שלום רב
אני חייב להזהיר אותכם מפני עקיצה כואבת ומקווה שזה המקום הנכון
יש בוואלה צאט מישהי שמפרסמת שהיא מקבלת יחד עם עוד חברה למפגש של כ-4 שעות לחוויה מטורפת , תמורת 1,400 ₪.
קבעתי , הגעתי למקום , ןעקצו אותי ב-1,000 ₪ - לא אאריך כיצד הייתה העקיצה , אבל דעו לכם שאין מה לעשות בנדון,היא לוקחת את הכסף ופשוט בורחת מהמקום, וכמובן שחוסמת איתך מייד בווצאפ ובטלפון.
עקיצה לא נורמלית-אזהרה לכולם
3היי שימי וברוך הבא לפורום
לא נעים לשלם שכר לימוד כזה גבוה .
מקווה שלמדת לקח ותודה על האזהרה .
לדעתי יכולת למסור עוד פרטים אין סיבה להסתיר פרטים של מעשי נוכלות.
פרטים כגון מראה מדוייק עד כמה שאפשר של הבחורה שלקחה את הכסף.
מקום מדוייק של המפגש איתה .
שם המשתמש שלה בצאט כולל הנייד שלה גם יכול אולי למנוע עוד עקיצה של אנשים שקיבלו ממנה את הנייד וממש לפני מפגש איתה .
שיהיה לכולם שבוע טוב ובלי עקיצות .
לא נעים לשלם שכר לימוד כזה גבוה .
מקווה שלמדת לקח ותודה על האזהרה .
לדעתי יכולת למסור עוד פרטים אין סיבה להסתיר פרטים של מעשי נוכלות.
פרטים כגון מראה מדוייק עד כמה שאפשר של הבחורה שלקחה את הכסף.
מקום מדוייק של המפגש איתה .
שם המשתמש שלה בצאט כולל הנייד שלה גם יכול אולי למנוע עוד עקיצה של אנשים שקיבלו ממנה את הנייד וממש לפני מפגש איתה .
שיהיה לכולם שבוע טוב ובלי עקיצות .
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
4[QUOTE=שימי]שלום רב
לא אאריך כיצד הייתה העקיצה , אבל דעו לכם שאין מה לעשות בנדון,היא לוקחת את הכסף ופשוט בורחת מהמקום, וכמובן שחוסמת איתך מייד בווצאפ ובטלפון.
[/QUOTE]
לא אאריך כיצד הייתה העקיצה , אבל דעו לכם שאין מה לעשות בנדון,היא לוקחת את הכסף ופשוט בורחת מהמקום, וכמובן שחוסמת איתך מייד בווצאפ ובטלפון.
[/QUOTE]
תשמע, אם אתה נתת לה 1,000 ש"ח ברחוב ,אפילו לא בדירה שלה אז באמת אתה מאד מאד מאד תמים.
7אכן אחת מהן אתיופית....וכן....נפלתי כי אני באמת נאיבי....אבל ראו הוזהרתם....לגבי מי ששאל על ניק בצאט...זה מוחלף בתדירות גבוהה....העיקרון שהם מפרסמים שהן 2 בנות אטיופית ורוסיה ב1,400 ש"ח "מתארגנים על להריח....."
8שלום לכם שימי וכולם
הן כבר שנים בצאט, אני נמצא בתדירות גבוהה בצאט והייתי נתקל בהן שם הרבה מאוד, הן ניידות בכל הארץ, פעם בצפון ופעם במרכז ואפילו בירושלים נתקלתי בהן. הן מאוד מתוחכמות, פעם ראשונה גם אני כמעט התפתתי, אבל החשד עלה מתי שהן מוכנות לשוחח רק בווטצאפ ולא בטלפון, כנראה כדי להקשות לאתר אותן במידה והן נתקלות במישהו שהוא לא תמים ומוכן להשקיע באיתור שלהן. בכל מקרה רק זה גרם לי לקחת צעד אחורה וכנראה ניצלתי כי אני גם תמים וכשהזין עומד המוח שותק.
דרך אגב, כל היום הצאט מושבת, האם זו תקלה או מחווה ליום הזכרוו?
כל הזמן מחפש
10זאת המרוקאית והאתיופית? עקצו חבר טוב שלי פעם ב1500 שקל.
גם עשה טעות טיפשית שנתן מראש.