המחיר בכלל לא זול אפילו יקר מאד (600 ש"ח!!) אבל שווה לשלם פעם בכדי להגשים פנטזיה כמו בחלומות ובסרטים הכחולים.
התקשרות רק בWHATUP .שולחת תמונה מאד סקסיות. לשאלות שלי ענתה בחיוב (מתנשקת ,אקטיבית ,גומרת , FOOT FETISH ועד כמה דברים אישיים שביקשתי). בדקתי שבאמת מדובר בשעה שלמה והבטיחה שכן.....
WAZE ויצאתי לדרך ...מיקום לא כל כך דיסקרטי במרכז ת"א .כניסה מהרחוב הראשי ,מעלית קטנה ...נראה לי מי שיצא היה קודם.....
בכל אופן פתחה את החדר....התמונות באמת שלה אבל בלי איפור מלא ותפאורה מתאימה (או פוטושופ) כל אחת תראה במציאות פחות טוב....
פתחה עם חלוק שחשף רגליים ארוכות וחלקות...ציפורניים מטופחות בידיים וברגליים (לק אדום) ...מבעת לחלוק היה ניתן להבחין בחזה סיליקוני ענק....החלטתי להישאר..עלינו לחדר שינה קטנטן עם מקום למיטה וזהו...מקלחת קטנה וזריזה ויצאתי אליה שהיא על המיטה בלי החלוק..מבעד לחזיה ניתן להבחין בפטמות העומדות ובתחתונים הקטנטנים בכלי בגודל ממוצע...
כאן התחיל קושי מסויים שהשפיע בהמשך.. ששאלתי שאלות בוטסאפ וקיבלתי תשובות מהירות הערכתי שרמת האנגלית שלה טובה מאד בפועל זה לא ככה (כנראה נעזרת בגוגל טרנסלייט)
התחלנו להתנשק ,מנשקת עם הלשון (מעשנת למי שמפריע) ...לאט לאט ירדתי לחזה המנופח,מצצתי לה את הפטמות הזקורות ..כאשר היד שלי עושה את דרכה מטה...עברתי לבטן השטוחה ומשם לאיבר שלה..התחלתי בליקוקים עדינים אבל די מהר היא הכניסה את כולו לפה שלי ודחפה לי את הראש שיכנס עמוק ...נראה שזה מה שעושה לה את זה...ליקוקי זין וביצים בסדר מבחינתה אבל בכל הזדמנות היא ניסתה לדחוף לי אותו לגרון..בשלב מסויים שמה רגליים על הגב והראש שלי ופשוט דחפה כמה שיכלה.....
עברתי לתחת שלה...מאד סקסי..חלק עם חור מזמין ללשון שגם אהבה מאד ואוננה לעצמה בזמן שאני מלקק לה את החור...
מהתחת עברתי לרגליים שלה שכמוא מאד חלקות נשקתי ולקקתי אותם עד שהגעתי לכפות הרגליים שלה...ציפורני רגליים עם לק אדום...כפות רגליים חלקות...נראה שהרבה באים אליה עם הקטע הזה כי היא די מיומנת במה לעשות...מגישה את הרגליים לפה..מעבירה את כף הרגל על הלשון...דוחפת את כל האצבעות לפה ובכלל יודעת להזיז את הרגליים בצורה סקסית.....
חזרתי למעלה והתנשקו בלהט...ראיתי שעומד לה חזק ולחשתי לה שתזיין אותי...כן הדברים קצת השתבשו...כל מה שתיארתי למעלה קרה ללא מילים אלא רק עם גניחות שלה...שהיא התכוננה לזיין אותי והביאה את חומר הסיכה וזה קצת התקשתי להבין מה היא רוצה...היא מדברת רוסית וכאילו לא מצליחה להבין שלמי שמולה אין מושג מה היא אומרת....היא רצתה שאני ישכב בדרך מסוימת הפוך אליה ...במקום לסמן עם הידיים וזה היא מדברת ולוקח זמן להבין מה היא רוצה ..די מקור לתסכול....
בכל אופן בסוף הסתדרנו היא התחילה להחדיר לי אצבעות בזמן שאני מוצץ לה..כאן היא הפתיעה והביאה מעין דילדו עם רטט או משהו החדידה אותו אלי ...התחילה לאונן לי...בזמן הזה היא התחילה לזיין לי את הפה והגבירה את קצב הגניחות ...יותר ויותר...לאחר כמה דקות שהיא דוחפת את הגוף שלה מלטה עם הרגליים שבמקביל מרימה את האגן ומזיינת אותי עמוק בפה ..הרגשתי פה את הטעם שלה וכאן כבר לא יכולתי והתפוצצתי....כמה ימי חרמנות שנראו על החזה והבטן שלה העידו על כך....בקטע הזה הבנתי כמה היא שווה וזורמת...ליקקתי את הזרע שלי מהגוף שלה ובעיקר החזה שלה...ואז פניתי לנשק אותה..להפתעתי ושמחתי היא זרמה לזה והתנשקנו נשיקות צרפתיות עמוקות שהפה שלי מלא זרע...היא עוד ניגבה מהגוף שלה כתם זרע עם האצבע והכניסה לי לפה ושב התנשקנו....
היה די מוצלח אבל ...היא לה חדרה אלי מה שמאד רציתי שיקרה ובדיקה בשעון הראתה שכל הסיפור הזה נמשך בערך חצי שעה..היא שלחה אותי להתקלח ...אומנם היה אחלה ודי נהניתי אבל בכל זאת 600 ש"ח לחצי שעה...די מבאס....
שיצאתי מהמקלחת חשבתי שהגיע זמן להתלבש וללכת ..להפתעתי היא שכבה על המיטה עם חזיה ובלי תחתונים...ליטפתי את כפות רגליה שהיו בקצה המיטה והיא התחילה לגרות אותי והעבירה כף רגל על רגל...הסתובבה על הבטן ואמרה לי לעשות לה מאסז..התחלתי לעסות אותה...ולנשק את הגוף שלה....את הגב ..הכתפיים...התחת והרגליים ..בשלב זה היא הרימה את כפות הרגליים והצליבה אותם בצורה מגרה...הבנתי מה היא רוצה והתחלתי ללקק לה את כפות הרגליים...היא הסתובבה ועליתי במעלה רגלייה את האיבר שלה ...שוב מציצות עמוקות ..ליקוקי ביצים כולל הכנסה שלהם לפה...רימינג ...שוב עברנו להתנשק בלהט ושוב ביקשתי שתזיין אותי....
הפעם לצערי הלך עוד פחות טוב מפעם קודמת ...אלף פעם שניתי תנוחה שהיא מדברת ברוסית ואני לא מבין מה היא רוצה..דוגי לא ,על הצד לא...שאני עם הפנים למטה ,רגליים למעלה ..לא ברור לי עד עכשיו מה רצתה ..אמרתי לה להשתמש בגוגל טרנסלייט ללא הצלחה.. כל כך תיסכל אותי שאיבדתי את הזקפה ואת החשק ופשוט אמרתי לה שלא משנה ...קמתי והלכתי שוב להתקלח ...התלבשתי ויצאתי בתחושות מעורבות ולכן כמעט בטוח שלא אחזור...
שיצאתי בדקתי את השעון ויצא שבפועל ההיתי שם כ 50 דקות כולל 2 מקלחות אבל אני זה שחתכתי אז מבחינת הזמן נראה לי הוגן.