כ קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ - דף 4 - סקס אדיר

קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ

33
פקדתי את קסניה הבוקר.
הגעתי לדירה והיו שם קסניה והקטנטונת השניה (שאת שמה אני לא זוכר אך היא ממש דומה לקסניה). ממש נראית כמו אחותה ודיי התלבטי עם מי להכנס. כאמור הלכתי על קסניה.
פטיש חשמלי נתן תאור מדוייק. מדובר בילדונות צעירה וקטנת מימדים.
נראית חדשה , רעננה , לא מנוסה , אפילו מעט מפוחדת. אין סיכוי שיש לה וותק של 20 שנה משום שאין מצב שיש לה 20 שנה באופן כללי...
לדעתי לא בתחום הפדופילי אבל גם לא ממש רחוק משם
כנראה הייתי הראשון היום. המקלחת הייתה יבשה והיא נראתה רעננה. למרות זאת היא התקלחה אחרי (לפני שהתחלנו) שזה נחמד
היא יצאה עטופה במגבת כולה קורנת חוסר ניסיון ותמימות - זה עשה לי את זה בטירוף !
הורדתי ממנה את המגבת והתחלתי לחבק לנשק וללקק את הגוף הוורדרד הקטנטן והבתולי שלה.
היא נראתה מעט נבוכה אבל לא הביעה התנגדות.
היא לא יודעת כל שפה אחרת ולכן התקשורת איתה גרועה. למרות האמור הבנתי שהיא מעט נחרדה מהגודל שלי (גדול אבל לא חריג)
הנחתי אותה על ארבע על המיטה והחלתי ללקק אותה מאחור (את הכוס). להפתעתי היא הראתה סימנים קלושים של עונג מדי פעם. אולי גם זה כתוצאה מחוסר נסיון.
הפכתי אותה על הגב והתחלתי לרדת לה מקדימה ירידה עמוקה ומשקעת. בד"כ אני לא מעז לרדת לזונות אבל משהוא במראה שלה הקרין בתוליות וניקיון שהכריעו אותי בקלות ... תוך כדי חפנתי את החזה הנערי והקטן שלה. היא רגישה מאוד בפיטמות.
הושבתי אותה על המיטה והכנסתי ונתתי לה למצוץ כשאני מצמיד אותה תוך כדי אחיזה בקוקו שלה. מציצה סבירה להפתעתי.
בשלב כל שהוא ביקשתי להוסיף 200 כדי למשוך איתה שעה אך היא סרבה. כנראה בגלל הגודל. זה ביאס אותי ובאופן טבעי הסימפטיה אליה פחתה במעט.
הפכתי אותה שוב על הבטן והשכבתי אותה על המיטה. התחלתי בירידה אגרסיבית כשאני מחדיר את הלשון הכי עמוק שאפשר.
להפתעתי היא התחילה לגנוח ולהתפתל. העזתי והכנסתי אגודל פנימה (לפני כן היא לא הסכימה). לא הובעה התנגדות - להיפך !
אחרי כמה דקות ביקשתי קונדום.
הקונדום הולבש והתחלתי במיסיונרית.
היא צרה בטירוף !
לא הכנסתי את כולו והיא כבר התפתלה מכאבים. הפסקתי מעט ושאלתי אם הכל בסדר. היא אמרה שלא בחיוך... (איך שהוא הבנו אחד את השניה).
פמפמתי אותה כמה דקות יחסית בעדינות (עד כמה שהצלחתי להתאפק - אני לא מהעדינים שבחבורה).
הפכתי אותה לדוגי. היא שימנה את האזור וזה עזר.
נכנסתי לא בקלות אבל נכנסתי והחתלתי לפרק אותה !
היא נמרחה על המיטה ואני עליה נכנס עמוק אבל גם בזהירות.
שאלתי אם להפסיק והיא סימנה לי להמשיך . לא בטוח כמה באמת סבלה אך גמרתי יחסית מהר , כנראה למזלה.

מוסר השכל :
אפשר לזיין את המוח על חוסר נסיון , על היעדר נשיקות (לא מתנשקת בכלל) , על לא ועל נייט שבד"כ מורדים מאוד גם לי.
אבל למרות הכל , מדי פעם קורה משהו אחר ולמרות כל ההסתייגויות וה "לא" נהנים אבל נהנים ממש.
אפשר לתלות את זה בעובדה שאני פוקד זונות אחת להרבה זמן ואולי זו באמת הסיבה שכל כך נהנתי
אבל אפשר גם לתלות את זה שנהנתי כל כך בעובדה שלפעמים , גם אם זה לא קורה הרבה - התפאורה עושה את ההצגה...

המראה וחוסר הנסיון שלה מיצרים חוויה מגניבה אם מגיעים בגישה הנכונה ואם מצליחים לבסס ולנתב אותה באסרטיביות עדינה.
ב 300 ש"ח היתה לי עיסקה מצלחת מאוד הבוקר (:

34
אולגיפול ידידי

גם אני אוהב את הדיווחים שלך !
אבל הפעם אתה לא צודק בתאגיד יש כללים ברורים .
מסלול מקוצר גמירה אחת.
מסלול ארוך שתי גמירות.
ניסת להתחכם עם הבחורה ולהוציא יותר ...יצאת מופסד הפעם.
אני בטוח שסה"כ היה חוסר הבנה מצידה ומצידך.
אם היית סוגר את מספר הגמירות עם איגור יכולת לבוא בטענות אל איגור.
הכעס שלך לא מוצדק והחלום שלך לגמור כמה פעמים שאתה יכול
במסלול הקצר הוא החלום של כולנו אגב .
אבל עדיין זה רק חלום .

