כ חזה ענק - דף 2 - סקס אדיר

חזה ענק

14
גם אני שלחתי לצפוני 2 הודעות לגבי הגברת מהדר נכון להיום עדיין לא קרא את ההודעות אם מישהו הצליח לקבל את הטלפון בכל זאת נשמח לישמוע פרטים . חג שמח לכל החברים

חזה ענק

15
אני לא נמצא פה כול הזמן עשיתם הצפה רשמתי לכולכם את אותה הודעה הבחורה פרטית היא לא מאשרת להעביר את המספר. נרשם מחיר ואופציות הכול בפרטי מי שמעוניין שירשום בפרטי טלפון והבחורה או מי שמטעמה יתקשר מתי שאתם תגידו. מראש אני אומר זה יהיה מספר חסוי מי שיראה לה אחרי זה היא תעביר לו את הטלפון שלה. מראש אני אומר היא לא יפה היא נמוכה שמנה חזה ענק לא מתקתקת אוהבת את העבודה. לטעמי במחיר שנרשם היא שווה את זה. אני מקווה שעזרתי.

חזה ענק

16
ביקרתי היום את ניקול בהדר.מפנה לפבזנר 28 אך בפועל זה בבית ממול. מדובר בבחורה ממוצא גרוזיני בת כ45-50 שמנה אבל לא מאד וחזה ענק.
מספרת שבגלל החזה יש לה פריצת דיסק והיא לא יכולה לשכב הרבה על הגב. 200 שקל נמסרו הולבש קומדום והתחילה במציצה לא רעה בכלל. אחרי כמה דקות הפכתי אותה למיסיונרית וקדחתי קרוב ל10 דקות עד שהיא אמרה שכואב לה הגב והיא לא יכולה יותר.
הגמירה הייתה על החזה הענקי קיבלה הכל ורצה לנגב. אחר כך הציעה כוס מים והחוצה הכל ביחד לקח כ20 דקות.
היא ריח קל של תיקתוק באוויר אבל לא יותר מדי. לא אחזור אבל מי שמחפש חזה ענק במחיר סביר ויחס מתקבל על הדעת יכול לנסות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”