כ קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ - דף 3 - סקס אדיר

קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ

23
פטיש... נסדר את האותיות מחדש לצורה יותר ראוייה... טיפש.

אני יכול לגמור גם בדקה... שעה... חצי שעה... פעמיים שלוש שש פעמים כי אני צעיר ולא גורטאה על ויאגרה כמוך. אני שולט בכמה אני גומר ובכמה זמן ואני אוהב לגמור... זה קטע כזה.

בואו נישאר בנושא... קסניה שיקרה בפרטים כדי לעשות עלי סיבוב... איגור המשיך את הסיבוב ובמקום לתת לי לצאת מרוצה מהחצי שעה שלי דאג לדפוק אותי ולא ליישר את הבחורה השקרנית שלו.

כל מי שרוצה להיכנס עם מישהי שתבטיח לו משהו אחד ואחר כך תנסה לחלץ ממנו עוד כסף שהוא כבר ערום ואין לו מה לעשות בנדון שילך לשם...
כל מי שרוצה שאחרי שבחורה משקרת ודופקת אותו יבוא איגור ויגיד לו (ניסוח שלי) "אני שם קצוץ עליך ולא מעניין אותי מה אתה אומר או אם תחזור" שילך לשם...

עד כה אני יודע שמישהו אחד כבר אמר שלא ילך... עכשיו אני די בטוח שחרמני וחפוזי גם הם לא ילכו. בחישוב מהיר (חישוב שמרני לפי מסלול של 300 שקל) זה אומר שקסניה הפסידה 450 שח ואיגור הפסיד 450 שח.
זה יותר מ 300 השקלים שאני הפסדתי.

בואו נמשיך... אולי ילמדו לא לרמות לקוחות ולהתייחס בהוגנות.

26
תכלס אוליגפול מסכים איתך לאללה
אם יש משהו שאני שונא זה הגבלה בגמירות
סוגר על שעה מלאה וללא הגבלת אקטים
אם היא סקסית ויש כימיה טובה אז אני גומר גם 3 פעמים
ואם היא מעפנה אחרי 1 אני אלך
העניין הוא על כמה שסגרתם וזה מה שנחשב!!!
מילה זו מילה

27
[QUOTE=גיא 22]גם אני לא יילך אלגיפול, תוסיף לרשימת ההפסדים לאלה שאין להם כבוד מינימלי ללקוחות.[/QUOTE]
אתה מבין שמדובר סך הכול בטעות שלו כן?
זה ידוע שמסלול זה 300 שקל למספר אחד,זה שהיא שיקרה לו זה כבר משהו אחר.
אבל בקשות כאלה מהתחלה אומרים לפקידה או לבוריס במצב שלו כבר בהתחלה בשביל לא להכניס את הזונה למצב שהיא צריכה לשקר.

סך הכול היא בא לעשות כסף Sleepy

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”