כ שרון מתל אביב - סקס אדיר

שרון מתל אביב

1
לא מביו איך היא מקבלת ביקורות חיוביות... לא זכרתי שהייתי איתה בעבר והרגשתי שהיא עשתה לי טובה.... הגעתי אליה למיקום שלה בזמן והיא התעכבה בחצי שעה..... כשסופסוף התפנתה, תוך כדי שטיפת הריצפה היא הסתכלה על השעון ואמרה שאין זמן לשעה כמו שסיכמנו ואם אני רוצה 45. ממש לא הרגשתי שום כימיה איתה. ביקשתי להכנס לשירותים לרגע והיא אמרה לי להשתין בדלי כי השרותים מקולקלים. ויתרתי על התענוג ולא אחזור אליה בחיים. הסיבה היחידה שהלכתי אליה היא בגלל שהיא פנתה אלי דרך ההודעות הפרטיות האתר. הייתי עם כמה פרטיות מעולות בעבר עם שם משתמש אחר כמו איב בתל אביב שראיתי לא מעט פעמים אך בפעמים האחרונות שהייתי איתה התאכזבתי. הייתי גם עם מירב זונה מאושרת ועם טלי מחיפה לפני כמה שנים אבל אין לי מושג אם הן עדיין קיימות. יש לכם המלצות למישהי פרטית? אני נמצא בארץ לשבוע מ????????? ובתמורה להמלצה שלכם אשמח להמליץ לכם על פרטיות בביקורכם ב????????? לכשיזדמן
תודה רבה
ארי

שרון מתל אביב

3
תודה שרתה מסכים איתי . אני גר ב????????? ופה לביקור בפסח. יש לך איזה פרטית שאתה יכול להמליץ? בעבר היו לשרון ביקורות טובות אני לא מבין למה...איב הג׳נג׳ת היתה מעולה, אבל לאחרונה לא משהו. האם מירב זונה מאושרת וטלי מחיפה עדיין פאקטור? אשמח את תיתן לי טיפ למישהיא פרטית לחלופה להנ״ל
תודה
ארי

שרון מתל אביב

4
תחפש במודעות של האתר מפגשים אצלי בחורה בשחם אווה מספר מסתיים ב 423, בחורה נחמדה קצת מלאה עם חזה שופע דוברת אנגלית בלבד והינה פרטית ומבקרת לפעמים את ירושלים.
תהנה אחי וחג שמח

שרון מתל אביב

6
[QUOTE=סופר לה טיב]מירב זונה מאושרת פרשה מהתחום, ונקווה שנשארה מאושרת.

טלי התחתנה עם חבר מהפורום, הארלי, ונקווה שגם הם מאושרים וישבו לשולחן הסדר עם הצאצאים.
[/QUOTE]
השאלה מי אבא של הצאצאים.
זה יכול להיות כול אחד כאן בפורום

לגבי שרון,
לא שווה את הכסף,תזיין מכונית אני מפתיח לך אותו הרגשה.
סקס מכני כזה לא עברתי בחיים שלי עד היום.

שרון מתל אביב

8
ברוח החג המתקרב, אאחל חג שמח, בריאות ואושר למירב המאושרת, טלי וגם לשרון הנצחית.

מתברר שגם לשרותי המין של שרון יש ביקוש בשוק, שהרי היא עובדת במרץ יותר מתריסר שנים בתחום.

מירב תמיד ניסתה להתקשר ללקוח גם בנשמה, ואולי לכן פרשה לאחר שנים מעטות. את שרון תעצור רק אפוקליפסה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”