כ תאילנד וגזענות - סקס אדיר

תאילנד וגזענות

1
כמי שביקר בתאילנד מעל 20 פעם. כרגע נמצא בבנגקוק רציתי חהעלות בעיה שנתקלתי בה בפטאיה ובבנגקוק שאלו המקומות שאני מבקר בהם פעמיים בשנה.
התאילנדיות מעדיפות גברים בהירים ולא שחומים. כל זקן אירופאי עדיף להן משחום עור. את ההודים הן שונאות. מוסלמים לא אוהבות. ככה שאם יש לך חזות מזרחית אתה לא לביט בעניהן. כפועל יוצא מזה כנכנס גבר לבן למסאג הן עטות עליו בשמחה ואם אתה שחום עור אין את השמחה שלהן שנכנסת . בחלק מהמועדונים יש סלקציה להודים ןשחןמימעור ככה שלא לכל מועדון תוכל להיכנס אם אתה שחום עור. מספיק להיכנס שם לסופר ולראות איך כל קרם פנים הוא מלבין עור. שתיכנס למועדון ותנסה לבחור בחורה יפה המחיר לשחומי עור הוא גבןהה משמעותית ממחיר שיקבל אירופאי לבן.
פעם נכנסתי למסאג עם תאילנדית שחומה . יפה וצעירה ואתה שם לב שהיא לא מבסוטה שנכנסת איתה למרות טיפ יפה ששילמת ומחרת שוב בוחר בה והיא מסמנת לך על חברה שלה כלומר אולי תבחר במישהי אחרת . כיום שאני נןסע לתאילנד משתדל ללכת למסאגים טובים עםצאקסרות . מעדיף קצת יותר מבוגרות אף יפות כדי שיכבדו אותי וארגיש שהבחורה רוצה שאבוא. לצעירות ויפות אין לי מה לחפש. כי במחיר שהן דורשות עדיף כבר האוקראיניות מבת ים.
מסאגים טובים מיפות ניתן חקבל בבנגקוק באחוב סוקומוויט סוי 23 יש מקום שנקרא שם body mind תבקשו את מיאו בחורה יפה חזה סיליקון יפה לא צעירה אם מאוד נחמדה ושירותית.
מסאג נוסף זה akne massage ברחוב סוקןמוויט סוי 33 יש שם צפריט מסאג כולל מציצות וכולי הבנות ממוצעות אך שווה כביקור חד פעמי.
ברחוב סוקומוויט סוי 24 זה סימטא של 50 מ כולה מסאגים עם סקס מבחורות צעירות ויפות . בעבר ניסיתי ולא ככ אהבתי.
מסאגים ברחוב סוקומוויט סוי 4 או כפי שקרוי סוי ננהה יש בטמצע הרחוב מסאג שחציו זה בחורות וחציו ליידי בוי . בעבר ביקרתי מספר פעמים וברוב המקרים נהניתי יש שם happy ending. בסוקומוויט סוי4 יש את בניין ננה פלזה . זהו בניין בן 3 קומות עם מןעדוני חשפנות ברמה של תאילנד (לא משהו). חלק מהמועדונים זה ליידי בוי ( יש חלוקה בחלק זה ליידי בוי לאחר ניתוח לשינוי מין וחלק זה לפני) וחלק מהמועדונים זה בחורות . אני ממליץ שם על מועדון בילבורד בקומה העליונה . בחורות יפות אך שוב הן מתבייתות על אירופאים חבנים וחא משנה מה תעשה . זה נחמד לבלות שם שעה לא יותר ולהשאיר את התאילנדיות עם האירופאים.
מתחם סוי קבוי המצוי בסוקומוויט סוי 21 או 23 (יש כניסה משני המקומות) לדעתי מיותר . הבנות צעירות ויפות אך הן עסוקות בלשאוב ממל כסף על משקאות שלמעשה הן מים מהוחים בצבע של משקה כדי שיוכלו לשתות על חשבונך 10 כוסות ועוד יזמינו לך עוד חברה לשתות על חשבונך ככה שזה מיותר . זיון עם יפיפיה לא יצא לכם אלא אם אתם לבנים (אשכנזים). כמובן שזיון עם מכוערות ושמנות לא בעיה בתאילנד אך בשביל זה לא נוסע עד לשם.
לאיזור פטפונג לא ממליץ להגיע . העקיצות שם ידועות ימרמים אותך ואם תנסה להתנגד תחטוף מכות מהמאפיה התאילנדית .
אנשים נוסעים לפטאיה אך לא יודעים שאיזור רחוב סוקומוויט זה כמי פטאיה . מלט מועדונים שנסקרו כאן. מועדוני גוגו (לא מת עליהם).
ברחוב סוקומטויט החלל משעות אחהצ ועד 5 בבוקר עומדות כל הזונות של בנגקוק כמו בטיילת של פטאיה בצד האי זוגי החל מסוי 1 ועד סוי 17 . תוכלו למצןא שם הכל כולל כושיות בחלקן ממוצעות וחץבחלקן יפטת מאוד . ניסיתי כושיות משם וחוץ מפעם אחת לא היה להיט במיוחד כשכל הזמן עובר לי במחשבה שהן באות מאפריקה עמוסת הHIV ככה שכל מה שעשיתי איתן זה לתת להן למצוץ לי עם קונדום מהפחד. הכושיות שם הן מגאנה ובופוצואנה.
בשנים האחרונות התמקדתי בבנגקוק ומצאתי עניין שם יותר מפטאיה. בכל מקרה מי שמגיע לבנגקוק שיזמין מלון ברחוב סוקומוויט ולא הקווסאן המשעמם. רחוס סןקומוויט במספרים הנמוכים הוא איזור עם הרבה מוסלמים (לי אין בעיה אני לא מחצין את זה שאני ישראלי) אך עדיף לישון מעל סוי 15 באי זוגי ומעל סוי 10 במספרים הזוגיים אך לא יותר מסוינ30 בערך כי אתה מתרחק מאוד מאיזורי הבילוי.

