כ אל תירא בני, אל תירא...רק אל תלך לאירה.... - דף 2 - סקס אדיר

אל תירא בני, אל תירא...רק אל תלך לאירה....

11
״מודה ועוזב -ירוחם״

יפה שגם הרב הראשי ,
בוחן כליות ומנושי,
משתף ולא מסתיר,
שגם הוא שידע נשים למכביר ,
יכול ליפול בפח,
במקרה כה מלוכלך.

חג שמח ופיצוי ודאי יבוא לך בהמשך השבוע ...
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

12
אני יגיד לכם מה יקרה עכשיו
איגור יראה את התגובות השליליות יצלם את העלמה בתמונות חדשות שלא מזכירות את של עכשיו וישנה את השם שלה ואפילו מספר טלפון והנה קיבלת נערה חדשה
שמתי לב שזה ככה כל פעם שיש תגובות שלילות או שאין מספיק לקוחות

14
אירה אכן כפי שתוארה לעיל, הגעתי לביתה, אך הבנתי שהולכת להיות נפילה, עשיתי פרסה וברחתי, הבוסית שלה דברה איתי לפני הבריחה ממשכנה של העלמה וניסתה לשכנעני למסור לה את ה500 זוזים, קרי הבנתי שיש כוונת חטיפה, והופ באה הבריחה, לא ממליץ, עברה מילוי בכל חלקי גופה, אפילו כנראה בחלקי גופה האינטימיים, מסקנה הגעתי אליה בלי ביקור במקום (בחלקים האנטימיים).

18
ביקרתי את הפצצה ???? (מה שרשום בפרסום) לפני כמה ימים
התיאום עם הפקידה היה פשוט ומהיר. בבת ים ברחוב -בר שאול
דירה קטנה ונקיה
הבחורה קצת הסטרית להיגיינה
מציצה רק עם גומי ,נראית טוב (לא כמו בתמונות) התמונות אולי לפני 5-10שנים אבל עדיין ,רזה חזה קטן פיטמות עומדות יפה .טוסיק מוצק .
פתחה את הדלת עם חלוק טחרה ובגד תחתון מתחת .
דברנו קצת ,התחושה איתה לא הכי נעימה בגלל הסטריה תמידית שהיא נמצאת .
מבקשת לשטוף את הידיים לפני שמתחילים
שכבתי במיטה נשקה את כל הגוף עד שהגיע להילוכים,שמה גומי למרות שביקשתי ממנה ללא ,היא לא הסכימה .
מצצה -10 דקות ואז נכנסתי בא בדוגי ,יש לה טוסיק מוצק ויפה מאוד.
עד הגמירה
400 לארבעים דקות 500 לשעה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16891
אני לא אחזור ,לא ניראה לי שתשרוד פה יותר מידי
תהינו

19
הייתי לפני כמה ימים אצל הבחורה הזו.אין לה שם במודעה ואם אני זוכר נכון שמה בישראל אירה.אבל אני חושב שהיא תענה לכל שם שתקרא לה .
בכל אופן התיאום היה מהיר פקידה נחמדה וסובלנית
מגיע לבת ים -לרחוב שקט וקטן.באתי אם הרבה ציפיות .דפקתי בדלת ופתחה עם חלוק ובגד תחתון עליה.בהסתכלות ראשונה הכל נראה טוב ומבטיח.נכנסתי לדירה ואז ראיתי את כולה.גוף טוב בטן שטוחה תחת מוצק ורגליים יפות.הפנים היו יפות פעם.בצילומים לפני כ 10 שנים.
הבחורה קצת הסטרית נראית לחוצה .דברנו קצת הורדתי בגדים והלכנו לחדר הביצועים.שכבתי והיא מעליי מתחילה בנישוקים בגוף לא היו נשיקות למרות שייש לה שפתיים עם עודף של זריקות .כשהגיעה לזין הפסיקה והוציאה קונדום ניסיתי לשכנע אותה שאני לא רוצה אבל לא צלח.מפה רק ירד לי .עשתה מציצה טובה ומושקעת אבל עם קונדום זה מבאס.אח״כ באתי לה מאחורה בדוגי עד הגמירה .יש לה אכלה טוזיק .שחכתי שבהתחלה על המיטה היא נתנה לי נוזל חיטוי לידיים בגלל היגיינה
עשיתי סיבוב אחד דיברנו עוד קצת והלכתי.400/500
לא משהו לחזור אליו

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16891
(משום מה לא פרסמו את ההודעה הקודמת אז כתבתי אותה שוב)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”