כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 8 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

72
[QUOTE=ותיקק]אתם נלחמים אחד בשני במקום להתאחד ולהלחם בתופעת עליית המחירים המטורפת בענף, תחרימו בחורות ומקומות שמרימים מחירים,

הכי קל להילחם בתוך המשפחה,

אני לא מאמין שאני אומר את זה , אבל תתביישו לכם.
[/QUOTE]
מתנהגים כמו ילדים קטנים,
זה קורה כול כמה חודשים הריבים האלה,זה כבר קרה פעם ונרגע.
לגבי המחירים,אי אפשר לעשות כלום.
כול עוד אנשים ידווחו על זונות שלוקחות יותר מ500 שקל,המצב לא ישתנה.
צריך לעצור את החשיפה הזאת.

74
קרומבה... בגילך תדאג לעצמך. אני מבין שהזין כבר לא עומד אז לא מדווחים אבל נראה שהויאגרה במקום להעמיד אותו מחזקת את היכולת שלך להרוס פה את הפורום לחברים...תתבגר גם נפשית ותלמד שאתה לא יכול עלי ואתה שוב תפסיד:) - רוני... קולט כבר על מי אתה מגן? מבין שאני מגיב מול הליצן הזה כבר חודשים...אני אוכל את כל הטיפשים האלה בלי מלח אבל חבל על הפורום...

75
אוליגופול היקר שלום
אין אני רוצה להתערב בריב לא שלי אך חייב אני לציין עובדה חשובה.
מה שרוני התכוון זה הקבוצה שלנו ב KIK
שם רשמת מספר רב של פעמים דברים קשים ולא פשוטים עליו.
חשוב לציין שאמנם הכרתי את רוני דרך הפורום אך עכשיו אנו חברים בחיים האמתים בלב ובנפש
הוא אסף אותי כחיה פצועה ועזר ותמך בי.הוא כאחי הגדול.הוא עשה עבורי דברים שבני משפחה לא עשו עבורי
ולכן חרה לי מאוד שמספר פעמים כתבת שהוא עובד של האתר ושהוא יחצן ושהוא מזיין בחינם וכולי וכולי
ואני עוד הסברתי לך שהוא אדם רגיל.עם עבודה סופר סופר חשובה ואחת הרגישות בארץ.אתה לא יכול לתאר עד כמה רגישה וחשובה.
ואני מתוך כאבי הרב על הדברים הקשים שאמרת על אח שלי שלחתי לו צילומי מסך.
נ.ב. הצילומים אצלי בנייד ואשלח לך אותם אם תבקש

76
הוא כתב לי בפרטי שזה בקיק ולא בוואטסאפ והבנתי על מה מדובר וזה אכן נכון... כמו שכתבתי פה היו לנו תקופות של ריבים. היו לי הרבה חשדות לגביו והוא יודע... שום דבר אצלי הוא לא מתחת לשולחן ולמען האמת יש עד היום הרבה אי הסכמות בינינו. נכון להיום הוא החבר התורם ביותר לפורום וכותב בחסד ואי אפשר להתווכח עם זה.

זה לא משנה את העובדה שמה שהוא עשה לי הוא בזוי ולא אסלח לו לעולם על זה.

78
[QUOTE=אוליגופול]

אתה חלש החלשים רוני.

ולסיפור הוואטסאפ.... הזוייייייי. בחיים אני לא אהיה חבר בקבוצת וואטסאפ שחושפת מספר טלפון ואסכן את הפרטיות שלי... החברים שלך הערסים הראוותנים הם גם כנראה שקרנים ומישהו שם החליט לעשות הכל שאני לא אהיה בפורום או לקחת את השם שלי... זה כל כך פתאטי שזה עצוב. הכי עצוב זה שאתה מאמין לזה ועוד יותר עצוב זה אם אתה ממציא את זה (אני ממש מקווה שאתה לא ממציא את זה כדי לזכות בעוד כמה מחיאות כפיים והצדקה לזה שחסמת אותי). אתה משמיץ אותי מול כל הפורום על משהו שלא היה ולא נברא... אין נמוך מזה.

[/QUOTE]
[QUOTE=קופיקו 100]
אוליגופול היקר שלום
חשוב לציין שאמנם הכרתי את רוני דרך הפורום אך עכשיו אנו חברים בחיים האמתים בלב ובנפש
הוא אסף אותי כחיה פצועה ועזר ותמך בי.הוא כאחי הגדול.הוא עשה עבורי דברים שבני משפחה לא עשו עבורי
ולכן חרה לי מאוד שמספר פעמים כתבת שהוא עובד של האתר ושהוא יחצן ושהוא מזיין בחינם וכולי וכולי
ואני עוד הסברתי לך שהוא אדם רגיל.עם עבודה סופר סופר חשובה ואחת הרגישות בארץ.אתה לא יכול לתאר עד כמה רגישה וחשובה.
[/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול]
הוא כתב לי בפרטי שזה בקיק ולא בוואטסאפ והבנתי על מה מדובר וזה אכן נכון... כמו שכתבתי פה היו לנו תקופות של ריבים. היו לי הרבה חשדות לגביו והוא יודע... שום דבר אצלי הוא לא מתחת לשולחן ולמען האמת יש עד היום הרבה אי הסכמות בינינו. נכון להיום הוא החבר התורם ביותר לפורום וכותב בחסד ואי אפשר להתווכח עם זה.

