הבנתי. אז כמה הבהרות לפני ההמשך.
סופרלטיב, אם זה הטיעון שלך אז הכל בסדר. אני מקווה בשבילך שתתגבר על העצבות שלך, ובמקום להמשיך ולבלבל את המוח תעשה משהו שלא עשית זה זמן רב: תדווח. ישנו הפורום, על שלל הסיפורים וההמלצות שבו (שכאמור, התבררו בחלקן כבולשיט), וישנה המציאות - בה אני פוגש אחרים ויוצא איתם ושומע מהם. אז ברשותך, אצמד למציאות - גם אם היא מנפצת לא מעט מיתוסים וסיפורים. חוץ מזה, אם כבר העלית את הפורום כמקור: למה אתה מתעלם מסיפורים אחרים? למשל ההתרשמות של אוליגופול שהתאילנדיות מכוערות ולא מטופחות?
ג'רסי: לומר על פוקט שהיא לא יעד טוב לתיירות מין... באמת? חוץ מזה שכמו שכתבתי: תאילנד היא בית זונות אחד גדול, בירת הזנות העולמית. אני מסכים שאין שום צורך באפליקציות (ולא בגלל שאפשר למצוא ביותר זול, לרוב זה הפוך), אבל מלבד אזורים מסוימים בכל תאילנד אפשר למצוא זנות. אבל אתה צודק: לא הלכתי רק בשביל סקס.
הערה נוספת: כל הגעה למקום חדש בפעם הראשונה, ודאי וודאי שלבד, כרוכה במקרים שכאלה. בין אם זה נהגי מוניות נוכלים, בלבול בעודף עקב מטבע חדש או מארחת זונה.
פרק ה
עוד כמה פרטים כדי לתת תמונה ברורה יותר: בתאי פרנדלי היכרתי עוד אחת שנראתה יפהפייה משגעת, שעובדת כברמנית. לאחר שהיא נתנה לי את שם המקום קבענו שאבקר אותה. מדובר בבר שהוא חלק מהשורה שבאמצע רחוב מועדוני החשפנות בפוקט (מועדוני GO GO) (שוב ג'רסי: לא יעד לתיירות מין?...)
זיהיתי אותה, אך משהו לא הסתדר לי: היא היתה גבוהה, והיה לה קול צייצני וחורק כזה. קוקסינל. למרות שהיא טענה בתוקף שהיא לא, החלטתי שלא לקחת את הסיכון, ודאי שלא עם כל ההיצע שמסביב. וכאן המקום לעוד הבהרה: בניגוד להפחדות ולשטויות של sds - בתוך כיומיים במקום אתה יכול לדעת די בוודאות מי קוקסינל ומי לא. יש אמנם את הסימנים המוכרים - פיקת גרוגרת, קול ומבנה גוף - אבל יש עוד משהו: התאילנדיות הן שטוחות ונמוכות. כלומר, אם נתקלתם בתאילנד בכוסית על משגעת ברמת כוכבת פורנו - זה גבר. פשוט אין תאילנדיות עם נתונים כאלה. לכל היותר יפות עם חזה קטן, אבל לאחר שהן יורדות מהעקבים מבינים שהן לכל היותר מטר שישים.
חזרה לסיפור. אז ביום המחרת הלכתי לחוף דרך הבאנגלה. בעודי עושה כך, חלפתי על פני הטייגר הלא טוב שבו הזמנתי את המארחת הזונה לכמה סבבי משקאות. אז במהלך היום ישנן בחורות שעובדות במקום ומנסות למשוך את העוברים ושבים להיכנס למשקה. וכמובן שגם לזיון
ואז ראיתי אותה. היא עמדה שם, עם שאר העובדות במקום, והבעה מעט עצובה... נערה יפה. היא אכן משכה אותי להיכנס פנימה, אך לא התחשק לי לשבת כבר אז ולדפוק עוד בירות על הבוקר. אז פשוט דיברתי איתה ולקחתי את המספר שלה. בלילה, לאחר המפגש עם הקוקסינל בהכחשה, המשכתי לסבב GO GO.
יותר זול מטינדר??? במועדונים המדוברים, יש להזמין משקה למי שבה בחרת - שהוא הרבה יותר יקר ממשקה רגיל, "ליידי דרינק" (באזור 200 בהט אם אני זוכר נכון). אם החלטת לקחת את הבחורה איתך, יש לשלם "קנס בר" של 700 בהט. כן, אתה משלם קנס על כך שהחלטת לזיין את הזונה. ומלבד זה... 3,000 בהט לבחורה! לשורט טיים! אבל בתאילנד כמו בתאילנד, הכל נתון למיקוח: אני הגעתי למצב שבו הורדתי בחורות לחצי מזה ובלי כל הזיוף של הזמנה למשקה. כלומר, 700 בהט קנס על כך שהחלטתי לזיין זונה, ועוד 1,500 בהט לזונה. כלומר, עדיין יותר יקר מלמצוא מישהי במועדון שבאה "לבלות".
ועכשיו לבחורות עצמן. ל"חשפניות". האם יש צורך לחזור ולתאר את המאפיינים האנטומיים של התאילנדיות? נאמר רק כך: זה מחזה עצוב ודי דוחה, נשים נטולות חזה ועם בטן משתפלת שרוקדות מכוח האינרציה על עמוד לצלילי מוזיקה מונוטונית, תוך כדי בהייה חלולה אי שם. כן, בכל מקום כזה גם היו כמה שוות סקסיות עם חזה סיליקון (או פשוט עוד תאילנדית שטוחה), אבל על אחת כזאת היו 5 מגעילות ועצובות. אולי אדון סופרלטיב יודע על מועדוני חשפנות בתאילנד בהם כל אחת היא פצצה משגעת, מועדונים תת קרקעיים סודיים. תשאלו אותו. אני, והמוני התיירים האחרים, נאלצנו להיכנס למועדונים שמעל לפני הקרקע.
היה גם מועדון אקסקלוסיבי כזה של רוסיות, אבל ממש לא אהבתי את אווירת המאפיה שם ויצאתי די מהר (והמחירים של הרוסיות שם גובים משמעותית).
לאחר כמה בירות חזרתי לחדר, והתקשרתי לנערה היפה מהבוקר.
וזאת המלכודת, חברים... מלכודת הדבש התאילנדית. המתיקות שלה, התום הזה שהיה בה... מעבר לסקס שכלל מגוון תנוחות, ולכך שנפגשתי איתה שוב, חשבתי עליה בכיוון רחוק יותר. האמת שאני חושב עליה המון ומת לפגוש אותה שוב. זונה תאילנדית בת 21.
ילדה. ילדה יפה וסקסית. שלא יוצאת לי מהראש. אפילו השיחות איתה לא היו מעמיקות כמו עם אחרות - הרי היא ילדה! - ולמרות זאת, או אולי בגלל...