כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 3 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

21
הינה בא הצדיק של הפרום,
מר סליזי סקס , הבעיות שלהן לא מעניינות אותי כמו שהבעיות שלי לא מעניינות אותן,
אני רוצה סקס במחיר שפוי, ולקבל תמורה כמו שצריך,

התסביכים שלה ולמה היא באה דווקא לישראל (רמז, פה יש פראיירים שישלמו לה 600 שקל ) ממש אבל ממש לא מעניינים אותי,
אני צריך לזיין במחיר שאפשר "לעמוד" בו, ושלא תרד לי הזקפה רק מלשמוע את המחיר...

22
ותיק. עדיף להשתמש בשפה יפה.

לגבי התוכן אתה צודק... הן באות הנה לא מאהבת ציון אלא מאהבת הפראיירים בציון כי בבית הן יקבלו 200 שקל לכמה שעות.

באופן אישי מעציבים אותי כל קוני היינות והשוקולדים. זה פאתטי בעיניי שמנסים לרכוש אהבה איפה שאין אהבה ולא מבינים שהמרפא לחוסר תשומת לב וזוגיות לא יגיע מזונה. שחושבים שאי אפשר לעשות עסקה הוגנת ולקבל שירות מדהים סתם כי אתה בחור איכותי ולעניין... שהכל צריך לבוא משוחד ולא מהעסקה ההוגנת עצמה.

אני אצטט את ZeAdir:

"אני מאמין שלפורום יש כח
על כל אחד שכותב יש 100 שקוראים
על כל אחד שרשום -יש 1000 שלא רשומים
חייבים קצת משמעת עצמית
אם אנחנו נראה שלא משלמים יותר אז עליית המחירים תיבלם !"

רמת חוסר ההבנה של חלק מהחברים פה מדהימה אותי. אי הבנה שאין קשר לחוקי היצע וביקוש שמדובר בפתולוגיה של השוק... וזה בדיוק מה שמתרחש פה באתר. אם היה אפשר לשלוט פה בחברים היה אפשר לייצר כוח צרכני אדיר (תרתי משמע).

הבעיה נעוצה בחלאות שלא איכפת להם. יש את היותר אינטלגנטים שמבינים שהם עושים נזק אבל על ידי דיסוננס קוגניטיבי מדקלמים את תורת ההיצע והביקוש בלי להבין מה היא אומרת ומה התנאים לקיומה. ככה הם ישנים בשקט עם זה שהם מזיינים את כולנו.
הסוג השני של חלאות הוא אלא שזה פשוט לא מעניין אותם מה יקרה לזולת... מה יקרה לתחום. הם רוצים לפצות על חוסרים בכל מיני תחומים על ידי המטרת מזומנים על זונה. הם מרגישים שזה עושה אותם גברים וגם מרגישים צורך להראות כמה כסף הם שפכו על הזונה. אלו אותם אנשים שיחתכו אותך בכביש, בתור במכולת ובקופת חולים. הם אותם ערסים שאתם תיראו יוצאים ממכונית מפוארת לאחר שחנו חניה כפולה. אלו אותם האנשים שאתם תגידו לעצמכם איך לעזאזל עשו כסף. הם האנשים שבגללם אני מאמין שהמדינה בדרך לקריסה ערכית וכלכלית וגם אחת הסיבות מדוע הפסקתי לעבוד בשוק המקומי. הם האנשים שבגללם בעוד שלוש שנים אתם תשלמו 1000 שקל לשעה עבור אוקראינית (ויהיו פה לא מעט אז ההיצע לא תהיה הבעיה).

לחלאות האלה אני מאחל שיצאו בדרך זו או אחרת מתחום צרכנות המין ואת כל הרע שבעולם.

לשאר חברי הפורום אני מאחל חג שמח.

