כ תאילנד: יומן מסע - דף 3 - סקס אדיר

תאילנד: יומן מסע

21
להסכים עם אוליגופול שהתאילנדיות לא יפות
כל אחד והטעם שלו
אבל לומר עליהן שהן לא מטופחות
אולי הסתובבת בכפרים המרוחקים או שהתחלת עם החדרניות הזקנות שבאות לעבוד בניקיון
הזונות התאילנדיות ועובדות המועדונים והבארים מטופחות יותר מהרוסיות
נכון שרב התאילנדיות הן שטוחות חזה אבל להכליל את כל התאילנדיות זה לעשות עוול
לא כל התאיות הן בלי חזה יש ואני אומר לך ויש הרבה עם חזה אומנם לא ענק אבל מספיק טוב
כנראה שבאמת פספסת את תאילנד
הייתי אין ספור פעמים בתאילנד ואני אפילו לא מכיר את הדירות שלהן והיכן הן מתגוררות
לא יודע איפה אתה הסתובבת בתאילנד (אולי באתרי הכרויות)שאין בהם צורך בתאילנד
בפאטייה לא צריך לשוטט בכדי להשיג זיון טוב
וגם לא צריך לחפש בכל מיני אתרים ומועדונים
מספיק שתשב בפתח המלון בכדי לתפוס זיון טוב גם תמיד אפשר לבדוק אם יש חזה טוב (חוק המישוש מקובל לפני שמעלים לחדר במלון)

22
הבנת הנקרא פלאטו... הבנת הנקרא. היער השחור הראשון אליו נכנסתי שייך לעובדת מועדונים טהורה. אסביר לך שוב: פגשתי אותה בטייגר. על פניו, היא אכן היתה מטופחת: מכנסוני ג'ינס, גופיה עם מחשוף נדיב, חזה סיליקון מפואר, נעלי עקב ואיפור. ויער שחור. וטוב שהזכרת לי נקודה חשובה מאין כמוה
ציירי לך שפם!
או לפחות גלחי את זה הקיים זכור לי במיוחד מקרה של מישהי שאמנם לא עובדת בתחום - ראיתי אותה בMBK - אבל היה לה שפם של ילד גרוזיני בבר מצוה.
זקנה אולי תאמר, פלאטו. אז נחזור לטייגר: חשקתי באחת הרקדניות. גם אותה הצלחתי להוריד מה-3,000 בהט שהיא דרשה בהתחלה, והיא גם אמרה שאם אמתין עד שהיא תסיים לעבוד ב2:00 בלילה - אין גם צורך לשלם קנס על זה שהחלטתי לזיין זונה. אבל זה מועדון, והתנגנה מוזיקה רועשת. לכן היא התקרבה אליי כדי שאשמע אותה. שמעתי. והבחנתי בשפם.
לגבי החזה: למילפית ולנערה שלי בפוקט אכן היה חזה בינוני-קטן. לא יותר מזה. עדיין נראה לך ש"פספסתי את תאילנד"? לי נראה שכמו רוב התיירים שם, גם אינספור הביקורים שלך שם כוללים שתיה בלתי פוסקת. ואם כך, הרי שאתה לא ממש שם לב אם זיינת בחורה נטולת חזה, משופמת, או אולי כוסית על משגעת שהיא בעצם קוקסינל.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

23
[QUOTE=החפוז המכני]הבנת הנקרא פלאטו... הבנת הנקרא. היער השחור הראשון אליו נכנסתי שייך לעובדת מועדונים טהורה. אסביר לך שוב: פגשתי אותה בטייגר. על פניו, היא אכן היתה מטופחת: מכנסוני ג'ינס, גופיה עם מחשוף נדיב, חזה סיליקון מפואר, נעלי עקב ואיפור. ויער שחור. וטוב שהזכרת לי נקודה חשובה מאין כמוה

ציירי לך שפם!

או לפחות גלחי את זה הקיים זכור לי במיוחד מקרה של מישהי שאמנם לא עובדת בתחום - ראיתי אותה בMBK - אבל היה לה שפם של ילד גרוזיני בבר מצוה.

זקנה אולי תאמר, פלאטו. אז נחזור לטייגר: חשקתי באחת הרקדניות. גם אותה הצלחתי להוריד מה-3,000 בהט שהיא דרשה בהתחלה, והיא גם אמרה שאם אמתין עד שהיא תסיים לעבוד ב2:00 בלילה - אין גם צורך לשלם קנס על זה שהחלטתי לזיין זונה. אבל זה מועדון, והתנגנה מוזיקה רועשת. לכן היא התקרבה אליי כדי שאשמע אותה. שמעתי. והבחנתי בשפם.

