כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 7 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

63
[QUOTE=Jummi]דיווח מעניין ומהנה.
אבל שחר, למה אתה לא מצרף פרטים יותר מדוייקים , שמות המקומות, קישורי אינטרנט, כתובות?
[/QUOTE]

JUMMI
הוא לא מצרף כי הכל סיפורים ואגדות . שחר סגל אולי משורר דגול ובעל דמיון מאוד מאוד פרוע ומעניין אבל המרחק בין מה שהוא כותב ולמציאות רחוק יותר מהמרחק ביני לבין בר רפאלי במיטה ......
אני לא מבין מה כולם פה אוכלים את הבלבולי שכל האלו שלו .

דרך אגב, ברלין באמת סבבה לגמרי , ממש מומלצת , כל גרמניה בכלל מקום חזק .

שחר סגל ברלין חלק א

67
[QUOTE=שועל ערבות]
אבל שחר, למה אתה לא מצרף פרטים יותר מדוייקים , שמות המקומות, קישורי אינטרנט, כתובות?
[/QUOTE]

JUMMI
הוא לא מצרף כי הכל סיפורים ואגדות . שחר סגל אולי משורר דגול ובעל דמיון מאוד מאוד פרוע ומעניין אבל המרחק בין מה שהוא כותב ולמציאות רחוק יותר מהמרחק ביני לבין בר רפאלי במיטה ......

[/QUOTE]

לא נכנס לויכוח הזה שוב, לפוסטים שלי נכנסו מאות אלפים, כן כן, לא בא להוכיח לאף אחד שום דבר, אבל לתגובתך, כשדיווחתי מתאילנד נפגשו איתי לא מעט מחברי הפורום וזיינו איתי בבתי זונות של תאילנדים בסוקומביץ, מקומות שאף תייר לא מגיע אליהם..... , אני עדיין יוצא לזיין בחו"ל עם חברים מהפורום וגם הטיסה הבאה שלי בחודש הבא היא גם עם בחור מהפורום ככה שתבין לבד....

לא כועס, אם תצטרך טיפ עזרה אז בכיף אנחנו כולנו חברים פה.

שחר סגל ברלין חלק א

68
[QUOTE=totach]
[QUOTE=שחר סגל]
כרגע אני מחכה לסרט הבא, כל הסיפור דיי זול וכליל ככה שאני מתכנן לטוס לשם ללילה שתיים לעשות סרט ולחזור, אם היה לי קצת כסף זמין הייתי חוזר למרוקו שם אתה מזיין חינם והמון!!!!! בנות 18+ אורגיות המון אנאלי אני אדווח על זה בהמשך, שתבינו עדיין הבנות שולחות לי הודעה בפייסבוק ומחכות וזה בנות שעשיתי איתם אורגיות חופשי עם החברים שלי, הבעיה רק זה הכרטיס טיסה יחסית יקר לברלין :( אויי מרוקו ... בא לי שוב
[/QUOTE]

שחר שאפו על הדיווחים.
איפוא הדיווח על מרוקו ?
לא ראיתי.
[/QUOTE]

מרוקו אני צריך לפתוח פוסט בנפרד, קצת קשה לי כי הלב נשאר שם, זו חוויה שונה מברלין כי הסקס הוא לרוב בחינם עם בחורות שמתמסרות אליך 100%, עדיין שולחות לי הודעות בווצאפ ואני ממשיך לטוס לברלין כי אני הולך אחרי הזין ולא אחרי הלב....

כמה אנאלי עשיתי שם זה מטורףףףףףףףף, והבנות איזה יפותתתתתת, ברלין זו חוויה שונה ומרוקו חוויה שונה לגמרי...
מת לחזור לשם לחודש לפחות

שחר סגל ברלין חלק א

70
[QUOTE=שחר סגל]
[QUOTE=שועל ערבות]
[/QUOTE]

JUMMI

[/QUOTE]

לא נכנס לויכוח הזה שוב, לפוסטים שלי נכנסו מאות אלפים, כן כן, לא בא להוכיח לאף אחד שום דבר, אבל לתגובתך, כשדיווחתי מתאילנד נפגשו איתי לא מעט מחברי הפורום וזיינו איתי בבתי זונות של תאילנדים בסוקומביץ, מקומות שאף תייר לא מגיע אליהם..... , אני עדיין יוצא לזיין בחו"ל עם חברים מהפורום וגם הטיסה הבאה שלי בחודש הבא היא גם עם בחור מהפורום ככה שתבין לבד....

לא כועס, אם תצטרך טיפ עזרה אז בכיף אנחנו כולנו חברים פה.

[/QUOTE]

אני לא מתווכח איתך , אני פשוט אומר את האמת. עזוב תאילנד זה משחק ילדים קראתי מה שדיווחת משם ולא היה שום דבר יוצא דופן, ומהפילפינים שם לא צריך לעשות כלום בשביל לזיין תאילנדיתפילפנית , כמו שאמרתי בעבר, שם גם קופים מהג'ונגל יכול לעשות ככה העולה על רוחם עם הזונות התאילנדיות האלו .
אם אדחוק אותך קצת לפינה אם שאלות את תעלם פתאום ולא תגיב, כמו שעשית אותו דבר עם אוקראינה בזמנו , כבר הורידו את השרשור הזה, אבל כל מה שרשמת בשרשור ההוא היה שקרים ובדיות. ומתי שניסתי לדבר איתך כרגיל ענית תשובות עמומות ולא מדויקות כי לא היה לך מה לענות .
לא אגיד ש"נפלתי" בגללך אבל היה בזבוז זמן מאוד מיותר לנסוע לערים שדיווח עליהם והמקומות, . ניפגשתי גם עם ה"אשת קשר" שלך שאמרה לי בדיוק מה עשית שם ( ודרך אגב, לא ניפגשתי איתה כי אתה עזרת לי למצוא אותה כי כמובן נעלמת שביקשתי ממך את הטלפון שלה, ניפגשתי איתה ממש במקרה שם ), שזה בגדול שום דבר, כן פה ושם זונה אוקראניות אבל לא יותר מיזה , אני כבר לא זוכר מה היה בשרשור היה לפני כמה שנים .
הגדולה שלך שחר, אגיד לך מה היא, יש לך מצבסיטואציה, ואתה "מייפה" אותה קצת יותר מידי. אני לא אומר שאתה לא מזיין, כן כן מזיין, אבל כמשורר דגול כשאתה , מכביר במילים , ומספר על זיון פשוט סיפורים ואגדות כאילו היית איזה קליגולה .....
בגדול אולי הלכת לFKK שם בגרמניה, אבל בדימונך הפרוע הגעת לאיזה סיפורים שאתה כוכב פורנו מטורף .

דרך אגב, משעשע אותי לקרוא את הסיפורים שלך , ישר כוח .....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”