כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 49 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

482
מוצאי שבת, מנדרין שעה 10 בלילה בערך
נצפתה שמנה בלונדינית עם חזה גדול מכנסון וקעקוע על הירך. מישהו דגם ?
ברחבה הדרומית קוקסינל ו2 רוסיות מילפיות אחת מהן נראית ממש טוב שיער שחור חלק קטנטונת. לא יודע אם טוב מידי להיות אמיתי.
מפאת חוסר זמן וכסף נזיל לא נדגמו
מי דגם ויודע ?

483
חמישי בערב בהר ציון,
נראה שגם במזג אויר טוב אין ממש שיפור וכל מי שחושב שהקיץ יאיר פניו כנראה ועשוי להתבדא
ובכל זאת הבחנתי בכמה בודדות כדוגמת חלי בסמוך לכספומט לאומי,נטלי האתיופית בתחנת האוטובוס
ואלה (רמה אחת מעל) בפינת רחוב לוינסקי.
בנוסף היו גם שניים-שלושה קוקוס למי שבעניין..

484
יום שישי בצהריים, מספר סיבובים ארוכים בתמ״י עם גיחות להרציון.
העסק לא מלבב. מעט היצע. מה ששם לא בטעם שלי והעסק נראה לא מבטיח.
תוך כדי אני מבחין בתנועת נרקומניות לבנין סמוך לבנק הפועלים ומשער שזו תחנה חדשה.
פתאום אני מבחין באיזו בלונדינית כבת שלושים בגובה של כ 170 רזה שנכנסת לשם.
עושה עוד סיבוב וממתין שתצא.
מגיעה בחורה נחמדה במצב סביר. נאה בפנים חזה קטנטן וניגשת לאור מבטי ישר לאוטו ומציעה לשאלתי תפריט רגיל כולל מציצה ללא גומי.
בדרך לאתר ניהלנו שיחה. שמה קריסטינה, תיירת מאוקראינה כבר שנה בארץ.
לדבריה עובדת בניקיון וילדים ולעיתים מגיעה לתחנה.
סירבה בנימוס לתת טלפון. עובדת רק אם מוצאים אותה בתחנה.

הלכנו על מציצה חלומית כולל דחיפת אצבעות מצידה לישבני, ליקוקים מכל הסוגים ובלי לחץ של זמן...
אם הייתי יודע שהיא כזו הייתי לוקח אותה לחדר.

489
מוצאי שבת,
בהר ציון כמה דמויות מוכרות חלקן מוזנחות חלקן מבוגרות כך שאין לי חשק להעלות אף אחת מהן.
הודות לדיווחו של זובי בתיאור שיער צמות הראסטות אני מצליח לזהות את אותה בלונדינית בדיוק במקום
בו ציין,ניידת שעמדה באיזור לא איפשרה לי לעצור בנוחות ובסיבוב השני והשלישי שביצעתי כבר נעלמה כאילו
ובלעה אותה האדמה.
חוזר חזרה להר ציון,בחורה מתהלכת לכיוון קיבוץ גלויות ומושיטה ידה לטרמפ,עצרתי בפתאומיות לאחר
שזיהיתי כי מדובר באלין אותה לא ראיתי תקופה ממושכת.
אלין או בשמה הנוסף אלינה שאלה אם אני במקרה מגיע לשכונת הארגזים ואני השבתי שאקח אותה
כידיד המכיר אותה שנים.
אלין בחורה רוסיה יפה בסביבות גיל ה-30 שהייתה יפה יותר כפגשתי אותה לראשונה בבורסה לפני בערך עשר שנים,
בהמשך עברה להר ציון ובחמש השנים האחרונות ראיתי אותה רק לעיתים רחוקות.
סיפרה שמתחילה לעבוד בהר ציון ולאחר לקוח אחד מקסימום שניים עוברת ומתמקמת ברחוב המלאכה שבחולון,
בהמשך שאלה אם הייתי בבורסה ואני שהשבתי ששומם שם ואין מה לעשות התבשרתי כי שתיים מחברותיה
למקצוע עובדות שם.
בשכונת הארגזים הודתה לי ונפרדנו לשלום,היה ברור לי שאין דרך חזרה ושעלי לטוס לבורסה,
כמה סיבובים אשר מכסים את כל הכניסות והיציאות ואפילו חברה אחת שלה לא ראיתי...

מצורף שרשור נוסטלגי-

490
יצאתי לסיבוב השבוע בחצות מנדרין (קוקס) בורסה (ריק) ותמי"ת (דיווח):
על שדה"צ יושבת על הגדר בחורה לא צעירה עם שיער אדום, מתעלמת לגמרי מכל מי שעובר לידה, אני די בטוח שאספתי אותה למציצה שווה לפני כמה שנים, יוצא מהרכב מתקרב אליה עומד ממש מטר ממנה וכלום מתעלמת המשכתי הלאה. ברחוב השרון יושבת בצד בחורה גבוהה ורזה (לא הרואין שיק) ביקשה 150 ש"ח המשכתי הלאה. בסוף זכיתי לפורקן מהיר באחד המכונים שבגדוד העיברי - 100 ש"ח ל10 דקות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”