כ עיסוי עד 150 שח במרכז (רשימה מרוכזת) - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי עד 150 שח במרכז (רשימה מרוכזת)

13
תמי מתפתח תקווה לוקחת 200 שח. הייתי אצלה בשבוע שעבר. מדיווחים קודמים שקראתי עליה לא היה ברור האם הבחורה מכוערת ומה הגיל שלה. לאחר ביקור אני יכול להגיד שמדובר בבחורה נמוכה ושמנה שנראית במבט ראשון מאוד לא מושכת. לאחר שירדו הבגדים והתחיל הטיפול הרושם הראשוני השתפר לטובה עבור מישהו כמוני שאין לו בעיה עם שמנות. כמו שכתבו - שירות סוף הדרך. שעה בדיוק מכניסה ליציאה כולל גם מסאז רגיל ממש מעולה וגם חלק אירוטי מושקע. נותנת ללטף אותה למטה ואפילו נראית כמי שנהינית מזה. קצת לפני שגמרתי היה רגע בו היא קרבה את הפנים שלה לשלי ואז ראיתי שמדובר בבחורה לא כל כך מבוגרת. ממליץ.

14
הייתי אצל נויה
לדעתי היא מתאימה למסאז נטו
קיבלתי הרפיה אבל היא לא נראית טוב
ואין לה שום דבר סקסי זה פשוט מוריד את ההתלהבות מכל הטיפול אני חושב שמי שמחפש רק עיסוי טוב אז היא טובה מאוד שיחררה לי את הגב אבל לא מעבר לזה

17
אצל אירנה מפ"ת הרזה שדופה והלא סקסית בעליל הייתי בעבר קבוע (עוד מהכתובת הקודמת שלה ברחוב שיפר בפ"ת), מתפשטת, אבל עושה כזה פרצוף אומלל שלא ניסיתי אף פעם לגעת יותר מידי. היא די הסתייגה מלגעת לה למטה. [דני, סתם מסקרנות, מה התכוונת זורמת הלאה?]

20
לא מזמן התקשרתי לערביה המבוגרת שעבדה ברחוב הרצל פינת הרואה ברמת גן, והיא מסרה כי פרשה מהתחום.

אכתוב גם על 2 הביקורים שלי אצל המעסות הפרטיות ברמת גן. שתיהן מבקשות 200 עבור שלושת רבעי שעה, אבל סגרתי עם שתיהן פחות זמן בפחות כסף. על כן אני מעדיף לדווח כאן בשירשור הזה במקום לפתוח עוד שני פוסטים.

לפני בערך חודש הצלחתי לבקר את יוליה הפרטית מרחוב הגפן ברמת גן. כבר כמה שנים ניסיתי לבוא, אבל כל פעם לא הסתדר לי. לא מצאתי שום דיווח עליה.
היא אישה רוסיה בגיל 50+ בערך, לא שמנה ודי נחמדה. סגרנו חצי שעה ב-170. קיבלתי עיסוי די מקצועי, אחר כך היא הורידה חולצה, חזה לא קטן יחסית לאישה רוסיה, עשתה קצת בודי עם החזה ובסוף גמרתי לה בין הציצי חזק מאוד. קיבלתי זמן מלא. גם עשתה עיסוי פרוסטטה בצורה טובה ביותר...
יש מצב שאחזור לטיפול ארוך יותר בגלל העיסוי הטוב שהיא עושה. מפורסמת ביד2 ובמקומון... מילת מפתח במודעה שלה ''ידי זהב".

ביקור נוסף אצל נטלי הרוסיה הפרטית מרחוב המעגל 14 ברמת גן. יותר מבוגרת מיוליה, היא בת 60 או מתקרבת ל-60, רזה עם ציצי לא גדול. לא להתבלבל עם נטע הישראלית הפרטית עם חזה גדול שפעם הייתה במעגל 40 ועברה לביאליק 57.
גם עם נטלי אני סגרתי עד חצי שעה ב-150. עיסוי נחמד וגם בודי.... הייתה לי הרגשה שיש מצב לאקסטרות, אבל לא הצלחתי... גם קצת מזמוזים עם הציצי על הזין, אחר כך ביקשתי לעשות לי הרפיה הכי לאט שאפשר.. נהנתי... הייתי לא פחות מחצי שעה בלי מקלחת. גם כן מפורסמת ביד2. מספר הטלפון שלה מסתיים ב-8186.
תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”