כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 7 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

61
[QUOTE=אוריאל] [QUOTE=כוסמין] לדעתי אולגיפול מדבר מהלב,וכואב לו בצורה אמיתית שהבנות נסחפות במחיר,אני לא שמח אף פעם שחבר כאן מושעה,היו לי ימים טובים עם אולגיפול והעברת נתונים ללא תנאים,כל מה שביקשתי ממנו זה לא ללכלך על כל מחיר שאני מוציא,צריך להבין יש שאוהבים מבוגרות וחושבים שמגיע להם יותר מאשר לכוסיות.
אני למשל מעדיף מבוגרת על תאילנדית צעירה,
פחות אני אוהב הערות אישיות ,לדעתי מנושי הוא מדווח חיובי,קיש הוא איש מדהים,אני יכול להגיד שתמיד הוא ענה לי ויחסינו בהעברת נתונים היא בכייף,
צריך להבין שייש פה אנשים שמוכנים להוציא אלף ויותר,ומדווחים עבור אחרים שמוכנים גם כן להוציא,
אולגיפול שייך לסקס אדיר כמו כל אחד אחר,רק בבקשה תן לדווח בלי הערות על מחירים.
[/QUOTE]

אם ידידי כוסמין מצא משו טוב באוליג...

אז או שאוליג באמת בחור טוב, או שכוסמין יש לו לב זהב אחרי מה שאוליג כתב עליו...

או ששני הדברים נכונים. (:[/QUOTE]

לכוסמין יש לב של זהב
כוסמין אוהב בני אדם
לכוסמין יש כבוד לבני אדם

62
אין דבר יותר פחדני מאשר לרשום על בן אדם שהוא לא יכול להגיב... אין דבר יותר בזוי מאשר לתת כוח למישהו שאיננו אובייקטיבי.

אתה חלש החלשים רוני. אני עומד מול מישהו לא אובייקטיבי שמעז להשעות אותי ... חבר מדווח ותורם אחרי שטינופת כמו קישקשתא מקלל אותי בשפת רחוב. ואחר כך עוד נותן לו ללגלג עלי שאין לי דרך להגיב... זה ממש לא סוף הסיפור מבחינתי. אני אגיב לתוקפים שלי ובטח שהדברים שכתבו עלי לא ישארו...אתה חושב שהאדמין לא יבין שיש פה איפה ואיפה? וגם אם לא...אם זה ידרוש לפתוח 20 יוזרים חדשים, לחכות ל 100 הודעות ואז להגיב שהמילים הללו יהיו בפומבי זה מה שאעשה. מקווה שתהיה גבר והוגן מספיק להשאיר אותם. אין לך מושג כמה אני אדם נחוש במיוחד שמולי עומד אדם לא אובייקטיבי שבפעולות שלו יוצר פה שחיתות. אחרי שהמילים שלי יאמרו אז אשקול אם אני רוצה להישאר פה אחרי הפעולה שעשית או לא ולמען האמת... אחרי חשיבה עם עצמי והבנה מי האוכלוסיה שנמצאת פה הכף נוטה לעוף מפה.

יש שני דברים שאיתם אני לא מוכן להתמודד... עבריינות ושחיתות... אתה הראת בגאון את הצד של השחיתות בהתנהגות שלך ואתה לא ראוי לכוח שנתנו לך. אתה מכור לא רק למין אלא גם לחיבת הקהל...שזה בדיווחים הכל טוב אבל זה בשופוני כדי לנסות להשפיל חבר תורם אז עברת את הגבול מבחינתי.

