סוף סוף אחרי יובש רציני הגיעה נערה חדשה לאילת, מפרסמת פה באתר הנערות VIP תחת השם קורל מחיר 350 לאקט (לא בדקתי מעבר), יש מיקום דיסקרטי בבניין דירות, דירה פרטית שהיא גרה בה לבד.
ישראלית טוענת שהיא בת 25 וגם נראת ככה, רזה לא שדופה עם סיליקון בינוני עד גדול, טוסיק של מוצק של מתעמלת, פנים יפות.
הגעתי אליה אחרי מקלחת, מציצה חשופה ו מצויינת עם נסיונות לגרון עמוק, אחרכך התחילה לרכב יודעת את העבודה, עברנו לדוגי, היה לי קצת קשה עם הקונדום אחרי 10 דקות הוצאתי, מצצה עוד 5-7 דקות באהבה והציעה לי לגמור לה על הפנים, אני העדפתי ישר לגרון, שירותית מאד, נחמדה ולא מלחיצה, בגדול לא הסתכלה על שעון,סך הכל 40 דקות אצלה, נהנתי מאז וגם אחזור.
תהנו, היא באילת עד אוקטובר.
**המלצה תביאו איתכם קונדום איכותי.
קורל חדשה באילת
2ג'וקר, יש 2 פרסומים לקורל עם אותו מספר
אילו תמונות דומות יותר?
ודרך אגב, לפרסום השני יש מספר דיווחים מ-2015 על טרנסית. אני דיי בטוח שהיית מזהה 

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
קורל חדשה באילת
3חחחח ענק!!! שפונגל אני מתכוון ללינק השני עם התמונות הזהות, הבהירה יותר.
תשמע הציצי ו השפתיים מנותחים, אבל המנוע בטוח לא!
אותה יודע מה...אם כן זה היה שווה????????????????
תשמע הציצי ו השפתיים מנותחים, אבל המנוע בטוח לא!
אותה יודע מה...אם כן זה היה שווה????????????????
קורל חדשה באילת
4שפונגל שלח לינק של הדיווחים מ2015, לא מצאתי.
נראה אם נפלתי בפח חחחח למרות שזאת נפילה נעימה באחריות??
נראה אם נפלתי בפח חחחח למרות שזאת נפילה נעימה באחריות??
קורל חדשה באילת
6הנה הקישורים..
כשאגיע לעיר הדרומית בפעם הבאה אולי גם אבדוק.
קורל חדשה באילת
7Shpongele עבר זמן מאז שקשקשנו, אני אישית לא חזרתי אליה מהריגשי שאולי היא באמת טראנסית, אבל כן ביקרו אצלה שני חברים, אחד מתאבד שיעי שמכור לאוראלי, ירד לה, זיין כמו חמור וחזר פעמיים.. התקלתי אותו וסיפרתי לו על המידע שנתת לי, הוא מתעקש שאין מצב..
עכשיו אני בבעיה, נהניתי אצלה וגם לא שמתי לב, ומצד שני אתה משתמש ותיק פה עם רזומה עשיר הצלחת לערער אותי...
אין ספק שהדיווחים פה נכונים, אבל לדעתי זה מספר טלפון ומודעה של תאגיד שהפעיל גם קוקסינלים,או שהושקע פה טונה של כסף על הניתוחים, דרך אגב בכל הדיוויחים ששלחת מדובר על קוקסינל שלא עבר שינוי מלא...
עכשיו אני בבעיה, נהניתי אצלה וגם לא שמתי לב, ומצד שני אתה משתמש ותיק פה עם רזומה עשיר הצלחת לערער אותי...
אין ספק שהדיווחים פה נכונים, אבל לדעתי זה מספר טלפון ומודעה של תאגיד שהפעיל גם קוקסינלים,או שהושקע פה טונה של כסף על הניתוחים, דרך אגב בכל הדיוויחים ששלחת מדובר על קוקסינל שלא עבר שינוי מלא...
קורל חדשה באילת
8נפגשתי עם קורל באילת. ייתכן וזו לא אותה אחת שדיברנו עליה פה, אבל בזכרון שלי אלו אותן תמונות מפרסומים קודמים.
052-4100085
מבקשת 300 או 350 למספר (לא זוכר בסוף כמה שילמתי, אבל אפשר לבקש יפה עוד אחד...)
ישראלית, שנות העשרים, גוף גיטרה לא רזה-לא מדושנת, חזה בינוני מסולקן, פנים נעימות.
ממוקמת בדירה בבנין סטנדרטי.
לא מתנשקת (וגם לא התחשק לי), לא נותנת לגעת למטה, מציצה מקונדמת סבירה.
זיון רכבה עלי. בכלל, מעדיפה לשלוט בסיטואציה.
בזיון הרגיש לי מוזר. כאילו נכנסתי לחלל ריק.
יצאתי משם במחשבות שייתכן ועברה ניתוח שיפוץ כללי, כולל מנוע....
לא יכול להיות בטוח.