לגבי החזה: למילפית ולנערה שלי בפוקט אכן היה חזה בינוני-קטן. לא יותר מזה. עדיין נראה לך ש"פספסתי את תאילנד"? לי נראה שכמו רוב התיירים שם, גם אינספור הביקורים שלך שם כוללים שתיה בלתי פוסקת. ואם כך, הרי שאתה לא ממש שם לב אם זיינת בחורה נטולת חזה, משופמת, או אולי כוסית על משגעת שהיא בעצם קוקסינל.[/QUOTE]

לא יודע בחורות עם שפם לא ראיתי
עם שיער ערווה ראיתי וגם ראיתי והרבה
במועדוני הגו גו לא תמצא בחורה עם בטן משתפלת
ורוב רובם עם חזה יפה אומנם קטן אך יפה ולעולם לא נפול
חזה בנוני ויפה על תאילנדית זה נראה ענק
ותמיד אבל תמיד ידעתי להבחין בן אישה לקוקסינלית ו...חבל
כי דווקא הפתעה היית מתאימה לי אבל אי אפשר להפתיע אותי במקרה זה
מצטער אני מבחין במיידי ובאמת חבל

24
חברים יקרים......
אנא מכם הניחו לחפוזי בשקט.
לא נעים לכם אל תיכנסו לקרוא.
אני ציפיתי בתשוקה לחזרתו של חפוזי ולקריאת חויותיו.
אני נהנה מכל דיווח מאוד.כל דיווח מטובל בחוש ההומור המצוין של חפוזי
ואתם במקום להחמיא להעריך ולהוקירו רק מזהמים את השירשור עם "פניני חוכמתכם"
אנא מכם שחררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררו

26
*הגברת המדממת עם הsmall boobs לקחה, כנהוג, 1,000 בהט לשורט
פרק זין
פאטאיה היא עיר נופש שאמנם האטרקציה המרכזית שלה היא זיונים, אבל יש לה עוד מה להציע. גם חופים, אבל מגעילים בכל מקרה, יש בעיר לא מעט מרכזי קניות, מקדשים, מסעדות ועוד דברים לעשות.
בלילה הבא קבעתי עם מישהי שהכרתי בתאי פרנדלי - יפהפייה!
גם אותה שמרתי בקנה למקרה שלא אמצא לי שידוך הולם ללילה, וכך קרה שחזרתי לחדר במלון והזמנתי אותה.
היא עובדת בעיסוי (אין לי מושג איזה, לא ראיתי אותה באף אחד ממיליוני המכונים), ולכן הגיעה מאוחר. וכמובן שבתמונות היא נראית טוב יותר... אמנם היא אכן יפה (בתאי פרנדלי היא שמה רק תמונת תקריב על הפנים), אך מלאה. מצד שני זה היה יתרון עצום: היו לה שדיים! אמיתיים! כמו של בחורה!
היא גם מהבודדות שהתנשקתי איתה נשיקות רטובות ומחרמנות, ושהרטיבה בטירוף. בכלל, היא היתה אשת שיחה וגם מאוד כנה: לא היתה לה בעיה לומר שהתאילנדים הם חרא של עם, שהיא שונאת את השוטרים שם ושהמים רעילים. ושלא כדאי לי למצוא חברה תאילנדית בהמשך שהייתי בעיר הזיונים התכתבתי איתה שוב, והיא הסכימה להיפגש ולהישאר כל הלילה תמורת 1,000 בהט (מה שהיא קיבלה עבור שורט). אבל אני העדפתי להמשיך ולחקור את נשות תאילנד.
כן אומר שהיא אכן היתה מאוד יפה, חרמנית ונעימה, אך לטעמי מעט מלאה. אבל מוצצת נפלא!
בודי: ישנם מספר מקומות לבודי מסאג' אמיתי בפאטאיה. המחירים בכל המקומות זהים: יש 3 רמות מחירים, 2,000/2,500/3,000 בהט כזכור לי. בכל המקרים מדובר בבילוי של שעה, בודי מסאג' שלפניו בחירת פינך מקלחת אותך, ממשיך לעיסוי שמן טוב על המיטה (מדובר בחדר גדול עם אמבטיה ומיטה) ומשם לסקס מלא עם גמירה אחת.
לאחר שהבנתי את העיקרון הזהה, בחרתי במקום גדול ומפואר שלא על הכביש הראשי. מקום של סינים. הבנות מוצגות לראווה, כל אחת עם תג בצבע כחול/אדום/עוד צבע - בהתאם לדירוג המחיר - ומספר. אני בחרתי בנערה נפאלית יפה ודקת גזרה. היה מאוד טוב, והיה לה חזה קטן, אבל נראה לי שעדיף מישהי מלאה יותר לצורך מיצוי עניין הבודי (היה יכול להיות נחמד אם המלאה היפה איתה ביליתי לילה קודם והנפאלית היו מתחלפות )
GO GO: גם (וכמובן...) בעיר הזיונים חקרתי את המועדונים, והמצב לא יותר טוב מבפוקט. לדעתי היתרון המרכזי של אותם מועדונים, כפי שלימד אותי אמריקאי סטלן שהכרתי, הוא בבירה הראשונה: מחוץ לכל מועדון העובדים שלו מנסים לשדל אותך להיכנס פנימה כשהם מחזיקים שלט שמציין את מחיר הבירה הראשונה. כך קרה שעשיתי סיבובי מועדונים, ראיתי ציצים חשופים ושתיתי כמה בירות במחיר מצחיק של 200 בהט (+20 שקל). עד ששוב כבר לא היה משנה לי אם למצוא זיון או לא...

