כ אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים - דף 3 - סקס אדיר

אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים

21
גם אני מתגעגע לתקופות שהייתי נכנס בדלת ואומר לעצמי וואו איזה יפה וזה לא קרה לי מלא זמן כי רוב הבנות פשוט עגלות
אני צריך לחכות בשקיקה למלך רוני שימצא איזה פרגית באתרים למינהם
בקיצור אני לגמרי איתך נמאס מהתאגידים פשוט לא ללכת שזה יפגע להם בכיס אולי יעריכו אותנו קצת

23
התאגיד לא מפסיק למחזר לנו בנות, הסתכלתי במודעות ויש בחורה בשם אלינה היא הייתה לפני חודש בערך בארץ וגם איך לא דווח עליה שיש לה פצעים בתחת.- רמת היגיינה על הפנים!
ויש בחורה בשם אנג'לינה שבאחד התגובות מישהו רשם שהיא הזדיינה בזמן מחזור!! כמובן שבזמן החדירה הלקוח נבהל ומה היא אמרה לו " כן אתמול התחיל לי מחזור..." כל הדברים האלה שרשמתי רק מראה שרמת ההיגיינה של הבנות שווה לאפס!

שיהיה שבת שלום חברים!

24
[QUOTE=החפוז המכני]אז כן, הגענו למצב שבו אנחנו משלמים 500 ש"ח (!!!) לזונה שמדביקה אותנו בקונדילומה. ואל תשכחו מי הזהיר מהיום הזה.

אחד שגורמים מסוימים דאגו להשתיק אותו. לצנזר אותו. ללעוג לו. אחד שבעלי האינטרסים העדיפו חבר שכלל לא מדווח על פניו - למרות שהוא הפך לחבר הכי תורם בפורום.

אוליגופול

חבר, אתה חסר[/QUOTE]

מאד!

25

בהחלט הפחדתם אותי!

לצורך הרגעה החלטתי לחפש חומר בנושא ולסכם אותו. השתדלתי לצרף תמונות (מקווה שהן נכונות), כך שנוכל לזהות אם אנו בסכנה. בכל מקרה ברור שכובע לא מגן בפני כל התחלואים ולכן אני מתכוון לחבוש כזה גם במגע אוראלי. בנוסף אני מתכוון לבחון את השבלול והמפשעה לפני שאני מתקרב...

קישור למדריך מחלות המין שהכנתי (ראו הסתייגות בהמשך):
https://drive.google.com/file/d/0Bwf2UcblWnQOYjllTnhKR0FBb2s/view?usp=sharing

הערה: לא מדובר במדריך מקיף ומקצועי. השתדלתי לסכם מתוך אתרים של רופאי עור ומין . זה מה שמצאתי בינתיים ואני אשתדל להמשיך ולעדכן את המדריך (תשמרו את הקישור)

29
[QUOTE=boobslover]

בהחלט הפחדתם אותי!

לצורך הרגעה החלטתי לחפש חומר בנושא ולסכם אותו. השתדלתי לצרף תמונות (מקווה שהן נכונות), כך שנוכל לזהות אם אנו בסכנה. בכל מקרה ברור שכובע לא מגן בפני כל התחלואים ולכן אני מתכוון לחבוש כזה גם במגע אוראלי. בנוסף אני מתכוון לבחון את השבלול והמפשעה לפני שאני מתקרב...

קישור למדריך מחלות המין שהכנתי (ראו הסתייגות בהמשך):
https://drive.google.com/file/d/0Bwf2UcblWnQOYjllTnhKR0FBb2s/view?usp=sharing

הערה: לא מדובר במדריך מקיף ומקצועי. השתדלתי לסכם מתוך אתרים של רופאי עור ומין . זה מה שמצאתי בינתיים ואני אשתדל להמשיך ולעדכן את המדריך (תשמרו את הקישור)

[/QUOTE]

אחרי כתיבת המדריך חשבתי עוד קצת על הנושא (הרי אני לא רוצה להתנזר ממין).
קונדום מגן מפני רוב מחלות המין. מה שנשאר להיזהר ממנו זה הרפס וקונדולימה (שעוברים במגע מעור לעור).
לכן אני מתכוון לבחון כל שבלול ומפשעה (בכל מפגש ובאור מלא). אם זה נראה בסדר (וגם מריח נורמאלי) אז אתקדם הלאה.
לגבי הדבקות אוראליות: אשתדל לשים כובע גם כאן.
אני חושב שבצורה הזאת הסיכוי שאדבק מאוד נמוך (למרות שרק אם אהפוך לנזיר אהיה בטוח לחלוטין)

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”