שבטי ישראל קרית חיים
33הרבה זמן לא ביקרתי בדירה הזו או בדירה בדגניה כי לאחרונה היו רק נפילות , נפילות קלות אך עדיין נפילות . יהיה מד לתת ביקור קצת בשביל מישהי שווה סוף סוף אך לצערי כבר אין לי את המספר .
תפרסמו איזה לינק או משהו לדרכי התקשרות .
תפרסמו איזה לינק או משהו לדרכי התקשרות .
אנשים שיש להם זמן הכי מסודרים בחיים
שבטי ישראל קרית חיים
35יפה שחזרו לדווח על הדירה..
דיווח נוסף שלי- דיאנה אמצע שנות העשרים, אנגלית מצוינת ובחורה חיובית, חזה יפה B+/C, עור חלק, עיניים כחולות בהירות.
מציצה בלי גומי ועם הרבה רוק, איטית ונעימה. סקס רגיל - אני עדיין לא חבר באיגוד "שוברי הקירות"...
למרות שיש סימני שחיקה - נמצאת כבר לא מעט זמן בישראל, אשמח לחזור לביקור
הבעיה שעם התחלופה בדירה אף פעם אי אפשר לדעת מי עובדת מתי, גם הפקידה לא ממש יודעת על הלו"ז.
דיווח נוסף שלי- דיאנה אמצע שנות העשרים, אנגלית מצוינת ובחורה חיובית, חזה יפה B+/C, עור חלק, עיניים כחולות בהירות.
מציצה בלי גומי ועם הרבה רוק, איטית ונעימה. סקס רגיל - אני עדיין לא חבר באיגוד "שוברי הקירות"...
למרות שיש סימני שחיקה - נמצאת כבר לא מעט זמן בישראל, אשמח לחזור לביקור
הבעיה שעם התחלופה בדירה אף פעם אי אפשר לדעת מי עובדת מתי, גם הפקידה לא ממש יודעת על הלו"ז.
שבטי ישראל קרית חיים
37בערב חג היתי בשבטי ישראל , הגיעה בחורה חדשה , יומה ראשון בעבודה . שמה - אמילי , ממוסקבה . פקידה אמרה שבת 25 . למעשה איזה 10 שנים יותר . גוף שמור ובהחלט פאקיבל . מה שכן שירות יוצא מהכלל . GFE מלא , מציצה בלי , ליקוק ביציס , נשיקות לשון , החדרת אצבעות ולקינוח גמירה על השפתיים , הכל לפי רצוני . אנלי לא שאלתי אבל נראה לי שיש מצב . מחער רגיל בדירה 200 שקלים חדשים כולל מע"ם . מה שכן בדירה הזאת מתחילים להיתקשר אחרי 15 דק' ממליץ לסגור עם הפקידה שלא תתריד עם צילצולים ותיתן חצי שעה כמו שצריך ועוד טיפ ממני - לבוא אחרי מקלחת כדי לא לבזבז זמן על מקלחת לפני .
------------------------------
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר
שבטי ישראל קרית חיים
39למי שמעוניין בוני חזרה אתמול והיום עבדה בשבטי ישראל, לגבי מחר לא יודע, שכחתי לשאול.
שירות רגיל, מציצה בלי, קצר וקולע.
בוני בלונדה צבועה בת 40 ו... גובה 1.70 דוברת אנגלית ככה ככה, אפשר להסתדר, עבדה בכל אזור חצי האי ערב כולל לבנון, ולמי שחשוב בטח גימרה גם כמה חיזבלונים.
יום נעים
שבטי ישראל קרית חיים
40חביבי בטץוני עשתה חיזבלונים אמריקאים תילנדים צרפתים אירנים וכונשאר לה עוד 2 או שלוש מדינות והיא עשתה את כל העולם