קישקשתא... כבוד... הצחקת אותי... אני לפניו בפורום עם טונות של דיווחים (החלפתי ניק כי מישהו זיהה מי אני ואני לא לוקח סיכונים מיותרים ואני מתייחס לתאריך שמופיע לו כרגע ביוזר)... הוא לא ראוי להיות פה אחרי מה שכתב ואתה לא ראוי להיות עוזר לאדמין על זה שלא הסרת את הקללות הגסות שכתב אלא את הדברים הקשים אך מדודים שאני כתבתי. תרמתי הרבה יותר לפורום הזה בניק הקודם שלי ובניק הנוכחי שלי מקישקשתא ואתה גרמת במו ידייך לזה שממני לא יצא שום דיווח או מידע מועיל - זה כבר החלטתי ללא קשר לעתידי בפורום. הדבר היחיד שאני עוד שוקל לעשות פה זה להעמיד מראה מול הראוותנים, הגרגרנים והמבוגרים שהורסים את התחום ולהגיב לתוקפים שלי. רק תראה מה המושא לרימינג שלך עושה בזמן שאני לא יכול להגיב... רק אז הוא מסוגל להתמודד איתי:) ועם מה... עם זה שאני חושב שבאוקראינה שוקולד ופרחים שעולים עשרים שקל יביאו לך הפחתה בעסקה של 150 שקל ואפילו סקס חינם מול הארץ שתשלם 100 שקל ולא ירד שקל ממחיר העסקה. פתאטי... מעציב. זה מה שקורה שמישהו יודע שאתה מוכשר ממנו... כותב עליך שאתה לא יכול לענות... מציף את הפורום בהודעות בתקופה שאני לא יכול להגיב... פחדנות. תגיד לו לרשום דיווח לשם שינוי ולהתמודד עם מישהו שיכול להגיב... פאתטי. חושב שאני מקנא בך... אני מפרגן ופירגנתי לך על הכתיבה שלך ואמנם היו ריבים בעבר אבל כולם על מחיר גישה וטעם, לא על כתיבה. הליצן חושב שהוא יכול לשנות עובדות... הוא לא יכול. הוא יכול לעשות מה שהוא עושה כבר שנים... לשבת בבית ממורמר ולתקוף חברים תורמים... בטח שלא לזיין. 

הקוץ בתחת יושב עכשיו ומנצל כל שניה לחפור בהודעות העבר ולנסות למצוא בדל של ביט שיוכל לומר משהו אליו ואני יושב פה וצוחק... הוא אשכרה עובר שרשור שרשור ומקפיץ כדי לנסות לפגוע באמינות שלי ומתי אתם שואלים? מתי שאני לא יכול להגיב... כמובן שהוא לא יתמודד איתי ראש בראש.

ולסיפור הוואטסאפ.... הזוייייייי. בחיים אני לא אהיה חבר בקבוצת וואטסאפ שחושפת מספר טלפון ואסכן את הפרטיות שלי... החברים שלך הערסים הראוותנים הם גם כנראה שקרנים ומישהו שם החליט לעשות הכל שאני לא אהיה בפורום או לקחת את השם שלי... זה כל כך פתאטי שזה עצוב. הכי עצוב זה שאתה מאמין לזה ועוד יותר עצוב זה אם אתה ממציא את זה (אני ממש מקווה שאתה לא ממציא את זה כדי לזכות בעוד כמה מחיאות כפיים והצדקה לזה שחסמת אותי).  אתה משמיץ אותי מול כל הפורום על משהו שלא היה ולא נברא... אין נמוך מזה.  או רגע... יש נמוך מזה... לתת לאחרים לכתוב ולהגיב, לכתוב מונולוג הזוי בלי שאוכל להגיב לו בגלל שאתה לא תהיה מסוגל להתמודד איתי מילולית כשווה בין שווים... זה נמוך יותר. אתה לא תשפיל אותי ולא תיתן לי להגיב. אנשים יקראו כל מילה שלי ואתה תתמודד עם מישהו שיש לו את היכולת להגיב לך בלי לעבור על חוקי הפורום גם אם אתה לא אוהב מה שכתוב בדיוק כמו שהם קוראים את מה שקישקשתא כתב או כותב - עם הבדל אחד מאד משמעותי - מה שהוא כותב מטונף.

אתה התגעגעת לקישקשתא...אתה לא מכיר את קישקשתא... אתה לא יודע מה הוא עושה בשנים האחרונות בפורום... רק רודף אנשים ומשתמש בשפה נחותה. דיווח אחד לא יצא מהאפס הזה בשנים האחרונות.

אל תשווה לרגע... לשניה... למאית שניה את השפה שבה אני השתמשתי לזו שקישקשתא השתמש... כל מי שקורא פה בפורום עם טיפה הגיון בריא נדהם עכשיו אחרי מה שכתבת. אני נדהם אחרי מה שכתבת.
הוא היה יכול לומר כל מה שהוא רוצה... בשמחה... עד שהגענו לשפה של עבריינים... המילים ערס וזקן לא יצונזרו בטלוויזיה... מו__ זין לעומת זאת כן (אני אפילו לא מסוגל לכתוב את המילים שהוא כתב).

