כ חזה ענק בבת ים - דף 7 - סקס אדיר

חזה ענק בבת ים

61
דיברתי איתה היום ושאלתי אותה האם היא מעוניינת בתוספת לפרנסה מחברי הפורום,
כמעט שנחנקה, כנראה חוששת מהמסחרה של הפרטים שלה.
בכל אופן לצערי אין טעם בהעברת המספר שלה.
על כל פנים, מישהו עם עבר דיווחי מוכח שיפנה אליי יזכה לקבל ממני את המספר ואני גם אתקשר אליה על מנת להכין אותה לשיחה מהחבר.

טוב שם משמן טוב

חזה ענק בבת ים

62
חברים אני מוצף בבקשות לטלפון וממש לא אכפת לי לתת כמו
שאמרתי רק פשוט מישהו אמר לבחורה שאני מפורום מחלק
והיא קישרה כי המלצתי על מישהו ....בקיצור התבעסה ומבקשת לא למסור אותו יותר אז אני מצטער חברים

חזה ענק בבת ים

65
ראשית רוצה להודות ל- KobKob שנתן לי את ה- User Name, סיסמא, פין קוד ושאר אמצעי הזיהוי. קריצה
צלחתי את התחקיר, אם כי כמעט נפלתי בגלל שלא ידעתי את הכתובת המדויקת. פוליגרף וזיהוי קולי יתווספו בהמשך.

ולעניינו, הבחורה ממוקמת ברחוב המקביל לטיילת בבת-ים. בניין דירות סטנדרטי שאפשר היה לשפץ, ובדירה מתוחזקת שהפתיעה לטובה.
אולגה בעלת פנים נעימות ונאות וגוף שהייתי מגדיר כרחב ומוצק, ונכסיה העיקריים (זוג שדיים מפואר) מוצג בחלון הראווה.
העיסוי נעשה בחדר השינה שלה, על גבי מיטת מסאג'. לצערי היא לא שמה סדין על המיטה, אלא מגבת גדולה. יש לציין שהדירה, החדר והמקלחת נקיים ומזמינים, ונושא הסדין הפתיע אך לא נתן תחושה של "זול" אלא של חוסר מחשבה.
אולגה מעסה נעים. לא חזק ומקצועי כמו תמי פ"ת, מיכל ר"ג ואחרות שכתבתי עליהן, אך ברמה הרבה יותר גבוהה מהליטופים שחלקנו מקבלים בתור עיסוי.
עברה בצורה יסודית מהראש ועד כף הרגל, כשכול מספר דקות עושה אתנחתא להעברת הידיים על החריץ או הירך הפנימית.
העיסוי נמשך כשלושים ד' מהנות, ואז הסתובבות.
בחלק הקדמי קצת ליטופים ואז התחילה לטפל בזין. הרפיה מענגת מאוד. הגברת יודעת לגעת. במהלך ההרפיה שמרה על קשר עין ואני ליטפתי אותה מעל הבגדים.
לא ביקשתי ממנה להוציא את השדיים או להתפשט. שומר משהו לפעם אחרת.

אז מה היה לנו?
מיקום 8 - רחוב ראשי ונוח לגישה.
דירה 9 - נקייה ונעימה. מקלחת ברמה חוץ ממים חמים. (שכחה את הבוילר)
הבחורה 8 - פנים יפות. חזה מפואר. גוף רחב ונמוך. חייכנית ונעימה. שוחחנו לפני ואחרי על כול מיני דברים.
עיסוי 7 - נעים. חסרה עוצמה. צריך ללמד אותה להשתמש במשקל הגוף כדי להעניק עוצמה.
הרפיה 8 - סבלנית ומהנה.
תמורה 7 - מכניסה ליציאה כולל מקלחת אחת (באתי מהבית) 45 דק'/200 ש"ח.

סיכום - אופציה טובה באיזור בת-ים, אבוא לביקור חוזר ואנסה לבדוק את הנכסים מקרוב.

תיהנו,
הצדיק

חזה ענק בבת ים

67
צודק במאה אחוזים 4 פעמים שלחתי בקשה למספר טלפון של השמנה מבית ים אף אחד לא נתן לי אפשר לחשוב בשביל מה יש את הפורום רק בשביל הדברים האלה אבל יש חוג מצומצם ששומר את הקלפים צמוד לחזה ואנחנו שלא גרים במרכז ולא כל כך בענינים לא מקבלים מוחא כפייה

חזה ענק בבת ים

68
ביקרתי את הגברת (תודה kobkob!) למרות שעשתה הרבה בעיות עד שנפגשנו וגם אמרה שלא מעוניינת כרגע בלקוחות חדשים, לא ברור לי למה כי לא נראה לי שהיא סופר עמוסה, אבל זכותה.

כשנכנסתי לדירה היה גבר במטבח שבישל משהו עם איזה חדשות ברוסית ברקע, זה היה מאוד לא נעים ודיי הכביד על המפגש עצמו כי לא היה לי מושג אם מדובר בשותף לדירה או חבר/בעל, מה שיכול ליצור בעיות בחלק האירוטי אם חלילה הוא נכנס לחדר או משהו. חשוב להגיד שמדובר בבחורה עם פנים נאות בסך הכל (להערכתי בגיל 40), אבל מבנה גוף שמן וחזה גדול מאוד אבל נפול. העיסוי בסך הכל היה טוב, יש לה ידיים נעימות וכן מנסה לשמור על עוררות של החבר למטה מדי פעם, כשלבסוף הסתובבתי וקיבלתי עבודת יד ושפשוף בין השדיים עד לגמירה המיוחלת והנעימה. אין בודי מסג' או כל סוג של גוף אל גוף (בעיני זה החלק הכי טוב מעיסוי), אבל החלק האירוטי בסך הכל טוב ואין אווירה של תקתוק בכלל.

כמו שאמרתי, הגבר שם בחוץ דיי העכיר לי את ההנאה ובגלל זה גם אמרתי בסוף שאתקלח בבית כששאלה אם אני רוצה מקלחת. לא יודע אם אחזור, אשמח לדעת מהחברים שביקרו אם ידוע על ימים או זמנים בהם היא בדירה לבד ואפשר להנות מיותר נינוחות.

חזה ענק בבת ים

69
[QUOTE=zz1400]צודק במאה אחוזים 4 פעמים שלחתי בקשה למספר טלפון של השמנה מבית ים אף אחד לא נתן לי אפשר לחשוב בשביל מה יש את הפורום רק בשביל הדברים האלה אבל יש חוג מצומצם ששומר את הקלפים צמוד לחזה ואנחנו שלא גרים במרכז ולא כל כך בענינים לא מקבלים מוחא כפייה
[/QUOTE]

הסתדרת עם המספר ? אם לא שלח הודעה

דא
לא הפסדת כלום היא ממש לא מה שמתואר פה
חוץ מהחזה הגדול שלה אין שם כלום....
מביאה לך ביד ולא מתפשטת
אמרו פה מלאה - לפי דעתי היא ממש שמנה
קצת מבוגרת

כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.

חזה ענק בבת ים

70
למיטב ידיעתי היא שוכרת את החדר אצל זוג מבוגרים שיודעים למה שהיא עושה שם.
באסה שהאוירה לא היתה משוחררת מספיק בגלל זה.
ניתן בהחלט לוודא איתה מתי הבית ריק כדי להרגיש יותר נעים.
טוב שם משמן טוב

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”