תאילנד וגזענות

2
זאת נקודה של דובר בה עד היום לדעתי. שמעתי מהרבה חברים, שבמקומות עם בחורות הכי צעירות ושוות, גברים כהים בעלי חזות מזרחית זוכים ליחס מאוד רע, מחיר גבוה או סתם התעלמות.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

תאילנד וגזענות

4
לב זהב בדיוק. מנסיון של למעלה מ 20 פעם בתאילנד. כחופשה תאילנד מהנה אולם צריך להבין את הראש של התאילנדיות אחרת תחטוף פה התעלמויות ובזבוז כספים לחינם. לגברים כהיי עור יותר קשה בתאילנד. יש מועדונים שלא יכניסו אותך וכו

תאילנד וגזענות

7
הזמנים שבעלי חזות מזרחית נחשבו להיט שם, עברו להם מזמן... בנוסף, עכשיו עם כל ההגירה המאסיבית ושלל הבעיות שהביאה איתה יש הרבה יותר אנטגוניזים לכהי עור. במקרה הכי אתה עוד אחד ממליון, בטח לא שונה ומיוחד מבולבל.

[QUOTE=צמצם]לעומת זאת לגברים כהי עור בעלי חזות מזרחית או ערבית
הולך אש בצפון אירופה...
כנראה בכל מקום מחפשים את השונה
לכן ננוש במקום לקטר שנה כיוון נסיעה

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

תאילנד וגזענות

8
לא מקטר. מעלה נקודה שגברים שנוסעים לתאילנד יבינו אותה . להיפך אני אוהב את תאילנד. היום הייתי שוב אצל מיאו מסוקומוויט סוימ23 מקום שנקרא body mind. היט מטריפה לא פחות. שילוב של מסאג טוב ומה שתרצה כולל זיון. הבחורה נדירה ביכולת המגע שלה ובנחמדות שלה וחא פחות סקסית בטירוף. מומלץ

תאילנד וגזענות

9
נקודה חשובה שמשום מה לא כל כך עלתה פה, אבל כשחיפשתי חומר על תאילנד גם בפורומים בינלאומיים, רואים שמדובר בנקודה משמעותית לאנשים כהי עור, כגון אפריקאים, ואפילו בהירים יותר כמו תימנים או הודים.

מאחר ואני לא כהה עור, לא ממש התייחסתי לתופעה, עד שפעם קראתי באיזה פורום על איזה מועדון שעושה ממש סלקציה לכהי עור, מאחר ואני מכיר את המועדון הזה ומגיע לשם מדי פעם, החלטתי שהפעם אשים לב לזה כשאגיע ואכן היה קטע מדהים.

הגעתי למועדון לפני בתור עמדו 3 הודים, לא נראה שהיה חסר להם כסף או משהו כזה, לבושים טוב, מותגים יקרים, שעונים יקרים, אבל משום מה רק עמדו ולא נכנסו, בדיוק כשהגעתי, השומר אמר להם, שזה מסיבה סגורה רק לחברי המועדון, ושאולי בכניסה אחרת, מרוחקת יותר יתנו להם להכנס יותר מאוחר, הם עבדו לכניסה האחרת, ומיד כשהם הלכו אני הוכנסתי פנימה, לא שאלו אותי כלום ולא סיפרו לי כלום על מסיבה פרטית או משהו כזה, כלום, בפנים אגב לא הייתה שום מסיבה פרטית, המועדון הנה פתוח כרגיל כפי שהכרתי בעבר.

את המסכנים לא ראיתי כל הערב.
זה היה מאוד צורם לעין, אבל אני חושב שזה בעיקר בשל בורות ובשל כך שתאילנד לא מדינה מסודרת, כמו ישראל שבה יש חוקים לדברים האלו שעוזרים לאנשים גזענים להבין שצבע העור לא משפיע על האישיות של הבנאדם ואין הבדל בין בני אדם.

אח"כ קראתי בפורומים שזו תופעה "רגילה" בתאילנד, הם לא אוהבים כהיי עוד (כאילו שהתאילנדים עצמם בהירים :) הזוי

תאילנד וגזענות

10
לדעתי בתור אחד שהיה בתאילנד לראשונה לפני 21 שנים,מה שקורה שם היום זה ביזבוז זמן. אם אתה אוהב את המזרח סע לקמבודיה או ויאטנם,שם הכסף שלך שווה הרבה יותר. אם אתה מוכן לוותר על הרגשת החופש שיש במזרח,סע למזרח אירופה,שם הנשים מדוגמות,נקיות,עם חזה גדול,וריח של בושם למטה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”