אני בכלל לא צריך להסביר את עצמי לך רק לאדמין ואת זה אני כבר עושה רק זה לוקח זמן שאין לך הודעות פרטיות - כן... הצדק שלך גם מנע ממני לדבר עם האדמין. אני חבר תורם ומדווח בפורום הזה בניגוד לליצן הקוצני. אתה איכזבת אותי ברמות קשות... אתה לא היית פה בתקופה שהליצן היה חבר תורם ואתה מגן על מישהו שמשתמש בשפת רחוב... אני איתך סיימתי... הבנתי לגמרי מי אתה.

היו פה תקופות של שחיתות בפורום... שאחד האדמינים מהעבר היה סוגר דיל עם בחורה ומי שהיה כותב עליה משהו רע היה עף מהפורום... זה בדיוק מה שעשית רוני גולן...בלי טיפת אובייקטיביות, בלי לדבר איתי בפרטי מתוך כבוד למאות השעות שהקדשתי פה כתרומה לאנשים בפורום. לתחושתי או תקוותי שהאדמין הזה הוגן ולא יתן לך לעשות דברים לא הוגנים ויתן למה שאני כותב להיות לצד הטינופת של קישקשתא ובסופו של דבר הדברים יתהפכו כמו שקרה בעבר עם קצת סבלנות.

עכשיו תעשה מה שאתה רוצה... אלף מיילים לאדמין ו 20 יוזרים חדשים מחכים לך עד שתלמד להשתמש בכוח הוירטואלי שלך בצורה אובייקטיבית, לא תמציא עלי שקרים בלי שיש לי יכולת להגיב להם ותראה כבוד למי שמגיע לו ולא לקישקשתא חסר הדיווחים שברגעים אלה מלכלך עלי (כמובן בטיפשות ובלי בסיס) בכל חור בפורום. אחרי שהמילים שלי ישארו פה כמו שאמרתי... אשקול מה אני רוצה לעשות...אבל התגובה שלי תיקרא ולא אתרום יותר אף לא דיווח אחד. הדבר היפה זה שכולם רואים את מה שקישקשתא עושה בזמן שחסמת ואם תוריד את מה שאני כותב עכשיו כולם יבינו (כמו שאני כבר הבנתי) מה קורה פה. מקווה שהפעם תהיה אובייקטיבי ולא חלש.

63
אציין משהו אחד נוסף... כוסמין הרוויח המון נקודות אצלי על זה שלמרות שיכל לעשות מה שפחדנים אחרים עשו ולרשום עלי דברים בלי שיכולתי להגיב הוא בחר לא לעשות את זה.

הוא יצא גבר... אין מה לומר.

כל שאר הפחדנים שכתבו עלי כמו פותח השרשור הזה...אין לי כוונה להגיב על הודעות ישנות בזמן שהייתי חסום... רק על הודעות חדשות.

64

אוליגופול, מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם......

שיהיה לך ערב נעים....

כולנו אוהבים אותך .....

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

66
אני אעשה בדיוק את זה...אתה השתמשת בשפה הכי נמוכה שיכולה להיות ואנשים עפו על פחות.

אולי יש לי דברים שבהם אני צריך להשתפר אבל משהו אחד יש לי שלך אין כבר שנים... דיווחים.

אני רואה את טובת הפורום בכל מה שאני עושה וכל נושא המחירים וההרס של התחום הוא לא לטובתי האישית. אני אנסה להיות כללי באמירות שלי אבל בטח שאגיב למי שתוקף אותי (כמו שאמרתי... אני אחליק על מה שנאמר שלא הייתי פה).

69
קרומבה...מצאת חבר אהה... כמו שאמרתי החלקתי על מה שהיה אבל אתה לא יכול בלי לריב אז קבל תרח זקן...הדרך היחידה שאני לא אנגב איתך ועם הקוץ את הרצפה זה אם אני לא יכול להגיב ובתקווה זה לא יקרה יותר - אני לא חפוזי וכנראה תצטרכו ללמוד את זה בדרך הקשה. אתם רוצים אש... כל עוד תרצו אתם תקבלו אש.

האמת שאתם אחלה חברים... שניכם חסרי תועלת פה בפורום ולא מדווחים שניכם מבוגרים שעבר זמנם ושניכם לא יכולים לחיות בלי ריב עסיסי.

רוני... שים לב על מי אתה מגן...שים לב מי תוקף ומי מגיב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”