כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 13 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

122
טוב כמה דברים הייתי במפגש האחרון וחייב לציין שהסרסורים שמביאים את הבחורות והמארגן שהוא חולה סקס הם אחלה גברים
ישבתי איתם יותר מאשר זיינתי לצערי לא זיינתי בכלל הסיבה ש:
יש יותר מדי אנשים ובקושי בחורות.
אחת נבהלה וברחה והשנייה לא נראית מי יודע מה... היחידה ששווה היה לבוא בשביל לה זאת אנה אכן כוסית על רמה ועושה טוב תעבודה אין לי שום טענות נגד חולה סקס אבל יש לי טענות כלפי בחורות שהם מסרסרים למפגש ונבהלות ובורחות ושנית אורגיה של 12 על כוסית אחת נדיר שיהיה לכם יותר מ15ד להכניס את זין לבפנים. בעיקר שהיו שם אנשים שנכנסים לתוך כוס וניתקעים שם שעה.
יכול להיות שבאתי על מפגש חלש כי היה משהו שאמר לי שהיה כבר פעמיים והיה טוב אבל במפגש האחרון הוא ברח אחרי חצי שעה בלי לגעת...
אני אישית חושב שעדיף לעשות שני מפגשים בשבוע ולחלק את האנשים שני קבוצות כל 6 ביום אחר לעשות רשימה שמית שאנשים יבחרו את היום שהם רוצים לבוא.
בכל מקרה רוב האנשים שבאו היו גברים אבל היו כמה שנגיד "לא יודעים להתחלק באוכל" כמו שצריך
אם היה באמת שלוש בחורות אולי אכן הייתי נכנס אבל הכוונה של חולה סקס היתה טובה אני אישית מת להשתתף בכזאת אורגיה
אבל צריך בחורות על רמה כשיש לך 12 גברים רעבים. אם הוא היה יצליח לארגן שלושה אנות(בחורות בסגנון של אנה) זה יהיה המפגש הכי טוב בתולדות עולם הזיונים הישראלי

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

123
יום חמישי הקרוב בצהריים ה 20.4 מפגש
מיוחד וחד פעמי עם 4 בנות.

4 בנות מדהימות,יפות ושוות Heart
העלות למפגש 800 ש"ח בלבד.

כאמור יום חמישי הקרוב בצהריים
באזור המרכז משעה 13:00
אתם מוזמנים להצטרף לחגיגה.
נא להשאיר הודעה בפרטי עם טלפון ונתאם.

חג שמח אצבע למעלה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”