[QUOTE=אוליגופול]
אתה חלש החלשים רוני.
ולסיפור הוואטסאפ.... הזוייייייי. בחיים אני לא אהיה חבר בקבוצת וואטסאפ שחושפת מספר טלפון ואסכן את הפרטיות שלי... החברים שלך הערסים הראוותנים הם גם כנראה שקרנים ומישהו שם החליט לעשות הכל שאני לא אהיה בפורום או לקחת את השם שלי... זה כל כך פתאטי שזה עצוב. הכי עצוב זה שאתה מאמין לזה ועוד יותר עצוב זה אם אתה ממציא את זה (אני ממש מקווה שאתה לא ממציא את זה כדי לזכות בעוד כמה מחיאות כפיים והצדקה לזה שחסמת אותי). אתה משמיץ אותי מול כל הפורום על משהו שלא היה ולא נברא... אין נמוך מזה.
[/QUOTE]
[QUOTE=קופיקו 100]
אוליגופול היקר שלום
אין אני רוצה להתערב בריב לא שלי אך חייב אני לציין עובדה חשובה.
מה שרוני התכוון זה הקבוצה שלנו ב KIK
שם רשמת מספר רב של פעמים דברים קשים ולא פשוטים עליו.
חשוב לציין שאמנם הכרתי את רוני דרך הפורום אך עכשיו אנו חברים בחיים האמתים בלב ובנפש
הוא אסף אותי כחיה פצועה ועזר ותמך בי.הוא כאחי הגדול.הוא עשה עבורי דברים שבני משפחה לא עשו עבורי
ולכן חרה לי מאוד שמספר פעמים כתבת שהוא עובד של האתר ושהוא יחצן ושהוא מזיין בחינם וכולי וכולי
ואני עוד הסברתי לך שהוא אדם רגיל.עם עבודה סופר סופר חשובה ואחת הרגישות בארץ.אתה לא יכול לתאר עד כמה רגישה וחשובה.
ואני מתוך כאבי הרב על הדברים הקשים שאמרת על אח שלי שלחתי לו צילומי מסך.
נ.ב. הצילומים אצלי בנייד ואשלח לך אותם אם תבקש
[/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול]
הוא כתב לי בפרטי שזה בקיק ולא בוואטסאפ והבנתי על מה מדובר וזה אכן נכון... כמו שכתבתי פה היו לנו תקופות של ריבים. היו לי הרבה חשדות לגביו והוא יודע... שום דבר אצלי הוא לא מתחת לשולחן ולמען האמת יש עד היום הרבה אי הסכמות בינינו. נכון להיום הוא החבר התורם ביותר לפורום וכותב בחסד ואי אפשר להתווכח עם זה.
זה לא משנה את העובדה שמה שהוא עשה לי הוא בזוי ולא אסלח לו לעולם על זה.
[/QUOTE]
...אל תנסה להילחם באריה אם אתה עצמך אינך כזה...
אמר הרב קוק עליו השלום:
"ההתעניינות בצד הטוב של כל אחד ואחד, מכסה ממנו באמת את כל
הצדדים הרעים שרואה".
אוליגופול, אני מוחל ! אני סולח ! ובמקרה שלך אף מוכן לשכוח....
כולנו אוהבים אותך......
לילה טוב, אני אדם זקן ואני צריך כבר לישון......