כ פצצת מין!!! - דף 2 - סקס אדיר

פצצת מין!!!

12
לא הבנת את הפואנטה.
גם לפני 7 שנים היו פה דיווחים של 600... 800... ואפילו 1000.
העולם חרב?
נהרס עולם המין בתשלום?

אבל היום... על כל דיווח כזה קמה מקהלה של צווחניות שבעניי פוגעת במהות הפורום...

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

פצצת מין!!!

14
הבנתי את הפואנטה אבל אתה לא מבין מה אני אומר. כל דיווח על כזו מקפיץ את המחיר ומקשה על אנשים לעשות משא ומתן... התאגידים רואים וגם מעלים ורק נזק נוצר. תיכנס לממבה היום ותראה בנות שולחות תמונות שלהם עם וואטסאפ על התמונה ולוקחות 600 על משהו שלפני שלוש שנים היה 300.

במקום להשמיץ את מי שדואג שהמחירים ישארו ברמה נורמלית פשוט אל תדווח על מחיר... למה זה כל כך קשה? חייבים את השופוני? ככה כולם מרוויחים דיווח והבחורה תתמודד לבד עם כל אחד שידון איתה על המחיר. זה לא פיתרון מושלם אבל זה הרע במיעוטו.

פצצת מין!!!

16
[QUOTE=אוריאל]גדווול!

מעניין כמה ניסו להתקשר כעת לגברת[/QUOTE]

זה לא כזה רעיון רע...
היא עדיין פעילהקריצה
---

פצצת מין!!!

17
[QUOTE=Jerassi]1000 שקל.
כוס מזהב לא פחות,בושה וחרפה.

[/QUOTE]
ג'רסי,
זה לא סתם כוס מזהב !,

זה כוס מזהב משובץ יהלומים עם נגיעות עור אישה.

ועל זה היא דורשת כסף !!!
פין חס - מזיין ולא חס

פצצת מין!!!

18
[QUOTE=אוליגופול]

במקום להשמיץ את מי שדואג שהמחירים ישארו ברמה נורמלית פשוט אל תדווח על מחיר... למה זה כל כך קשה? חייבים את השופוני? ככה כולם מרוויחים דיווח והבחורה תתמודד לבד כל אחד שידון איתה על המחיר. זה לא פיתרון מושלם אבל זה הרע במיעוטו. [/QUOTE]

שופוני?
מספיק עם התיאוריות על אוליגרכים ערסים שנוסעים על ג׳יפים ומפזרים מליונים.

אני עובד קשה עבור הכסף שאני מרוויח.
נוסע ברכב מודל 2010 (לא ג׳יפ)
אתה קונה גמירות... אני קונה אשליות...
כל אחד ומה שעושה לו את זה.

באמת נראה לך שמעניין אותי מה אתה או מישהו אחר חושב על פינוקיו? שאני צריך להתרברב בסכומים?
אני מדווח כי אני חושב שזה מידע רלוונטי, כמו שאתה יכול לעדכן שהורדת אותה ל400 ואין לי שום בעיה עם זה.
אין לי גם שום בעיה עם זה שתגיד שלדעתך היא לא שווה שקל.
הבעיה שלי היתה ונשארה זה שאתה מפיץ מידע שיקרי על הבחורה רק בגלל שלא הצלחת להוריד אותה למה שאתה מוכן לשלם...(ראה מקרה דיאנה וטענותיך שהיא זקנה שלא שווה 200...) לדעתי זה פוגע במהות הפורום...

---

פצצת מין!!!

19
ברור לי על מה מי אתה חושב... תנסה גם לחשוב על צרכנים אחרים פה....הימנעות קטנה תעשה הרבה טוב להרבה אנשים ובטח שלא תזיק.

אתה תקנה אשליות ואני אקנה גמירות... הכל טוב. בוא נעשה את זה במחיר הוגן ונשתמש בכוח הפוטנציאלי של הפורום לעשות טוב לאנשים ולא למנוע מהם את החוויה של מין בתשלום.

לא אני הקפצתי את השרשור זה... והנקודה שרצית להעביר חזרה אליך כמו בומראנג.

אין קשר בין הסכום שתשלם לאיכות שתקבל מעל 400 שח ויש שיגידו פחות.

תאוריית ההיצע והביקוש בעייתית במקרה של תעשיית המין כי הנחות יסוד רבות לא מתקיימות.

הפורום גורם לעלייה במחירים

לגבי דיאנה כתבתי שהיא ירדה במחיר די בקלות, כתבתי שהיא מבוגרת לטעמי וראיתי תמונות והיא גם סיליקונית במראה. כתבתי שלא הייתי משלם לה 200 וזה גם נכון. על מה אתה מלין בדיוק? זו מהות הפורום... הייתי מוריד את החלק של המחיר אבל ברגע שכבר כתבתם היה חשוב לי לנסות להוריד אותה... לא אלך אליה בכל מקרה כי היא לא הטעם שלי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”