כ בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה - דף 5 - סקס אדיר

בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה

42
טוב אז הייתי עם... מהאתר הלבן
כל מודעה היא משנה שם...כועס
בחורה מלאה עם חזה גדול
בדיוק כמו שאני אוהב
ניראת לא רע לטעמי
אין לי כח לפרט רק שהיה לה ריח כל כך רע מהכוס
ןזה בעיקר מה שאני זוכר Dead
ככה שבעיקר התעסקתי בליגמור וללכת
לא מומלצת!!
ואיך במקצוע כזה לא שומרים על היגיינה
שתי מיספרי טלפון מיסתיימים ב 965 וב 074

43
[QUOTE=מלח פלפל]
הבחורה השנייה:
זאת אליזה. מישהו היה אצלה? אולי Snake74? היא שולחת בוואטסאפ תמונות שנראות בדיוק כמו באתר, ו-Snake74 כתב שהיא בעצמה אמרה שאלה לא תמונות שלה. אז איך היא נראית במציאות? אני עוד ביקשתי ממנה (לפני שקראתי כאן את מה שהיא אמרה) לשלוח תמונת פנים, ובאותו הרגע היא ניתקה איתי קשר. האם זה אומר שיש שם בעיה?

אז מישהו היה עם אליזה בסוף?
שלחה לי דווקא תמונה עם פנים. נראית לא רע ותואמת את המראה של שאר התמונות והגיל.

[/QUOTE]

טוב....
סגרתי את הפינה הזאת
יש דיווח

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

46
מצרף מידע מקסימלי על מטרות נאות מהתנך הכתום! אני כותב באמצע הלילה אז תהיו עדינים איתי
מקווה להעלות על שיפוד מישהי מהן..

** קאטי אתר כתום, ת.ז: 1655737242?sp=6, פרופיל נוסף: 1745406298?sp=6
הבחורה עם תמונות מטריפות.. כשרואים את התמונות ואת התחת הדורש הלב מחסיר פעימה ועולה החום במרכז העצבים שבין הרגליים! לאחר מאמצים ותפילות לאלוהים תוך הבטחות אין קץ לשמירת שבת במשך שנים.. הצלחתי להשאיר לה הודעה וישר הודעתי לבורא עולם: "..עזוב אותך, הסתדרתי" לאחר כל המאמצים וקבלת מידע התברר שיש עליה פה שרשור בשם היידי בת ההרים - לנוחותכם הקישור: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=46571.
לא קידמתי לדגימה, נראית לי משופשפת מידיי. קיבלתי ממנה תמונות עדכניות ומסתבר שהיא עתיקה מהתמונות באתר בותק של כ 10 שנים. בפנים נראה הבדל רציני. מארחת בת"א, מבקשת 600 לשעה, 400 לחצי מנה. יש אפשרות לאנלי +200. לכל החברים הרומנטים הבחורה מתנשקת צרפתיות + צרפתיות עמוקות, כולל CIM, וגם על הפנים. אומרת יש אפשרות לישיבה על הפנים. לפרטים נוספים ראו בשרשור. נייד: בפרטי. לדעתי גברת שווה אבל אין אמת בפרסום ומחיר כמו לפרגית צעירה ומפוצצצת.

** מילנה הפציצה בשיווק אגרסיבי באתר הכתום, הופיעה בכל פינה באתר. הרגשתי שהיא כובשת את האתר. ת.ז: 1745474993?sp=6
2 תמונות מעעעלפות, בחורה יפה חטובה וגבוהה. שלחה הודעה לא ברורה: כנראה תוך כדי עבודה, מבקשת לציין שעת הגעה (ואין כתובת), צירפה תמונות עדכניות נראית מבוגרת משמעותית וחיוורת מאד ביחס לתמונות באתר. להערכתי 40 +. מבקשת 400 לשעה קלסית, מציצה עם קונדום או חשוף תוספת 100. ביקשתי כתובת וביקשתי לבוא מחרתיים והיא נעלמה, כנראה חסמה אותי .-(
נייד: בפרטי. אני מעריך אותה כמבוגרת מקצועית ומוערכת עם מחיר מטפס גבוה המגיע כתוספות.

* אלינה, אתר כתום ת.ז: 1745235879?sp=1
נראית צעירה נורמטיבית, מברר פרטים, הבחורה מחזירה הודעות מוזרות, כנראה ללא אנגלית. מבקשת 600 למפגש (לא מודדת דקות) יחסית לא גבוהה. ממוקמת בבת-ים. אין אנלי (כתבתי לה שהיא נראית טוב וכבדיחה אולי יש אפשרות לאנלי אחרי החתונה.. נלחצה רשמה לא)
ההתכתבות איתה לא קלה, מגיבה לאט כנראה מתרגמת טקסטים. נייד: בפרטי, כששמרתי את המספר ראיתי שהטלפון שלה מופיע (true caller app.) דייט 69, כך שכנראה הבחורה מפרסמת גם שם.. אולי מוכרת לחברים ואולי יש דיווח.. שלא מצאתי :)

בע"ה מחר אבחן אפשרות להתקדם מולן לדגימה ומקווה שיהיה אפשרות לדווח על חיוך שלא יכול לרדת.

איש מטה

מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

50
[QUOTE=te_nte]יש עוד יעד - ת.ז. 1744974367
שמה מאשה והיא מנתניה. לא נפגשתי כי נראית לי רגילה למדי.
דורשת 600 ש''ח והפגישה אצלה במלון בנתניה.... תאמת נראית נחמד לא יותר מזה - משיחה איתה עושה מציצה בלי וזיון רגיל ללא אנאלי וחריגים אחרים.
[/QUOTE]

כמה ימים טובים והרבה זמן אוויר ב-whatsapp, הצלחתי לסגור איתה 600 לשעתיים.
ממוקמת במלון הגדול הידוע על הטיילת.
סביבות 30, התמונות יפות יותר מהמציאות (בתמונות נראית ילדה), פנים סבירות, אגן רחב, קצת בטן.
טוענת שביישנית - בפועל מכסה על העובדה שהיא לא נהנית ממה שהיא עושה, אבל היא עושה את זה לא מעט זמן וזה מה שהיא יודעת לעשות.
אוהבת להתנשק - כנראה גם מנגנון להמנע ממגע אחר (שמגיע בכל מקרה).
מציצה סבירה - היא עושה את זה לאט ועובדת על כל התורן. אם היתה אוהבת למצוץ זה היה יכול להיות מושלם. לא מוכנה להקצפה בפה.
זיון סתמי ביותר...

בקיצור, אין בשורה לנתנייתים והסביבה
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”