ובנימה אישית הציק לי העניין שאתה מתגאה בזה שאתה צעיר, ומבוגר הוא גרוטאה .
ממש זילזול באריות שבחבורה :)
ונא לא לשכוח שכולנו היינו צעירים פעם וגמרנו תוך חמש דקות ...ברוך השם
עברנו את השלב הזה ..היום אנחנו גם מצליחים לענג את הצד השני .
ואם בעזרת ויאגרה קמגרה או טייגר ...באמת שזה לא משנה.
מאחל לך להגיע לגיל מבוגר בריא מספיק בכדיי להשתמש בתכשירים כגון
ויאגרה וכדומה .
עד אז ממליץ לך להשתמש בתכשיר השהייה

לא נכתב בכדיי לפגוע באיש !
מקווה שהצלחתי להעביר את המסר בצורה מכובדת .
ואשמח אם נתרכז בדיווחים חיובים ושלילים. ולא נגיע לפסים אישיים.

מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

35
אוליגופול - תודה שחסכת לי כזה עוקץ מגעיל.
איכסה של בחורות.
זה ככ מעצבן אותי.

ותפסיקו לספר סיפורים שמסלול קצר מקובל גמירה אחת כי זה ממש ממש לא נכון!
חשוב שכל חבר שלנו שמקבל כזה עוקץ, נלמד את המקום דרך הכיס איך להתנהג.

36
[QUOTE=king-a] אוליגופול - תודה שחסכת לי כזה עוקץ מגעיל.
איכסה של בחורות.
זה ככ מעצבן אותי.
ותפסיקו לספר סיפורים שמסלול קצר מקובל גמירה אחת כי זה ממש ממש לא נכון!
חשוב שכל חבר שלנו שמקבל כזה עוקץ, נלמד את המקום דרך הכיס איך להתנהג.
[/QUOTE]

אפשר טלפון של תאגיד שנותן לגמור בחצי שעה פעמיים ?
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

38
הייתי בדירה המדוברת של קסניה , אין לי מושג מה גרם לי ללכת אחרי שהייתי בפרנקפורט וחגגתי אבל כולנו חצי פדופלים
לעינינו
בדירה היתה מריאנה וקסניה , הדירה ממוקמת ברוטשילד 24 ובנויה כך שיש סלון וחדר שינה ובתוך החדר שינה יש מקלחת.
בזמן שאני מקבל מציצה מריאנה נכנסת להתקלח ואני רואה אותה ערומה לגמרי , הדיסקרטיות בדירה שואפת ל 0 . אחרי הזיון כמובן שלא יכלתי לצאת מהחדר כי מריאנה הזדיינה בסלון, ממש דיסקרטי כל העסק שם.

יכלתי לבחור בין קסניה ולבין מריאנה , ממבט היה מאוד קל להבחין שכייף נעשה עם מריאנה החייכנית אבל בחרתי בקסניה כי היא פשוט הטעם של כל ישראלי חובב קטינות כוסיות. קסניה , רזה , בלונדנית , נערית , יפה בצורה טבעית ברמות מטורפות , ניתוח פנדציט מעצבן בצד (נראה כאילו עשתה ניתוח שדה וצחקה רצח ששאלתי אם יצא משם תינוק).

שלמתי 500 שקלים ויצאנו לדרך , מציצה הכי גרועה שאפשר לקבל אבל ללא לחץ , זיון בדוגי ומסיונרית כי היא סרבה לרכב אבל לדעתי אין לה מושג איך רוכבים או איך מוצצים. הבחורה באה לעבוד בארץ , אין לה מושג באנגלית או עברית אפילו ברמה הבסיסית.
הבחורה הכי רחוקה מזונה מקצועית וטכנית אפשר לעשות הכל איתה אבל להנות קצת קשה מלבד לצפות בפניה היפות ולרצות לנשק אותה בכל הכוח.

כל הזיון היה טכני עד שעברנו לגוגל טרנסלייט ואז התחילו החיוכים ושיחה כיפית שסביר להניח שאם לא הייתי עובר לטלפון.

לסיכום :
א. לבחורה אין מושג באנגלית או עברית ככה שלסכם איתה משהו נראה בלתי אפשרי
ב. קסניה תעשה מה שהיא יכולה , היא פשוט נראה לי שבועיים זונה , ולא הזדיינה כמעט בכלל בחייה.
ג. מציצה לא כיפית , זיון לא כיפית
ד. הייתי מתחתן איתה וכמעט הצלחתי להוציא לי דייט אבל היא טסה היום בלילה ..

אין מה לרוץ , אתם תתאהבו בבחורה , אבל תקבלו שירות ברמה הירודה ביותר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”