28
[QUOTE=קופיקו 100] ממתינים לפרקים נוספים.........[/QUOTE]

פרק ח
הימים עוברים בעצלתיים בעיר הזיונים פאטאיה. מציאות אחרת. פנטזיה. אין לימודים. אין עבודה. אין להכיר מישהי ולהקים בית ולקחת משכנתא.
יש זיונים, ארוחות טובות, קניות.
מוטובייק. שוטיים. לונג. הלווקומסאג'.
את ג'ב הכרתי בטינדר. מילפית משגעת, סקסית ברמות אחרות. עם חזה גדול. אז רציתי לוודא שהיא לא הוא לשעבר.
אחרי לא מעט ניסיונות - שגם כללו מחמאות מצידה אחרי שראתה אותי ותשובה שהיא לא מספיק יפה - הצלחתי להיפגש איתה.
את תמרורי האזהרה בנוגע לקוקסינלים בתאילנד כבר פירטתי. ג'ב הראתה בערך את כולם: תמירה, דשנה, כוסית אמיתית. וקול חורקני.
היא (הוא...) הסכימה להיפגש לפני כן במקום פומבי שקבענו. מבחינתי, אם יש ספק - אין ספק, ולכן שילחתי את הכוסית המילפית המדהימה לדרכה. אותה ואת החבילה שבין רגליה.
האינסומניה
רבות נאמר על המועדון המדובר. דיסקוטק רועש, חביב על זונות תאילנדיות. מבחינתן מדובר בבילוי, שאולי יסתיים על חשבון תייר חרמן. כבר הייתי שם לילה מסוים, ולא יצא לי כלום. בערך.
הבחנתי בשולחן עמוס כל טוב. כלומר, קבוצת בחורות תאילנדיות שמשחרות לטרף (כן, אל תתבלבלו: הן הטורפות). שם ישבה גם פון: תאילנדית בשלה ודשנה, אחת שיש מה לתפוס. בנוסף, יפה וחיננית עם גומות חן.
לא ניגשתי אליה מיד, כי אני בחור ביישן. וכי חיפשתי מישהי פחות מלאה. אבל לאחר שמבטינו הצטלבו מספר פעמים, ניגשתי לשולחן הזונות.
דיברנו, הזמנתי לה משקה, והגענו לעיקר. את אותו הלילה לא סיימתי איתה: היא לא הסכימה ל-1,000 בהט לשוטיים. הפעם.
בלילה הבא התראינו שוב, וישר דיברנו וצחקנו. לא הייתי צריך להציע או לנסות: היא אמרה מיד שהיא מוכנה לבוא איתי ב-1,000 בהט...
בסוף היא נשארה לישון, אבל רק כי יום למחרת היה איזה חג בודהיסטי שבגללו היא קמה לפנות בוקר כדי ללכת להתפלל ולהיטהר מכל חטאיה הרבים כזונה.
היא היתה אחת השוות איתן התעלסתי בטיול, ונתנה לי ערך מוסף בכך שסיפרה לי על הטקסים השונים של הבודהיזם.
אז יצאתי מהאינסומניה עם סקסית עסיסית יפה וחיננית, אבל לדעתי הוא קיבל הרבה יותר מדי שבחים שלא בצדק. בהמשך אספר על מה שבעבר נחשב לסניף בנגקוק של האינסומניה, אך מזמן הפך למועדון אחר, ואולי משום כך הוא טוב יותר...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”