[/QUOTE]

...אל תנסה להילחם באריה אם אתה עצמך אינך כזה...

אמר הרב קוק עליו השלום:

"ההתעניינות בצד הטוב של כל אחד ואחד, מכסה ממנו באמת את כל
הצדדים הרעים שרואה".

אוליגופול, אני מוחל ! אני סולח ! ובמקרה שלך אף מוכן לשכוח....

כולנו אוהבים אותך......

לילה טוב, אני אדם זקן ואני צריך כבר לישון......מבולבל

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

79
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=אוליגופול]

אתה חלש החלשים רוני.

ולסיפור הוואטסאפ.... הזוייייייי. בחיים אני לא אהיה חבר בקבוצת וואטסאפ שחושפת מספר טלפון ואסכן את הפרטיות שלי... החברים שלך הערסים הראוותנים הם גם כנראה שקרנים ומישהו שם החליט לעשות הכל שאני לא אהיה בפורום או לקחת את השם שלי... זה כל כך פתאטי שזה עצוב. הכי עצוב זה שאתה מאמין לזה ועוד יותר עצוב זה אם אתה ממציא את זה (אני ממש מקווה שאתה לא ממציא את זה כדי לזכות בעוד כמה מחיאות כפיים והצדקה לזה שחסמת אותי). אתה משמיץ אותי מול כל הפורום על משהו שלא היה ולא נברא... אין נמוך מזה.

[/QUOTE]
[QUOTE=קופיקו 100]
אוליגופול היקר שלום
[/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול]

[/QUOTE]

...אל תנסה להילחם באריה אם אתה עצמך אינך כזה...

אמר הרב קוק עליו השלום:

"ההתעניינות בצד הטוב של כל אחד ואחד, מכסה ממנו באמת את כל
הצדדים הרעים שרואה".

אוליגופול, אני מוחל ! אני סולח ! ובמקרה שלך אף מוכן לשכוח....

כולנו אוהבים אותך......

לילה טוב, אני אדם זקן ואני צריך כבר לישון......מבולבל

[/QUOTE]

לילה טוב גולן צחוק

80
אוליגפול היקר...
כוסמין היה גבר תמיד... וחבל שרק היום גילית את זה.
זכור לי דברים מאד מאד קשים שכתבת עליו ואני מעריך אותו על כך שידע לסלוח.
לי מעולם לא היתה מריבה איתך וודאי שלא אריב איתך כעת.
אני זוכר לך לטובה את הימים בהם גילית לנו את יוליה ובנותיה... ודיווחיך תמיד מדויקים ומעוררים.
להפגע זה אנושי... לסלוח זה אלוהי.
כשאדם במעמדך הושעה, זה מרגיש נורא... אבל כעת עם כל המילים הקשות שאתה חובט בהם על ראשינו.,. אתה פשוט שורף את הבית על יושביו ורק בגלל שנפגעת.
מבקש ממך יקירי, לקחת נשימה ארוכה... להרגע ולחשוב איך אפשר לשמר את המקום הנפלא הזה ולא להחריבו על ראשי כולנו.
ובהשראת אימרות חזלינו אזכיר לך, שבית המקדש חרב בגלל אדם אחד ששמו היה בר קמצא שמאד נפגע ממנהיגי העם באותה תקופה, וצערו היה כה רב שהוא הלך לקיסר והלשין על העם שכולם מרדו בו. ואז בא קיסר רומי והחריב לא רק את בית המקדש אלא את ארץ ישראל כולה... כולל את ביתו של בר מקצא הנ"ל.

ידידי, אם לא תתעלה על עצמך ותדע לסלוח ולעבור הלאה... הבית הזה שלנו יחרב... והבית הזה, הוא גם ביתך שלך.

תתעלה על כאבך, ותזכה לכבוד ולתהילה פי 7 מאשר אם תמשיך לריב ולהתקוטט. הפסק לספר כמה אתה חזק וכמה אתה חד לשון וכמה אף אחד לא יכול להתמודד מולך... ובמקום זה תמשיך לדווח את דיווחיך המצוינים, ותזכה לתהילת עולמים.
אם תצליח במשימה, אני הראשון שאצעד אחריך, אכבד אותך וארים שרשור ענק של הצדעה לאישיותך.
‏"איזהו גיבור? זה הכובש את יצרו"

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”