כ המטפלת שכל דקה גומרת............. - דף 5 - סקס אדיר

המטפלת שכל דקה גומרת.............

41
טוב, תכננתי להיפגש עם אחת שמתכנה "בלונדה" משוגר דדי. באתי מרחוק, התרעתי בה שלא תבריז לי, עדכנתי מהדרך, קניתי גומי ותחושת הבטן לא טעתה.. היא לא ענתה להודעות, כנראה תפסה מישהו לפני. עוד מהדרך שלחתי סמס למטפלת לגיבוי, נעניתי שיכולה עוד שעה. שמח וטוב לב נסעתי מחולון לרמת גן, פתחה את הדלת, מתוקה אמיתית, נקיה ורעננה בשמלה חמודה.
נכנסתי להתקלח, ניגבה אותי ביציאה וקדימה לחדר עבודה. נקי ומסודר, תכף הייתה מקפלת לי את הבגדים...
באתי עייף, טרוד והטלפון זיין לי את המוח מלא אז לא ניצלתי את כל האפשרויות. מוצצת מעולה, רגועה, גמרה מירידה שלי ברעידות, זיון במסיונרי רגליים מקופלות לראש, דוגי, יש לה תחת מעולה, בולט, בגודל הנכון, מגיב טוב. גמרתי לה בפה לאחר וידוא שמסכימה. היה לי חם, הייתי טרוד ובטלפונים אז הכל התקרר, למרות שלא התלבשה מייד והיה פתח לסיבוב נוסף, לא ניצלתי אותו, אני גם לא בן 20...
שימו לב, היא כאן עד 11/5 ואז חוזרת לקייב. אמרה שתחזור שוב בחורף. תהנו ותתייחסו יפה, בחורה נהדרת. אגב, במציאות נראית טוב יותר מהתמונות.

42
נפגשתי עם המטפלת ביום שישי שעבר. קיבלה אותי בכניסה לבניין לבושה כמו בחורה שמחכה לדייט שלה. כבר במעלית נישקה אותי על השפתיים. הגישה לי מים כי היה לי חם והייתי לחוץ. שיחת היכרות (בעזרת גוגל טרנסלייט) וישר למקלחת. ניגבה אותי, והובילה אותי לחדר העבודה.
הפשיטה אותי והתנפלה על חבריקו כמו חתול רעב שמתנפל על נקניקיה. העמידה אותו כמו טיל והכניסה עמוק לגרון, הורידה בגדים ועלתה עליי כאשר המרעום שלה מעליי אני מלקק לה כמו גלידה.. גמרה, השפריצה בצרחות שנאלצתי לשים את היד על הפה. התיישבה עליו , 69, reversed cowgirl, דוגי ולקראת הגמירה הורדתי את הקונדום ורוקנתי את מיכל הזרע כולו בפה שלה, ממש עד לטיפה האחרונה.
כעבור חצי שעת דיבורים וכוס קפה, עלתה לסיבוב נוסף. מיסיונרית, דוגי, הצלפות עדינות וגמירה שנייה שוב בפה.

ביקשה 500 ש״ח לכמעט שעתיים. חוזרת לאוקראינה ב 11 למאי.
בסה״כ חוויה טובה אם כי קצת יקר מדי בשביל מילפית בת 46..
תהנו ותודה גדולה לרוני גדולה על הדיווח והפרטים.

49
[QUOTE=עמית2000]פריירים לא מתים אלא מתחלפים.
משלם 500 שח כדי שהיא תהנה ותגמור. אתה שומע את עצמך...
מצטער על הציניות אבל...לפעמים צריך לשים מראה
[/QUOTE]

גם אני ביקרתי את הגברת באחד האמשים ולדעתי, למרות המחיר הגבוה, השירות הוא פשוט נדיר!
קשה להוסיף תיאורים לאחר התיאור של רוני, אבל פשוט היה מדהים ומספק ברמות על!!
כניסות מתחלפות בשני החורים על פני זמן מאד ארוך ושני אקטים שאפשר לעשות כל מה שרק עולה על הדעת, ללא הסתכלות על השעון!

הציון המשוקלל שלה בסולמומיק הוא ללא ספק 8.5 ואני מקווה שאספיק לסיבוב נוסף אצלה שכן היא עוזבת את ארצנו ב 10/5!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”