23
אפשר לומר עלי הרבה דברים,
צדיק לא יהיה אחד הדברים המדויקים

כמובן שפספסת את הנקודה בכוונה... או שלא.
תזיין את מי אתה רוצה ושלם כמה שבזין שלך

ועדיין ולמרות שהיא ביקשה סכום שלא נראה לך, כזה שפוגע בכבוד הגברי שלך
אפשרי לחסוך את הטון המזלזל.
היא לא חייבת לפתוח עבורך את הרגליים תמורת כל סכום.

טפל בחור שמאחור

24
לשני המגיבים מעליי,
לא פספסתי כלום,

מבחינתי 400 שקל לשעה כולל הכל זה המקסימום,

מה שהיא דורשת היא יכולה לדרוש, לא מעניין אותי התירוצים "זה הגוף שלה" וכו',

וכל מיני תאוריות על אנשים שחותכים בכביש אז הם הולכים לשלם לזונות 1000 שקל, סליה אבל מה נסגר בן אדם?? אין לי שום דבר להגיד על זה, זה כבר שבר שיא חדש,

אני אציין עוד הפעם, ואבקש מכל החברים הרשומים והלא רשומים , או בשפה המקצועית , התורמים, ואוכלי החינם,

אל תתפתו לשלם מחירים מופקעים, ואת השוקולדים והמתנות תביאו קבלה ותדרשו קיזוז מהמחיר, אם לא אז אל תביאו!!!!

היא איזה עלומת שם מארופה שלא מה על אף אחד מכם, ורואה רק כסף מול העיניים, אתם יודעים כמה גריבנה שווה שקל ישראלי אחד???? אתם יודעים שהיא מהכסף שהיא מרוויחה פה היא חיה כמו מלכה בחו"ל למשך תקופה לא קצרה? ומה עם הכסף שהיא משלמת לשכירות לכל יום??? אלף שקל ליום שכירות בלי קבלות, פאקינג 30 אלף שקל בחודש מרוויח בעל הדירה!!!! ואם זה אותו אחד שגם דואג להביא אותה וכמובן לוקח מהרווחים....

חברים אל תהיו פראיירים, כל בולבול שנכנס אליה זה כסף מלא כסף שהיא מרוויחה,

אז המצדטקים ואלו שמרחמים עליה , תרחמו עלי, גם אני רוצה להרוויח 30 אלף שקל נקי שחור בחודש, תעזרו לי ....

26
הנה כמה אני מאוס... הודעה פרטית מעכשיו (שלא נדבר על מה שאני מקבל כל יום ומה שכותבים בפומבי):

"היי
הוסף לרשימת חברים הוסף חבר מחיקה מחיקה הגב להודעה פרטית הגב

אני מסכים איתך לגמרי.. אין הצדקה לשלם סכומים כאלה.
אין לי מושג בן כמה אתה אבל מי שמשלם סכומים מטורפים כנראה הם אנשים ממש מבוגרים שיעשו הכל כדי להעלות את האגו שלהם.

לא נצליח לשנות אותם.

חג שמח!"

ולך קישקשתא - על שפה הרבה פחות גרועה מזו עפו מפה... תשאל את כוסמין. אני אדאג שהאדמין יעיף אותך קיבינימט... לא שאתה מוסיף פה הרבה. בחרת להתחיל משהו...בכיף:)

27
חברים... הילד איבד את זה.
נראה לי הוא יוצא מדעתו...
אוליגופול... קח כדור...תרגע...
אני עוד מעט מעלה דיווח על זונה ב1000...Shocked
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

29
[QUOTE=קישקשתא]
אתה המשתמש הכי מאוס בפורום, אתה גרושניק, אתה שקרן שחי בסרט - אתה זבל שבזבלים.ילד כאפות קוקסינל ומוצץ זין.חג שמח[/QUOTE]

[QUOTE=אוליגופול]

ולך קישקשתא - על שפה הרבה פחות גרועה מזו עפו מפה... תשאל את כוסמין. אני אדאג שהאדמין יעיף אותך קיבינימט... לא שאתה מוסיף פה הרבה. בחרת להתחיל משהו...בכיף:)

[/QUOTE]
אולי, זה לא קרה ולא יקרה... אציין שאותי צנזרו לא פעם על הרבה פחות מזה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”