשוב מבחינתי.

16
אוליגופול, אתה אחד האנשים שאני הכי מעריך בפורום והדיווחים שלך תמיד תורמים, אך לדעתי זה מהמקרים שאתה צריך להיות יותר חכם ופחות צודק. עזוב מה סיכמת עם הבחורה, אתה לא אמור לבוא עם דרישה שכזו מלכתחילה. תבין, הבחורה פה בשביל לעשות כסף כמו כל הבחורות שבאות לכאן למטרה הזו, ולא באמת איכפת לה מאיתנו. מראש תדע שאתה בא לקבל משהו מאוד מוגדר, גמירה אחת עבור חצי מסלול ושתי גמירות עבור מסלול שלם. זה הקוד הבלתי כתוב שבדרך כלל תקף לכל הדירות הללו. לא צריך לנסות להתחכם איתן ולקבל יותר עבור פחות. מבין את הבאסה שלך אבל לדעתי אתה יצאת צודק אך במקרה הזה הצדק לא יתן לך יותר מדי...
ושוב, תמשיך לדווח, אני אוהב לקרוא את הדיווחים שלך.

19
בולט... קודם כל תודה אבל תבין שזה לא מה שקורה במציאות.

הדבר הכי חשוב בהתמכרות של כולנו זה הסיכום הראשוני עם הבחורה... אין חשוב מזה! אצלי זה גמירות, אצל אחר זה רגליים ואצל מישהו נוסף זה נשיקות. אני הרבה שנים הולך לבנות בתחום ויכול לספור על יד אחת בנות שאמרו לי משהו אחד ושינו דעתן בטיפול. זה גרוע מגניבת זמן או מביצועים לא טובים. מבחינתי זה לשקר לי בפנים ואין גרוע מזה.
הדבר השני הגרוע הוא איגור שלא שם על הלקוח וזו דוגמא מעולה. במקום לספוג במרכאות כפולות עוד עשר דקות שלי בחדר שהיו מסתכמות בערך ב 20 דקות מהזמן שהובטח (חצי שעה) הוא בחר לעקוץ אותי.

אני הולך לעוד תאגידים ותמיד.. תמיד גם במסלול של 40 דקות מקבל את שתי ההרפיות שלי. בחורה שאני שואל מראש ולא מסכימה אני עושה אחורה פנה.

פה היה משהו מאד חמור.. מאד וחבל לי שחלק לא יורדים לסוף דעתי. היתה פה רמאות של בחורה (רק להבהיר מי זו מדובר בקסניה) וחוסר הוגנות של איגור.

אסור ללכת אליו ולבחורה הזו ואני אהיה פה להזכיר ולהסביר למה...

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”