כ לין מעמל רמת גן לשעבר איב - דף 2 - סקס אדיר

לין מעמל רמת גן לשעבר איב

12
אז הפעם נכנסתי, נשארתי ולא הצטערתי.

נתחיל בזה שבעלת המקום הכניסה אותי עם חיוך (בחורה נאה מאד:)). היא זכרה אותי שבאתי פעם קודמת ולא נכנסתי ובכל זאת הדבר הראשון שקנה אותי זה שלא עשתה לי פרצוץ כאילו אני מבזבז לה את הזמן. להיפך... הציעה קפה לפני שבכלל בחרתי מישהי. האמת שאני לא עושה דברים כאלה בדרך כלל אבל הפעם חרגתי ממנהגי וישבתי לקפה. מדובר בבחורה קשובה וממש לעניין... דיברנו על כל הרעות החולות במקומות של עיסויים והיא הפתיעה אותי בדברים שסיפרה לי. אני משוכנע שהיא בניגוד לאיגור המעפן שדפק אותי לפני כמה ימים כן קשובה ללקוח וזה פלוס ענק מבחינתי וסיבה לחזור למקום.

אחרי שיחה קצרה החלטתי להיכנס עם לין. בחורה חייכנית רוסיה לדעתי באיזור גיל 27 (ניחוש). עיניים יפות ושיער קצר בלונדיני. בחורה רזה עם גוף יפה. כתבו שהיתה בפיפשואו. מפתיע שאני לא הכרתי:).

נכנסתי לחדר להתארגן ולין הגיעה אחרי שתי דקות. בחורה חמודה, שקטה ואחת שאני יכול להתחבר אליה (אני פחות אוהב בנות מוחצנות).

לין התפשטה. גוף מאד יפה עם חזה קטן ויפה, פטמות קטנות חומות ובולטות שמזדקרות במגע. לק בידיים וברגליים כיאה לבחורה רוסייה מטופחת ואיבר מין חלק ומשורטט. יש לה הרבה קעקועים.. סקסי בעיניי.

מבחינת הטיפול לין ליברלית ותזרום לאקסטרות. אני רציתי חיכוך על הישבן וקיבלתי בכייף ואחריו הרפייה טובה עם מגע מעולה. יש בנות שיש להן מגע טוב גם בעיסוי עדין וגם בהרפייה ולין היא אחת מהן.

סה"כ הייתי בחדר את מלוא הזמן והיה טיפול מעולה. למקום בודאות אחזור וכנראה גם ללין.

תהנו..

13
גם אני ביקרתי אתמול ומי שהייתה פנויה זו לין.
חושב שהיא כבר מעבר ל 30 אבל אולי טועה.
מה שתואר לגביה נכון.
אני ביקשתי מסג' חזק... היא ניסתה אבל לא ממש הצליחה להתמיד, עניין המסג' הוא לא הקטע החזק שם....
כמויות גדולות של שמן נשפכו. בודי מושקע התהפכות ועבודת יד. ביקשתי פרוסטטה וקיבלתי תמורת 50 נוספים. הציעה מציצה או סקס, לא לקחתי אז לא יודע מחיר.
מבחינת זמן היה חצי שעה מהדלת עד הדלת, כולל קצת המתנה, זמן שהיא התקלחה וזמן שאני התקלחתי..

14
דיווח ראשון שלי פה, כבר כתבו עליה אבל רציתי להוסיף את החוויה שלי גם.
הייתי אתמול אצל לין
בחורה יפה בערך 30+
רזה עם חזה קטן בינוני ועומד יפה, ישבן קטן ועסיסי, שיער בלונד קצר יחסית (אהבתי).
מבחינת המסאז היא לא עובדת חזק על השרירים, אבל לא ממש ביקשתי האמת, הייתי ממש חם עליה.
נתנה לגעת חופשי, נישקתי אותה בכל מקום אפשרי.
ממש נהנתי איתה, בחורה כיפית כזאת, כל כך נהנתי איתה שרציתי לעשות גם לה קצת מסאז בכיף, אבל הזמן דחק ולא רציתי לפספס את הזמן לגמור.
אין ספק שיצאתי מרוצה אתמול, רוב הסיכויים שאחזור שוב בקרוב.

נ.ב : דירה מאוד דיסקרטית, הכניסה היא לא ברחוב, וזאת דירה פרטית.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”