כ קריסטינה בת 22 בת ים - סקס אדיר

קריסטינה בת 22 בת ים

1
אהלן ידידיי לקהילה ,

ביקרתי את העלמה קריסטינה ורצתי לשתף אותכם כדי שאף אחד לא ישאר אדיש למצב
מקבלת ברחוב בטיילת חוף הים, שמתי 500 ש"ח על השולחן ונכנסתי לשטיפה קצרצרה במקלחת.
היא דוברת רוסית בלבד, ואיננה מבינה כמעט שום מילה באנגלית , קשה מאוד לתקשר. מדברת ללא הפסקה ברוסית עם עצמה למרות שאני מסביר לה שאני לא מבין כלום ממה שהיא אומרת , היא המשיכה לדבר ככה לאורך כל המפגש. אני אומר לכם שהיא משוגעת או משהו כזה
היא לא מתנשקת בהתמסרות, הרגשה לא טובה לתועלת . באתי שילמתי אני מצפה שתעמוד בסטנדרטים גבוהים יותר במיוחד ששילמתי 500 ואפילו נישקתי אותה לפני ששילמתי בדקתי את העניין הזה עוד לפני ששילמתי אחרי ששילמתי דברים השתנו.
מציצה סבירה ביותר אין ליקוק ביצים לא להיט כלל
בדוגי אפשר לשים לב לפצעים מרתיעים על הישבן שהורידו לי את רוב החשק בשלב מסויים ופשוט מהר שיניתי תנוחה
איבר מינה יבש להפליא והיא משתמשת בחומר סיכה וזה נורא מציק ביחס לאחרות. תאמינו לי לא משנה מה תעשו היא יבשה בקטע מפחיד וזה מפריע.
קריסטינה רצה להתעסק בפלאפון באמצע הפגישה במשך כמה דקות כאילו לא שילמתי לה כלל וזה נורמאלי לחלוטין. שילמתי בזמן שלי אין פלאפון את איתי. זה המינימום המצופה. לקבל הרגשה כזאת.
קריסטינה החליטה שאחרי 42 דקות שהיא בדרכה להתקלח ושאני אלך אחריה ואצא מהדירה. אז פאקינג שתחזיר לי 100 ש"ח אם היא זורקת על הזמנים ככה זה פשוט לא יאמן שעוד מעסיקים זונות שחושבות שזה בסדר להתנהג ככה בתאגידים.

מה שהיא כנראה לא ידעה חבריי זה שאני רץ לספר לחבר'ה על טיב השירות שקיבלתי. לא מגיע לאף אחד לקבל שום דבר גרוע ממה שקיבלתי בעבור התשלום ששילמתי.
לא מומלץ לא מומלץ לא מומלץ . אם אפילו שמרתי על הרגשתו של איש אחד אחר לטובה בכך שיתן כספו לזונה עם שירות כמו שצריך להיות שירות אני עשיתי את שלי. האמינו לי הייתי עם המון נערוח, שירות כזה אף אחד לא היה רוצה לקבל.

שלכם , אייל ק.

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15867

קריסטינה בת 22 בת ים

2
בזמן האחרון התאגיד המזוין הזה מביא לנו בנות חולות ולא שרירותיות
לבחורה שהיית איתה יש פצעים על התחת וחרא שירות , לידיה יש לה כוס רקוב ומאוד מדבק, ולאולגה שחבר טוב היה איתה אבל לא זיין אותה כי היה לא פאקינג הרפס פעיל מעל השפה העליונה !

קריסטינה בת 22 בת ים

4
וגם שחכתי לציין את אליסה הצעירה שאז בביקורה הראשון היא פשוט לא הייתה הגיינית בעליל ומה שעוד יותר גרוע שבאמצע זיון נפל לה חרא מהתחת!
והיום זה הסביוב השני שלה וקיבלתי מלא המלצות והודעות פרטיות שפשוט לא להתקרב אליה כי היא לא הגיינית בעליל!
וגם לילה היפנית חזרה שבאחד התגובות המשתמש רשם שיש לה פאקינג הרפס!
איך אנשים מהההתחלה לא שמים לב שהתאגיד המזוין הזה כל מה שמעניין אותו זה רק כסף ומביא לנו בנות חולות!
זה רק עוד סיבה לעזוב את התחום המזוין הזה של סקס בתשלום!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”